تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 12 رای - 2.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش کنگر (کردستان)
#1
Package_favorite 
گوشت گوسفندی نیم کیلو
کنگر پاک کرده یک کیلوگرم
پیاز یک عدد متوسط
سبزی(نعناع و جعفری) 250 گرم
نمک، زردچوبه، فلفل، آبغوره و زعفران به مقدار کافی

گوشت را در قطعه های متوسط و پیاز را نگینی خورد کرده و در روغن تفت می دهیم تا زمانی که پیاز طلایی شود. زردچوبه را اضافه کرده و در 4 لیوان آب میگذاریم 2 ساعت بپزد. کنگر را در قطعه های بزرگ و سبزی را ریز خورد میکنیم و باهم سرخ می کنیم. بعد سبزیها را به بقیه مواد اضافه می کنیم. نمک و زعفران را نیز افزوده و میگذاریم با شعله کم جا بیفتد.

نکته: افزدون رب گوجه فرنگی در این خورش بر اساس ذائقه است.
پاسخ }
#2
اینم خورشت کنگر من البته من کنگر کوچیک خرد میکنم
[عکس: 20120506084634_DSC00284.JPG]
در ذهن الهی از دست دادن وجود ندارد!
پس محال است چیزی را که حق الهی من است از دست بدهم!
چون تنها یک قدرت وجود دارد وآن هم قدرت خداست.
پاسخ }
#3
(۰۲-۱۱-۱۳۹۲, ۰۶:۲۹ ب.ظ)مینو باقریان نوشته:  انوم گلا یه سوال دارم خیلیییییییییییییی واجب و عجله ایه
نمیشه به جای کنگر یه چیز دیگه ریخت؟ جایگزینی نداره؟ اخه الان کنگر پیدا نمیشه.... و این غذا رو به یه بنده خدا سفارش دادن درست کنه واسه فرداfakDash2

عزیزم اسمش خورش کنگره...!! اگه کنگر نریزی دیگه خورش کنگر نمیشهHanghead
پاسخ }
#4
ناهار همین الان27
خوشمزه بود ولی روغنی..روغن از دستم در رفت10

[عکس: 20160424155253_Photo0235.jpg]
دســت ها چـــاک شد از عشـــق و ندانست کــسی
آنچه یوســـف به دل زار زلیـــــــخا می کردuhum
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Package_favorite خورش ریواس (کردستان) Alisa 2 1,581 ۲۵-۰۳-۱۳۹۴, ۱۲:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: مامان علی
Package_favorite خورش گیلاخه یا تره کوهی (کردستان) Alisa 0 2,802 ۳۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: Alisa