تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 29 رای - 3.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خیار شور
#1
Ksmiletris 
مواد لازم :
خیار ۲ کیلو
سیر ۱ بته
هویج ۲ عدد
شوید مقداری
فلفل سبز چند عدد
سرکه ی قرمز به اندازه لازم
نمک و آب به میزان لازم
طرز تهیه :
خیارها رو شسته و داخل شیشه می چینیم . تو هر شیشه چند حبه سیر و چند حلقه هویج و چند حلقه فلفل سبز و چند برگ شوید میریزیم و میذاریم کنار.
تو یه قابلمه ۵ لیوان آب و ۵ قاشق غذاخوری نمک رو کاملا مخلوط میکنیم تا نمک حل بشه .
تو هر شیشه به اندازه ی ۲ الی ۵/۲ سانت ( ببینین این اندازه تا کجای شیشه ای که انتخاب کردین میشه ) سرکه ریخته و بقیه اش رو با محلول آب و نمک پر میکنیم و درشون رو محکم میبندیم .
یه قابلمه ی بزرگ رو انتخاب کرده و شیشه ها رو داخلش چیده و تا قسمت گلویی شیشه ها آب میریزیم و روی حرارت قرار می دهیم .
به محض اینکه رنگ خیار ها برگشت ، شیشه ها را از آب خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود .
بعد در یخچال قرار داده و بعد از دو روز دیگه مصرفش میکنیم .
فقط حواستون باشه همین که رنگ خیار ها برگشت ، از آب درش بیارین و گرنه خیارها میپزه ها


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#2
من هم تو خيارشوره علاوه بر مرزه و ترخون يه كم گشنيز و شويد و كرفس هم مي ندازم كه واقعا عالي ميشهexcited
البته من وقتي اب رو جوشوندم و نمك و سركه رو بهش دادم سبزي ها رو هم بعد از خاموش كردن زير گاز مي ريزم تو اب جوش و عطر و بوش عالي تر ميشهexcited
پاسخ }
#3
من تو خیار شورم علاوه بر سبزیجاتی که گفتید یه مقدار گلپرمیریزمexcitedحتما امتحان کنیدgag
[/color]

کوله باری بر دوش سفری میباید
سفری تا ته تنهایی محض
هر کجا لرزیدی
ازسفرترسیدی

[/size] فقط اهسته بگو:من خدا را دارم
پاسخ }
#4
مهمترین عامل اینه که به هیچ وجه نباید هوا به خیار ها برسه تل اموقع آماده شدن در ظرفها نباید باز شود و کاملا باید درب ظروف وکیوم باشد.hare:
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
در پی مهمانی شبانه در منزل یکی از اقوام همسری به خیارشورهای خوشمزه ای برخوردم فکر کردم این روشم اضافه بشه:
excited
اول آب و نمک و سرکه رو میزارم جوش بیاد و سرد بشه. خیارها رو می شوریم و خشک می کنیم بعد داخل شیشه استریل شده ای دو حبه سیر و چند برگ ترخون تازه و دو سه تا فلفل سبز ریز می ندازیم و خیارهارو سرازیر داخل شیشه میذاریم و بعد تا بالای سر خیارها از اون آب نمک و سرکه هم می ریزیم و درشو محکم می بندیم و میزاریم تو یخچال یا یه جای سرد
بعد دو سه هفته دندون رو جیگر مبارکمون میزاریم تا خیارشورهای خوشمزه عمل بیاد و سپس نوش جان می کنیم Gigglesmile
خودم دیشب درستیدم حالا خدا می دونه خوب بشه یا نهhih
سه هفته دیگه میام خبر می دمBathtime


من دیشب با این مقدار درست کردم
10 تا خیار متوسط
آب 15 تا لیوان
نمک 3 قاشق غذا خوری سرپر
سرکه یک سوم لیوان
فلفل سه تا
ترخون 4 5 تا شاخه
[عکس: 20120725115720_NAAA.jpg]
پاسخ }
#6
سلام دوستان خواهر شوهر من خیار شوردرست میکنه که خیلی خوشمزه س اون توخیارشورش چندتابرگ مومیریزه که خیلی خوشمزش میکنه .برای اینکه ترد بشه وتوی خیار هاهم پوک نشه توظرف خیارشور 2-3تانخود میندازهYum2
گاه کوچکم می بینی گاه بزرگ من نه کوچکم نه بزرگ این تو هستی که گاه دور میشوی وگاه نزدیک...
پاسخ }
#7
ما تو ارومیه به خیار شور ترخون کرویزشوید و ریحون به نسبت 19تالیوان آب و 1لیوان سرکه و با همون لیوان سرش کمی خالی نمک دریا فلفل سیر وچند تا نخود سفید خام برا گازدار شدن و آب و سرکه ونمک رو می جوشونیم سرد شد می ریزیم رو خیار می بندیم محکم خیار هم باید جالیزی باشه درختی گلخونه خراب میشه
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#8
اینم طرز تهیه خیار شور به سبک ارومیه Yum2
مواد لازم :به روایط تصویرhih
باز این هنر نمایی دختر خواهرم گل کرده عکسا رو طوری گرفته که معلوم نیستنJust_Cuz_15Just_Cuz_15
خیار .فلفل .سبزیجاتش(کرویز.شوید.ریحان.ترخون).سرکه.نمک.سیر
[عکس: 20120907220123_DSCF1300.JPG]
بعد که مواد رو شستیم داخل ظرف (شیشه واسه ما کار ساز نیست کلا همه خیار شور خوریمhih)به ترتیب میچینیم
[عکس: 20120907220235_DSCF1338.JPG]
بعد آب نمک درست میکنیم باید شوریش زیاد نباشه که تخم مرغ روش نه ایسته
کلا چون آجیم با چشمش عیار میکنه مقدار نفرمودنhih
[عکس: 20120907220448_DSCF1346.JPG]
آب نمک رو اضافه میکنیم
[عکس: 20120907220552_DSCF1347.JPG]
به این حد که رسید بقیه رو سرکه میزنیم
[عکس: 20120907220707_DSCF1349.JPG][/u]
در رو خیلی محکم نمی بندیم که گاز مواد بتونه خارج بشه ولی بعد از چند ساعت در رو محکم کنین بعد چند روز که سرش خالی میشه باز آب نمک میگیریم میریزیم روش .تو جای سایه نگه داری کنید بعد دو هفته حاضر میشه واسه خوردن
نوش جونتون
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9

خیار شور
موادلازم:
خیار 2کیلو
سبزی(ترخون – شوید – کرویز) 250 گرم
سرکه 1لیوان
آب 18لیوان
نمک 1لیوان
فلفل 8عدد
سیر 2بته
طرزتهیه:
من چون بار اولم هست که خیار شورم میذارم برا همین از مواد کم استفاده کردم .ابتداخیار رو میشوریم واجازه میدیم تا خشک بشه دراین فاصله سبزی رو پاک میکنیم شسته ومیذاریم تا اونم خشک بشه همین طور سیر رو پوست میکنیم و با فلفل میشوریم.
بعد اینکه مواد خوب خشک شدن تو ظرف مورد نظر ابتدا مقداری از سبزی رو قرار میدیم
سیر وفلفل رو هم روی سبزیها میذاریم خیارهارو به صورت عمودی تو ظرف میچینیم
(اگه ظرفمون بزرگ بود میتونیم افقی هم بچینیم)بعد خیارها یه مقدار دیگه سبزی هم رو خیارها میچینیم.
در این مرحله آب وسرکه و نمک رو تو ظرفی با هم مخلوط میکنیم هم میزنیم تا نمک به خورد آب وسرکه بره وروی خیارها میریزیم ودرب ظرف رو محکم میبندیم اگه اطمینان نداشتین از وکویم شدن (بسته شدن)محکم درب ظرف میتونین مثل من از نایلون فریزیر
استفاده بکنین و دورشو باکش محکم ببندین وعد هم درب ظرف رو بذارین که کوچیکترین هوایی وارد ظرف نشه.
[عکس: 20120909082847_DSCF0633.jpg]
نکته:
اینا نکاتی هستن که خواهر شوهرعزیزم بهم یاد داده.
اگه تو فصل گذاشتن خیار شور نبودین میتونین ظرف خیار شور رو جلوی آفتاب بذارین در غیراینصورت اگه تو فصلش بودین باید جای خنک باشه.
میتونین از نخود هم برا گاز دار کردن خیارشور استفاده بکنین البته 3یا4عدد خام.
بعده حدوده یک ماه حاضره.

امیدوارم خوب توضیح داده باشم اگه درست کردین وپسندیدین مامان منو که مریضه سر نمازتون از دعاهاتون بی نصیب نذارین ممنون.
[عکس: 20120909082952_DSCF0634.jpg]

من گذاشتم جلو این پنجرمون که آفتاب نمیگیره

[عکس: 20120909083059_DSCF0635.jpg]


وقتی سکوت خدا را در برابر عبادتت دیدی،نگو خدا با من قهر است.
او به تمام کائنات فرمان سکوت داده،تا حرف دل تو را بشنود.پس حرف دلت را بگو....

پاسخ }
#10
(۰۳-۰۸-۱۳۹۱, ۱۲:۰۴ ق.ظ)FIRIHA نوشته:  خانوم كلي ها من سركه و نمك و ابو جوشوندم و همونجوري ريختم روش!!! يعني نزاشتم خنك بشه! يعني خراب ميشه؟!!!!Dunnof

با اجازه تموم خانم گلهاي عزيز
نه عزيزم خراب نميشه من هم اين طوري خيارشور درستيدم دو هفته درجاي خنك گذاشتم بعد هم ميزارم داخل يخچال . وقتي آب جوشيده رو ميزي روي خيارها زودتر خيارشور عمل مياد.موفق باشي خانمي.
خداوندا دستهایم خالی است ودلم غرق در آرزوها -یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را ازآرزوهای دست نیافتنی خالی کن.
کوروش کبیر
پاسخ }