خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 29 رای - 3.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خیار شور

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
30
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 18


محل سکونت : زنده ام شکر خدا
ارسال: #1
Ksmiletris  خیار شور
مواد لازم :
خیار ۲ کیلو
سیر ۱ بته
هویج ۲ عدد
شوید مقداری
فلفل سبز چند عدد
سرکه ی قرمز به اندازه لازم
نمک و آب به میزان لازم
طرز تهیه :
خیارها رو شسته و داخل شیشه می چینیم . تو هر شیشه چند حبه سیر و چند حلقه هویج و چند حلقه فلفل سبز و چند برگ شوید میریزیم و میذاریم کنار.
تو یه قابلمه ۵ لیوان آب و ۵ قاشق غذاخوری نمک رو کاملا مخلوط میکنیم تا نمک حل بشه .
تو هر شیشه به اندازه ی ۲ الی ۵/۲ سانت ( ببینین این اندازه تا کجای شیشه ای که انتخاب کردین میشه ) سرکه ریخته و بقیه اش رو با محلول آب و نمک پر میکنیم و درشون رو محکم میبندیم .
یه قابلمه ی بزرگ رو انتخاب کرده و شیشه ها رو داخلش چیده و تا قسمت گلویی شیشه ها آب میریزیم و روی حرارت قرار می دهیم .
به محض اینکه رنگ خیار ها برگشت ، شیشه ها را از آب خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود .
بعد در یخچال قرار داده و بعد از دو روز دیگه مصرفش میکنیم .
فقط حواستون باشه همین که رنگ خیار ها برگشت ، از آب درش بیارین و گرنه خیارها میپزه ها


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
25-09-2011, 11:19 AM,
یافتن نقل قول
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
RE: خیار شور
من هم تو خيارشوره علاوه بر مرزه و ترخون يه كم گشنيز و شويد و كرفس هم مي ندازم كه واقعا عالي ميشهexcited
البته من وقتي اب رو جوشوندم و نمك و سركه رو بهش دادم سبزي ها رو هم بعد از خاموش كردن زير گاز مي ريزم تو اب جوش و عطر و بوش عالي تر ميشهexcited
25-09-2011, 12:53 PM,
نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
15
تاریخ عضویت:
Aug 2011
مدال ها

اعتبار: 2


محل سکونت : شمال
ارسال: #3
RE: خیار شور
من تو خیار شورم علاوه بر سبزیجاتی که گفتید یه مقدار گلپرمیریزمexcitedحتما امتحان کنیدgag
11-11-2011, 04:13 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
5
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: خیار شور
مهمترین عامل اینه که به هیچ وجه نباید هوا به خیار ها برسه تل اموقع آماده شدن در ظرفها نباید باز شود و کاملا باید درب ظروف وکیوم باشد.hare:
23-11-2011, 03:26 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
321
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 496


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: خیار شور
در پی مهمانی شبانه در منزل یکی از اقوام همسری به خیارشورهای خوشمزه ای برخوردم فکر کردم این روشم اضافه بشه:
excited
اول آب و نمک و سرکه رو میزارم جوش بیاد و سرد بشه. خیارها رو می شوریم و خشک می کنیم بعد داخل شیشه استریل شده ای دو حبه سیر و چند برگ ترخون تازه و دو سه تا فلفل سبز ریز می ندازیم و خیارهارو سرازیر داخل شیشه میذاریم و بعد تا بالای سر خیارها از اون آب نمک و سرکه هم می ریزیم و درشو محکم می بندیم و میزاریم تو یخچال یا یه جای سرد
بعد دو سه هفته دندون رو جیگر مبارکمون میزاریم تا خیارشورهای خوشمزه عمل بیاد و سپس نوش جان می کنیم Gigglesmile
خودم دیشب درستیدم حالا خدا می دونه خوب بشه یا نهhih
سه هفته دیگه میام خبر می دمBathtime


من دیشب با این مقدار درست کردم
10 تا خیار متوسط
آب 15 تا لیوان
نمک 3 قاشق غذا خوری سرپر
سرکه یک سوم لیوان
فلفل سه تا
ترخون 4 5 تا شاخه
(آخرین تغییر در ارسال: 13-02-2013, 02:24 AM توسط sima.)
22-12-2011, 10:56 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
24
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 46


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: خیار شور
سلام دوستان خواهر شوهر من خیار شوردرست میکنه که خیلی خوشمزه س اون توخیارشورش چندتابرگ مومیریزه که خیلی خوشمزش میکنه .برای اینکه ترد بشه وتوی خیار هاهم پوک نشه توظرف خیارشور 2-3تانخود میندازهYum2
02-06-2012, 12:45 AM,
یافتن نقل قول
162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 2,139


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #7
RE: خیار شور
ما تو ارومیه به خیار شور ترخون کرویزشوید و ریحون به نسبت 19تالیوان آب و 1لیوان سرکه و با همون لیوان سرش کمی خالی نمک دریا فلفل سیر وچند تا نخود سفید خام برا گازدار شدن و آب و سرکه ونمک رو می جوشونیم سرد شد می ریزیم رو خیار می بندیم محکم خیار هم باید جالیزی باشه درختی گلخونه خراب میشه
(آخرین تغییر در ارسال: 02-06-2012, 07:30 AM توسط 162.)
02-06-2012, 07:28 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
318
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 898


محل سکونت : اروميه
ارسال: #8
RE: خیار شور
اینم طرز تهیه خیار شور به سبک ارومیه Yum2
مواد لازم :به روایط تصویرhih
باز این هنر نمایی دختر خواهرم گل کرده عکسا رو طوری گرفته که معلوم نیستنJust_Cuz_15Just_Cuz_15
خیار .فلفل .سبزیجاتش(کرویز.شوید.ریحان.ترخون).سرکه.نمک.سیر
[عکس: 20120907220123_DSCF1300.JPG]
بعد که مواد رو شستیم داخل ظرف (شیشه واسه ما کار ساز نیست کلا همه خیار شور خوریمhih)به ترتیب میچینیم
[عکس: 20120907220235_DSCF1338.JPG]
بعد آب نمک درست میکنیم باید شوریش زیاد نباشه که تخم مرغ روش نه ایسته
کلا چون آجیم با چشمش عیار میکنه مقدار نفرمودنhih
[عکس: 20120907220448_DSCF1346.JPG]
آب نمک رو اضافه میکنیم
[عکس: 20120907220552_DSCF1347.JPG]
به این حد که رسید بقیه رو سرکه میزنیم
[عکس: 20120907220707_DSCF1349.JPG][/u]
در رو خیلی محکم نمی بندیم که گاز مواد بتونه خارج بشه ولی بعد از چند ساعت در رو محکم کنین بعد چند روز که سرش خالی میشه باز آب نمک میگیریم میریزیم روش .تو جای سایه نگه داری کنید بعد دو هفته حاضر میشه واسه خوردن
نوش جونتون
(آخرین تغییر در ارسال: 08-09-2012, 12:09 AM توسط naz bano.)
07-09-2012, 11:38 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
522
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 1,162


محل سکونت : تبـ ارومیه ــریز
ارسال: #9
RE: خیار شور

خیار شور
موادلازم:
خیار 2کیلو
سبزی(ترخون – شوید – کرویز) 250 گرم
سرکه 1لیوان
آب 18لیوان
نمک 1لیوان
فلفل 8عدد
سیر 2بته
طرزتهیه:
من چون بار اولم هست که خیار شورم میذارم برا همین از مواد کم استفاده کردم .ابتداخیار رو میشوریم واجازه میدیم تا خشک بشه دراین فاصله سبزی رو پاک میکنیم شسته ومیذاریم تا اونم خشک بشه همین طور سیر رو پوست میکنیم و با فلفل میشوریم.
بعد اینکه مواد خوب خشک شدن تو ظرف مورد نظر ابتدا مقداری از سبزی رو قرار میدیم
سیر وفلفل رو هم روی سبزیها میذاریم خیارهارو به صورت عمودی تو ظرف میچینیم
(اگه ظرفمون بزرگ بود میتونیم افقی هم بچینیم)بعد خیارها یه مقدار دیگه سبزی هم رو خیارها میچینیم.
در این مرحله آب وسرکه و نمک رو تو ظرفی با هم مخلوط میکنیم هم میزنیم تا نمک به خورد آب وسرکه بره وروی خیارها میریزیم ودرب ظرف رو محکم میبندیم اگه اطمینان نداشتین از وکویم شدن (بسته شدن)محکم درب ظرف میتونین مثل من از نایلون فریزیر
استفاده بکنین و دورشو باکش محکم ببندین وعد هم درب ظرف رو بذارین که کوچیکترین هوایی وارد ظرف نشه.
[عکس: 20120909082847_DSCF0633.jpg]
نکته:
اینا نکاتی هستن که خواهر شوهرعزیزم بهم یاد داده.
اگه تو فصل گذاشتن خیار شور نبودین میتونین ظرف خیار شور رو جلوی آفتاب بذارین در غیراینصورت اگه تو فصلش بودین باید جای خنک باشه.
میتونین از نخود هم برا گاز دار کردن خیارشور استفاده بکنین البته 3یا4عدد خام.
بعده حدوده یک ماه حاضره.

امیدوارم خوب توضیح داده باشم اگه درست کردین وپسندیدین مامان منو که مریضه سر نمازتون از دعاهاتون بی نصیب نذارین ممنون.
[عکس: 20120909082952_DSCF0634.jpg]

من گذاشتم جلو این پنجرمون که آفتاب نمیگیره

[عکس: 20120909083059_DSCF0635.jpg]

(آخرین تغییر در ارسال: 09-09-2012, 10:07 AM توسط پری سان61.)
09-09-2012, 10:02 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
52
تاریخ عضویت:
Aug 2012
مدال ها

اعتبار: 120


محل سکونت : کاشان
ارسال: #10
RE: خیار شور
(24-10-2012, 12:04 AM)FIRIHA نوشته: خانوم كلي ها من سركه و نمك و ابو جوشوندم و همونجوري ريختم روش!!! يعني نزاشتم خنك بشه! يعني خراب ميشه؟!!!!Dunnof

با اجازه تموم خانم گلهاي عزيز
نه عزيزم خراب نميشه من هم اين طوري خيارشور درستيدم دو هفته درجاي خنك گذاشتم بعد هم ميزارم داخل يخچال . وقتي آب جوشيده رو ميزي روي خيارها زودتر خيارشور عمل مياد.موفق باشي خانمي.
24-10-2012, 12:20 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد