خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 29 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خیار شور

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
30
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 18


محل سکونت : زنده ام شکر خدا
ارسال: #1
Ksmiletris خیار شور
مواد لازم :
خیار ۲ کیلو
سیر ۱ بته
هویج ۲ عدد
شوید مقداری
فلفل سبز چند عدد
سرکه ی قرمز به اندازه لازم
نمک و آب به میزان لازم
طرز تهیه :
خیارها رو شسته و داخل شیشه می چینیم . تو هر شیشه چند حبه سیر و چند حلقه هویج و چند حلقه فلفل سبز و چند برگ شوید میریزیم و میذاریم کنار.
تو یه قابلمه ۵ لیوان آب و ۵ قاشق غذاخوری نمک رو کاملا مخلوط میکنیم تا نمک حل بشه .
تو هر شیشه به اندازه ی ۲ الی ۵/۲ سانت ( ببینین این اندازه تا کجای شیشه ای که انتخاب کردین میشه ) سرکه ریخته و بقیه اش رو با محلول آب و نمک پر میکنیم و درشون رو محکم میبندیم .
یه قابلمه ی بزرگ رو انتخاب کرده و شیشه ها رو داخلش چیده و تا قسمت گلویی شیشه ها آب میریزیم و روی حرارت قرار می دهیم .
به محض اینکه رنگ خیار ها برگشت ، شیشه ها را از آب خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود .
بعد در یخچال قرار داده و بعد از دو روز دیگه مصرفش میکنیم .
فقط حواستون باشه همین که رنگ خیار ها برگشت ، از آب درش بیارین و گرنه خیارها میپزه ها


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۳-۷-۱۳۹۰, ۱۱:۱۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از 2723976 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ملاک, Atefe joon, ارامیس, عسل بانو1088
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
RE: خیار شور
من هم تو خيارشوره علاوه بر مرزه و ترخون يه كم گشنيز و شويد و كرفس هم مي ندازم كه واقعا عالي ميشهexcited
البته من وقتي اب رو جوشوندم و نمك و سركه رو بهش دادم سبزي ها رو هم بعد از خاموش كردن زير گاز مي ريزم تو اب جوش و عطر و بوش عالي تر ميشهexcited
۳-۷-۱۳۹۰, ۱۲:۵۳ عصر
نقل قول
1 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ملاک
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
15
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 2


محل سکونت : شمال
ارسال: #3
RE: خیار شور
من تو خیار شورم علاوه بر سبزیجاتی که گفتید یه مقدار گلپرمیریزمexcitedحتما امتحان کنیدgag
امضای ارتانا
[/color]

کوله باری بر دوش سفری میباید
سفری تا ته تنهایی محض
هر کجا لرزیدی
ازسفرترسیدی

[/size] فقط اهسته بگو:من خدا را دارم
۲۰-۸-۱۳۹۰, ۰۴:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از ارتانا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ملاک, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
5
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: خیار شور
مهمترین عامل اینه که به هیچ وجه نباید هوا به خیار ها برسه تل اموقع آماده شدن در ظرفها نباید باز شود و کاملا باید درب ظروف وکیوم باشد.hare:
۲-۹-۱۳۹۰, ۰۳:۲۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از mb1351 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ملاک, Atefe joon
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
321
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 496


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: خیار شور
در پی مهمانی شبانه در منزل یکی از اقوام همسری به خیارشورهای خوشمزه ای برخوردم فکر کردم این روشم اضافه بشه:
excited
اول آب و نمک و سرکه رو میزارم جوش بیاد و سرد بشه. خیارها رو می شوریم و خشک می کنیم بعد داخل شیشه استریل شده ای دو حبه سیر و چند برگ ترخون تازه و دو سه تا فلفل سبز ریز می ندازیم و خیارهارو سرازیر داخل شیشه میذاریم و بعد تا بالای سر خیارها از اون آب نمک و سرکه هم می ریزیم و درشو محکم می بندیم و میزاریم تو یخچال یا یه جای سرد
بعد دو سه هفته دندون رو جیگر مبارکمون میزاریم تا خیارشورهای خوشمزه عمل بیاد و سپس نوش جان می کنیم Gigglesmile
خودم دیشب درستیدم حالا خدا می دونه خوب بشه یا نهhih
سه هفته دیگه میام خبر می دمBathtime


من دیشب با این مقدار درست کردم
10 تا خیار متوسط
آب 15 تا لیوان
نمک 3 قاشق غذا خوری سرپر
سرکه یک سوم لیوان
فلفل سه تا
ترخون 4 5 تا شاخه
امضای *nazanin*
[تصویر:  20120725115720_NAAA.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ صبح، توسط sima.)
۱-۱۰-۱۳۹۰, ۱۰:۵۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از *nazanin* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, ملاک, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
24
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 46


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: خیار شور
سلام دوستان خواهر شوهر من خیار شوردرست میکنه که خیلی خوشمزه س اون توخیارشورش چندتابرگ مومیریزه که خیلی خوشمزش میکنه .برای اینکه ترد بشه وتوی خیار هاهم پوک نشه توظرف خیارشور 2-3تانخود میندازهYum2
امضای اویسا
گاه کوچکم می بینی گاه بزرگ من نه کوچکم نه بزرگ این تو هستی که گاه دور میشوی وگاه نزدیک...
۱۳-۳-۱۳۹۱, ۱۲:۴۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از اویسا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, ملاک, Atefe joon, ZOHRE.COM



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد