انجمن خانوم گل
  • صفحه اصلی
  • |
  • انجمن راهنما
  • |
  • جستجو
  • |
  • فراموشی رمز عبور
  • |
  • تبلیغات
  • |
  • تبادل لینک
  • |
  • تماس با ما
  • |
  • جستجوی اعضا
  • |
  • بخش بازی

به انجمن خانوم گل خوش آمدید.

زمان کنونی: ۴-۳-۱۳۹۲, ۰۳:۳۷ عصر
درود مهمان گرامی!

بررسی های ما نشان می دهد شما هنوز ثبت نام نکرده اید یا وارد حساب کاربری خود نشده اید! برای استفاده از تمامی امکانات انجمن لازم است
ثبت نام کنید . چنانچه قبلا ثبت نام نموده اید وارد شوید

تبلیغات

خريد شارژ همراه اول

بازی آنلاین
باشگاه بازی های آنلاین کومه مرجع بازی های دخترونه،پسرونه،دو نفره

دوربین مداربسته پاناسونیک

تیپ بدنی خود را
ارزیابی کنید

دریافت برنامه های
تمرین و تغذیه
انجمن سرگرمی فروم 84
(عکس،بازی،موبایل،کامپیوتر و انجمن های تخصصی)

سامانه
ارسال پیام کوتاه

طراحی سایت

آگهی رایگان

دوربین مداربسته

سئو و بهینه سازی سایت

دوربین مداربسته

خرید شارژ همراه اول

خرید شارژ ایرانسل

خرید شارژ

تور استانبول

تور دبی

خرید شارژ

فروش محصولات نستله
( Nestle )اصل

و خوراکی های خارجی

انجمن خانوم گل / هنرهای خانوم گل / هنر در خانه / خیاطی / آموزش انواع دامن / دامن تنگ يا ساده

نصب نوار ابزار خانوم گل
    تولبار خانوم گل
tavajoh اطلاعیه های فوری tavajoh
  • 1 - برای قراردادن عکس حتما باید سایز افقی عکس زیر 700 پیکسل بوده و در عکس های مد و مدل صورت و دست و پا و سینه با رنگ پر شده و مشخص نباشد ، در صورت تخلف ارسال حذف شده و در صورت تکرار کاربر اخطار دریافت می نماید
  • 2 - بنابر قوانین کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه ، قراردادن هرگونه عکس شخصی ، مدل و کارتونی بدون پوشش ممنوع بوده و آواتار کاربر خاطی حذف میگردد
  • 3 - از تبادل هرگونه شماره تماس ، ایمیل ، آدرس و غیره با سایر کاربران بپرهیزید، به قول معروف "آن سوی خط کیست ؟"
  • 4 - برای حفظ امنیت و محیط سالم خانوم گل ، در صورت دریافت هرگونه پیام نامتعارف ، مانند درخواست آشنایی ، دوستی ، دعوت به وب سایت های دیگر و ... سریعا به مدیریت کل اطلاع دهید
  • 5 - تاپیک هایی که در آمار پایین انجمن با تالار طلایی شروع شده و یا مراجعه می فرمایید و پیام عدم دسترسی رو مشاهده می کنین مختص تالار کاربرای طلایی هست
موضوع بسته شده است 
حالت موضوعی | حالت خطی
دامن تنگ يا ساده
نویسنده پیام
sima
ناظم خانوم گل

وضعیت : آفلاین
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری
اعتبار: 4556

ارسال: #1
دامن تنگ يا ساده
خوب بعد از ياد گرفتن كادر اصلي دامن و چگونگي رفع استثناها نوبي ميرسه كه يكي يكي دامن هامونو ياد بگيريم .
اولين دامن دامن تنگ يا ساده هستش .
بعد از اينكه الگوي كادر اصلي را كشيديم و اگر اصلاحي بود انجام داديم . روي الگو 1 الي 2 سانتي متر از پاي دامن از قسمت پهلو به طرف داخل وارد ميشيم و علامت ميزنيم واين نقطه را با خط كش به خط باسن وصل مي كنيم . اين كار باعث مي شود گوشه هاي پهلو تميزتر و خوش فرم تر ديده شوند و به صورت تيزي ديده نشه يا مثل خودم كه ميگم مثل باله هاي ماهي موقع راه رفتن تكون نخوره ( میهمان گرامی شما قادر به مشاهده تصاویر نمی باشید . لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

قسمت هاشور خورده در الگو دور ريخته ميشود .

فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)

امضای sima
مانند شیشه شکستنم آسان بود.......
ولی...دیگر به من دست نزن....
این بار...
زخمیت...
میکنم...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۳-۱۳۹۰ ۰۹:۵۳ عصر، توسط sima.)
۶-۳-۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ستایش1919
فرنوش
کاربر خانوم گل

*
مدال ها
اعتبار: 44

ارسال: #2
RE: دامن تنگ يا ساده
سلام سیما خانم. من تازه دارم خیاطی یاد می گیرم و خیلی خوشحالم که شما هم آموزش خیاطی رو شروع کردید ،

یک سوال در مورد همین دامن تنگ که الگوش رو کشیدید دارم ، از پای دامن چند سانت داخل شدید و به خط باسن وصل کردید؟ ممنون
۶-۳-۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر

sima
ناظم خانوم گل

مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

ارسال: #3
سلام فرنوش جان . خوشحالم كه داري خياطي ياد ميگيري .

عزيزم يادم رفته بود بنويسم الان اصلاحش كردم .

1 تا 2 سانتي متر .
امضای sima
این بار...
زخمیت...
میکنم...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۳-۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ عصر، توسط sima.)
۶-۳-۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ عصر

عسل جون
کاربر خانوم گل

*
مدال ها
اعتبار: 0

ارسال: #4
سلام سیما جون من تازه عضو این انجمن شده ام و خیاطی رو تا حدودی بلدم یعنی برای خودم میدوزم الان یک دامن تنگ ساده میدوزم که میخوام پشتش چاک داشته باشه و موقع برش قسمت ترکی پارچه رو در قسمت چاک دامن گذاشتم و ترکی پارچه خطهای رنگی داره که نمی خوام از چاک دامن پیدا باشه حالا از شما کمک میخوام که برای این قسمت دامن چیکار کنم که این خطها دیده نشه؟خواهش میکنم راهنماییم کنید.
۹-۳-۱۳۹۰ ۰۶:۳۷ عصر

sima
ناظم خانوم گل

مدال ها

ارسال: #5
( میهمان گرامی شما قادر به مشاهده تصاویر نمی باشید . لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .) سلام عسل بانو جون
يعني وقتي پشت دامن رو گذاشتي روي دولاي باز پارچه ؟ 3 سانت هم براي جاي زيپ اضافه گذاشتي يا نه ؟
اگه برش زدي كه هيچ كاري نميشه كرد . ولي اگه برش نزدي اون قسمت تركي پارچه رو ببر و بعد از اون سه سانت براس زيپ جا بزار.
اگه برش زدي ميوتني با يه تكه پارچه از جنس خود دامن يا ساتن مشكي يه پيلي براش بزاري كه اين هم واسه خودش يه نوع ابتكاريه و خيلي خوب هم ديده ميشه .
اگه بلد نيستي بگو تا توضيح بدم .
( میهمان گرامی شما قادر به مشاهده تصاویر نمی باشید . لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)
اميدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
امضای sima
این بار...
زخمیت...
میکنم...
۱۰-۳-۱۳۹۰ ۱۲:۴۶ صبح

عسل جون
کاربر خانوم گل

*
مدال ها
اعتبار: 0

ارسال: #6
آره برش زدم و تا حدودی هم دوخته ام من یه تکه پارچه از جنس خود پارچه در همان قسمت گذاشتم که تقریبا بد نشد. ممنون از راهنماییات سیما جون
۱۲-۳-۱۳۹۰ ۰۴:۴۷ عصر

« قدیمی تر | تازه‌ تر »
موضوع بسته شده است 

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • ارسال این موضوع به یک دوست
  • افزودن موضوع به علاقه مندی ها
  •  

تبلیغات
<

Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 4.0