خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دسر آناناس برشته

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
دسر آناناس برشته
مواد لازم:
1 عدد آناناس رسیده
16 عدد میخک
1/4 پیمانه روغن هسته انگور یا روغن بادام زمینی

برای شربت:
2 فنجان شکر قهوه ای
1/2 فنجان شکر سفید
3/4 قاشق چای خوری مخلوطی از پاپریکا، میخک، جوز و زنجبیل
6 عدد بادیان ستاره ای

روش تهیه:
مواد شربت رو با هم مخلوط کنین و بذارین روی حرارت متوسط تا بجوشه و حجمش یک چهارم کم بشه بعد صافش کنین و بذارین کنار

فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین

سر و ته آناناس رو بگیرین و پوستش رو جدا کنین

بصورت مارپیچی توی آناناس شیار ایجاد کنین به اینصورت که چاقور رو از بالاترین قسمت روی آناناس بذارین و همزامان با فشار چاقو آنانای رو پچرخونین تا شیار مارپیچی مثل شیار های روی پیچ روش ایجاد بشه
میخکهارو توی شیارها بذارین

توی یه ماهیتابه بیضی عمیق روغن رو داغ کنین و آنانس رو توش تفت بدین تا رنگش کمی تیره بشه
آناناس رو توی ظرف بلندی بصورت ایستاده قرار بدین و شربت رو روش بریزین و بذارین توی فر تا به مدت 35 تا 40 دقیقه توی فر قراربدین تا کاملا نرم و پخته بشه
(هر 5 دقیقه شربت رو با قاشق روش بریزین)

بعد برش زده و گرم سرو کنین


[تصویر:  20130222122638_roastedpineapple.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۴-۱۲-۱۳۹۱, ۱۰:۲۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, negin.s, 1368Sheri, marzi marzi
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,536
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 10145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #2
دسر اناناس
مواد لازم:

اناناس بزرگ 1 عدد

کره 40 گرم

شکر قهوه ای 40 گرم

اب پرتقال 4 ق س

عرق بهار نارنج 2 ق س

پرک بادام تست شده 4 ق س

طرز تهیه:

اناناس را بعد از پوست کندن به صورت حلقه های منظمی برش زده سپس مرکز حلقه هارا به وسیله قالب گرد کوچک سوراخ کنید کره را به همراه اب پرتقال و شکر درون ماهی تابه ریخته بعد از گرم شدن دو طرف حلقه های اناناس را به مدت یک تا دو دقیقه درون مخلوط اماده شده روی حرارت نگهدارید اناناس های اماده شده را درون ظرف مناسبی چیده عرق بهار نارنج و کمی از سس داخل ماهی تابه را روی انها بریزید در اخر بادام را روی اناناس ها پاشیده گرم سرو کنید

این دسر برای 4 نفر کافیست


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[تصویر:  20130729200243_images.jpg]
امضای sara jon joni
[تصویر:  20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
۷-۵-۱۳۹۲, ۰۷:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sara jon joni به دلیل این ارسال سپاس کرده.
marzi marzi, sila



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد