تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 31 رای - 3.03 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر انبه و کارامل
#1
شیر2 پیمانه

تخم مرغ2 عدد

انبه متوسط 2 عدد

آرد گندم 3 قاشق سوپ خوری

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری


مواد لازم کارامل:

شکریک دوم پیمانه

آب جوش سه چهارم پیمانه


روش تهیه کارامل:

یک تابه ی نسوز را انتخاب نمایید که کف آن ضخامت داشته باشد تا شکر در آن نسوزد.
شکر را در تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید؛ تا هنگامی که دانه های شکرطلایی شوند و کارامل نسوزد.در این زمان نباید شکر را هم بزنید .

بعد از اینکه دانه های شکر ذوب شدند، آب جوش را اضافه کنید. اجازه دهید تا کارامل کاملاً به صورت یک مایه یکنواخت در آید؛ اگر لازم بود هم بزنید و حرارت را خاموش نمایید.



روش تهیه دسر انبه:

ابتدا انبه ها را پوست بگیرید، گوشت آن ها را از هسته جدا کنید. گوشت انبه را دردستگاه غذاساز بریزید تا کاملاً پوره شوند. سپس تخم مرغ و شیر را نیز بیفزایید وهم بزنید. سپس آرد و وانیل را اضافه نمایید و دائم هم بزنید تا آرد گلوله نشود؛مایه آماده شده باید غلظت ماست را داشته باشد. مایه را روی حرارت اجاق گاز قراردهید و مدام به هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی شروع به حباب زدن کرد و به غلظت فرنی درآمد، از روی حرارت بردارید.

گیلاسی هایی را انتخاب کنید که در برابر حرارت مقاوم باشند. یک چهارم آن ها را ازکارامل پُر کرده و سه چهارم بقیه را دسر اَنبه بریزید. گیلاسی ها را در فرقراردهید و شعله ی گریل را به مدت 15 دقیقه روشن نمایید تا سطح دسرها کمی طلایی شوند. آن ها را به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید و سرو کنید.





مجله سرآشپز


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }