تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر انجیر
#1


[عکس: 99953.jpg]




مواد لازم :


انجیر خشک دلخواه

برای هر عدد انجیر یک عدد گردو

شیر

طرز تهیه :

چوب ته انجیر را جدا کرده و انجیر را از قسمت سر باز کرده و با گردو خرد شده پر میکنیم و در قابلمه یا ماهی تابه گذاشته در یک ردیف به طوری که سرشان به سمت بالا باشد میگذاریم و شیر میریزیم تا جایی که روی انجیر ها را بپوشونه و روی حرارت ملایم میگذاریم تا شیر کاملا به خرد انجیر ها برود ووقتی سرد شدند نوش جان میکنیم
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
دوباره اینو خیلی وقت پیش تو وبلاگم نوشته بودم ولی اینجا نبود .

این هم ورژن جدید دستور بالایی

فقط اینبار به جای گردو خرد شده با گردو سالم پر کردم و بعد از پخت ۲ ق غ شربت غلیظ رو با قاشق روش میریزیم و با پودر پسته تزیین میکنیم .



[عکس: 99408.JPG]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
اينم يه ور‍‍ژن ديگه:
موادلازم
انجیر خشک : ۱۰ عدد
شیر: ۲ لیوان
دارچین : یک قاشق چایخوری
شکر: ۲ قاشق سو پخوری
گردو: ۵ عدد

طرز تهیه
انجیر ها رو ته قابلمه بچینید

بعد شیرو بریزید روش و بزارید رو حرارت ملائم تا به آرامی بجوشه و حدوا دو سه قاشق شیر ته قابلمه بمونه ، انجیر ها رو ازتو شیربردارید تهشون رو برش بزنید و نصف گردو توشون بزارید دوباره بسته و تو ظرف پیرکس بچینید باقیمانده شیر رو بریزید رو انجیرها بعد روشون دارچین و شکر پاشیده و بزارید توفر.
گریل فر رو روشن کنید تا انجیرها برشته شده و شکر آب بشه ، بعد بزارید کامل خنک شده و سرو کنید
[عکس: 20141126102957__.jpg]
پاسخ }
#4
Package_favorite 
   
يك دسر خوشمزه با انجير .....
انجيرهاي بزرگ و سياه رو با چاقو برش مي زنيم و كمي گردوي خرد شده روشون مي ريزيم و حدود ٧ دقيقه توي فر ١٧٠ درجه ميذاريم ....بعد از خنك شدن موقع سرو روي انجيرها رو كمي عسل مي ريزيم و با پودر پسته تزيين مي كنيم ، نوش جون
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5

مواد لازم:
20 عدد انجیر خشک درشت
گردو (درشت خرد شده)
1 فنجان آب
3 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی

خامه فرم گرفته برای روی انجیر

انجیرهارو برای مدت یک ساعت در آب گرم خیس کنین
از انتهای انجیر با چاقو شیاری ایجاد کنین و با گردو پرش کنین
آب و شکر و روغن رو با هم مخلوط کنین و توی ظرفی بریزین و انجیرهارو توش بچینین و بذارین روی حرارت کم بپزه تا آبش تبخیر بشه
بعد با خامه و گردو تزیین و سرو کنین


[عکس: 20120823134925_df.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }