تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر برنج
#1
مواد لازم:
کمپوت گیلاس 1 قوطی

پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری

گلاب 2 قاشق غذا خوری

خلال پسته 2 قاشق غذاخوری

پودر شکر 7 قاشق غذا خوری

برنج 1 پیمانه

خامه 1/2 پیمانه سر پر

اب 1 استکان

دارچین 2 قاشق غذاخوری


شیر 1/1/4 پیمانه

طرز تهیه:

برنج شسته شده و تمیز را همراه شیر روی گاز گذاشته و به صورت کته میپزیم پودر ژلاتین را با کمی اب و شکر میگذاریم بجوشد وقتی که خنک شد همراه خامه و گلاب به کته پخته شده اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم البته باید تمام مواد خنک باشد که خامه اب نشود میتوانیم کمپوت ها را لا به لای برنج ها ریخته و در ظرف مورد نظر گذاشته داخل یخچال قرار دهیم و پس از اماده شدن با کمی دارچین و خلال پسته روی انرا تزیین میکنیم


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد



[عکس: 20130730125842_Rice-Pudding.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }