خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دسر به میان پر

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
152
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 321


محل سکونت :
ارسال: #1
دسر به میان پر
در حالی که به عنوان دسری بعد از غذا نیز به همان میزان لذیذ خواهد بود. یکی از این دسرها – که ظاهری زیبا و اشتها برانگیز دارد- به میان پر است.. این دسر به صورت گرم سرو می‌شود.

مواد لازم برای 6 نفر:

- به متوسط، 3 عدد
- مغز گردو، 50 گرم
- شکر، یک‌چهارم پیمانه
- دارچین، 2 قاشق مرباخوری
- خامه، 50 گرم

طرز تهیه:

1 - ابتدا پوست به‌ها را خوب شسته و کرک‌های موجود روی آن را بسایید. سپس آنها را خوب خشک کنید. حالا سر هر یک از به‌ها را به صورت مقطعی با چاقوی تیز ببرید. در واقع قسمت بریده شده، دری برای به می شود. این کار را مانند دلمه فلفل انجام دهید.

2 - بعد از آماده کردن در به، شروع به خالی کردن محفظه داخل آنها کنید. برای این منظور از چاقوی ظریف و نوک باریک یا ابزار مخصوص میوه‌آرایی استفاده کنید؛ البته خالی کردن تنها ستونی در میان به برای این کار کافی است. بنابراین نیازی به خالی کردن قسمت اعظم گوشت داخل به وجود ندارد.

نکته: هنگام خالی کردن گوشت داخل به، مراقب باشید قسمت انتهایی و دیواره‌های آن صدمه ندیده و سوراخ نشود.

3 - مغز گردو را داخل دستگاه آسیاب یا خرد کن بریزید و گردوها را به صورت پودر درشت در آورید و سپس به کاسه‌ای منتقل کرده و شکر و دارچین را نیز به آن اضافه کنید و خوب با قاشق هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. این مخلوط داخل به است. حالا فر اجاق گاز را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

4 - پس از آماده شدن به‌ها، مخلوط را به 3 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با قاشق داخل حفره ایجاد شده درون هر یک از به‌ها بریزید و فضای داخل آنها را پر کنید. برای اینکههمه مواد داخل حفره جا شوند، با قاشق چای‌خوری سطح آن را فشار دهید تا مواد به هم فشرده شوند. پس از اینکه فضای خالی داخل هر یک از به‌ها به همین طریق پر شد، در آنها را رویشان قرار دهید. حالا به‌ها آماده است.

5 - هر یک از به‌های آماده شده را داخل تکه‌ای از فویل آلومینیوم بپیچید. حالا آنها را روی سینی میله‌ای فر – که در طبقه پایینی فر قرار گرفته است – بچینید.
برای پخت این به‌ها در همان حرارت 180 درجه سانتی‌گراد یک ساعت و نیم الی 2 ساعت زمان لازم است.

6 - پس از اینکه به‌ها کاملا پخته شدند، آنها را از فر خارج کرده و از میان ورق آلومینیوم در آورید. سپس در ظرف مورد نظر بچینید و روی آنها خامه بریزید. حالا کافی است به‌ها را برش بزنید و میل کنید.

نکته: با توجه به اینکه این دسر چندان شیرین نیست، اگر آن را شیرین‌تر دوست دارید، یا میزان شکر موجود در مواد لازم را اضافه کرده یا خامه روی دسر را با شکر کمی شیرین کنید.

- به از جمله میوه‌های فصل پاییز است که معمولا به صورت خورش، مربا و خوراک مصرف می‌شود

در حالی که به عنوان دسری بعد از غذا نیز به همان میزان لذیذ خواهد بود. یکی از این دسرها – که ظاهری زیبا و اشتها برانگیز دارد- به میان پر است.. این دسر به صورت گرم سرو می‌شود.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۱۷ عصر، توسط sima.)
۱-۳-۱۳۹۱, ۰۲:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: دسر به میان پر
[تصویر:  99282.jpg]

مواد لازم :
به سالم و بدون زده
شکر
ابلیمو
اب
سیب 1 عدد
برای تزیین خامه فرم گرفته یا کرم شانتی

طرز تهیه :
اول به ها رو خوب میشوریم و پوستشون رو میگیریم . از وسط نصف میکنیم . دو نه هاشم در میاریم.
دونها و پوستاشون رو دور نمیریزیم چون وقتی میخوایم دسر مون رو بپزیم لازم شون داریم برای اینکه پوستها باعث غلیظ شدن دسر میشن و یه حالت ژله ای به دسر میدن . و دونه های به باعث قرمز رنگ تر شدن دسر میشن .
این نکات رو تو مربای به هم گفتم .
بعد از این مراحل به ها رو با 3- 4 قاشق ابلیمو مخلوط کرده و با دستمون با هم قاطی میکنیم تا همه جای به ها با ابلیمو مخلوط بشه .
اینکار باث میشه که به ها تیره نشن .
به ها رو تو ماهی تابه میچینیم به این صورت : قسمتی که دونه هاشو در اوردیم به سمت بالا باشه .
پوست به و دونه ها شم بین به ها میزاریم . هر چه دونه هاش بیشتر باشه به همون نسبت رنگشون قرمز تر و خوشرنگ تر میشه .
یک دونه سیب با پوست و یک دو نه بدون پوست رو با هم رنده میکنیم و و مخلوط کرده و روی قسمت گودی به ها یکی یک قاشق مربا خوری میزاریم .
روی هر نصفه به ـ به اندازه یه فنجون چایی کوچولو شکر میریزیم .
بعد به ازای هر نصفه به که تو ماهی تابه داریم با همون فنجانی که شکر ریختیم اب تو ماهی تابه میریزیم .
بعد با حرارت بالا میزاریم روی گاز تا بجوشه وقتی جوشی زیرشو رو کم میکنیم . تا اروم اروم بپزه .
وقتی به ها کاملا پختن و اب تو ماهی تابه کفدار و ژله مانند شد کافیه . تقریبا 1 ساعت تا 1.5 ساعت طول میکشه .
به های پخته شده رو تو ظرف سرو بزارین و اب ژله مانندش رو روش بریزین .
با خامه یا کرم شانتی سرو کنین .

[تصویر:  99281.jpg]
این هم عکس اب که بدونین منظورم از غلظتش اینه


ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی و بهره برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۲۸ عصر، توسط sima.)
۲۱-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۲۱ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
*sadaf*, 1368Sheri, نگارا233, رويا صادقي



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد