تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 14 رای - 2.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر سه رنگ
#1
Ksmiletris 
[عکس: 99029.jpg]

مواد لازم :
پودینگ کاکائویی 1 بسته
پودینگ وانیلی 2 بسته
اب البالو 3 لیوان
شیر 1 لیتر
بیسکویت پتی بور 2 بسته ( تقریبا 40 عدد )
برای تزیین پودر نارگیل و پودر پسته
طرز تهیه:
پودینگ کاکائویی رو با نیم لیتر میزاریم تا بپزه و غلیظ بشه .
ظرف پیرکسی رو که میخوهیم توش دسر رو سرو کنیم خیس میکنیم . پودینگ اماده شده رو توش میریزیم .
یک لایه بیسکویت پتی بور روی پودینگ کاکائویی میچینیم .
حالا نوبت یک بسته پودیگ وانیلی مون هست که اونم با اب البالو میپزیم . و روی بیسکویتها به ارومی میریزیم . دقت کنین که بیسکویتها جابه جا نشن و برای اینکار بهتره قاشق قاشق بریزین .
باز یک لایه بیسکویت روی پودینگ البالویی مون میچینیم .
این بار نوبت پودینگ وانیلی ساده مون میرسه که با نیم لیتر شیر باقی مونده میزیم و روی بیسکویتها میریزیم .
نکته مهم :
برای اینکه پودینگ وانیلی ساده تون رویه نبنده و ظاهر دسر بد نشه حتما با همزن بزنین تا ولرم بشه . بعد استفاده کنین .



ترجمه از خانوم گل

هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2


[عکس: 99067.jpg]



مواد لازم :
مارگارین یا کره به دمای محیط رسیده نصف لیوان
پودر شکر یک چهارم لیوان
وانیل
ارد 1 لیوان
برای قسمت پنیری :
پنیر خامه ای 225 گرم
پودر شکر 1.5 لیوان
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
ابلیمو 2 ق غ

برای قسمت لیمویی دسر :
زرده تخم مرغ 4 عدد
نشاسته ذرت 1 ق غ
شکر سه چهارم لیوان
اب سه چهارم لیوان
اب لیمو 1 ق م
پوست رنده شده لیمو 2 ق چ
کره به دمای محیط رسیده 2 ق غ
طرز تهیه :
پودر شکر و کره با درجه تند همزن با هم مخلوط میکنیم .
وانیل و ارد رو اضافه کرده و اینیار با دور تند همزن به میکس کردن ادامه میدیم .
خمیر رو در قالبی به ابعاد 20 در 20 ریخته و با دست روشو صاف میکنیم . و به مدت نیم ساعت میزاریم تو یخچال بمونه . بعد از مدت از یخچال که دراوردیم روشو با چنگال سوراخ سوراخ میکنیم . و در فر با 150 درجه به مدت نیم ساعت میپزیم ( با توجه به اینکه قدرت فر ها با هم فرق میکنه بهتره مرتب به پاندمون سر بزنیم )
در مدت زمانی که پاند میپزه قسمت پنیری رو اماده میکنیم .
پنیر و شکر رو با هم مخلوط میکنیم .
بعد تخم مرغ و ابلیمو رو اضافه کرده و با درجه کند همزن میکس میکنیم تا کرم مانند بشه بعد روی ظرف رو با سفلون پوشونده و تو یخچال میزاریم .
برای قسمت لیمویی دسر :
زرده ها و نشاسته ذرت و پودر شکر رو با هم مخلوط کرده وروی حرارت متوسط میزاریم و همراه با هم زدن اب و ابلیمو رو اضافه میکنم و هم میزنیم وقتی مواد با هم خوب مخلوط شدند حرارت رو کمی زیادکرده و مواد رو با هم میپزیم تا کاملا غلیظ بشن .
ظرف رو از روی حرارت برداشته و رنده پوست لیمو رو بهش اضافه میکنیم و 10 دقیقه هم میزنیم و میزاریم کنار تا سرد بشه .
خمیر رو از فر دراورده میزاریم کنار تا سرد بشه .
قسمت پنیری رو که تو یخچال بود در اورده و با لیسک روی پاند ریخته و به همه جای پاند میرسونیم .
روی قسمت پنیری مواد لیمویی رو ریخته و روشو صاف میکنیم .
و بعد تو فر با حرات متوسط میزاریم تا روی قسمت لیمویی طلایی رنگ بشه . از فر که دراوردیم میزاریم تا در دمای محیط ولرم بشه بعد به مدت 1 ساعت میزاریم تو یخچال تا سرد بشه .
روشو رو با پودر شکر تزیین میکنیم و سرو میکنیم .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3

[عکس: 20120925114045_havuc-pc3bcreli-tatli.jpg]

مواد لازم:

لایه کیک شکلاتی:
2 عدد تخم مرغ
1 فنجان شکر دانه ریز
1 قاشق غذاخوری کاکائو
50 گرم کره دوب شده سرد یا نصف فنجان روغن
نصف لیوان شیر
آرد به اندازه کافی

لایه سفید:
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر
2 قاشق سوپخوری آرد
1 قاشق سوپخوری آرد برنج

لایه هویجی:
500 گرم هویج
1 فنجان شکر دانه ریز
1 قاشق غذا خوری نشاسته

برای تزیین:
خلال بادام و پسته و پودر نارگیل


روش تهیه:
برای لایه کیک شکلاتی تخم مرغهارو در یک کاسه با همزن بزنین
روغن، شیر و 2 قاشق غذا خوری کاکائو رو اضافه و هم بزنین و بعدکم کم آرد اضافه کنین تا غلیظ بشه
مواد رو توی ظرف نچسب چرب شده بریزین و بذارین توی فر 170 درجه از پیش گرم شده تا زمانیکه لایه کیکی بپزه
بعد از اینکه کیک رو از فر خارج کردین لایه سفید رو آماده کنین و بدین روش

برای لایه سفید در یک قابلمه کوچیک شیر ، آرد برنج، آرد و شکر رو مخلوط کنین و بذارین روی حرارت متوسط و هم بزنین تا جوش بیاد و غلیط بشه .
بعد از پخت بذارین کمی از گرما بیفته و بریزین روی کیکتون

برای لایه سوم هویجهارو بخار پز یا آب پز کنین
بعد از پخت هویجهارو له کنین
نشاسته و پودر شکر رو در نصف لیوان آب سرد کاملا حل کنین و به هویجها اضافه کنین
طرف رو روی حرارت بذارین و هم بزنین تا کاملا غلیظ بشه و بوی خامی نشاسته هم بره
بعد از اینکه پخت و تقریبا خنک شد بریزین روی لایه سفید و بذارین یه ساعتی توی یخچال بمونه
با مغز آجیل تزیین و سرو کنین


[عکس: 20120925114303_110115154751_xbsmweqv3doi...51i55m.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4

[عکس: 97861.jpg]




مواد لازم برای طبقه اول دسر :
پودینگ وانیلی 1 بسته
شیر 2.5 لیوان
بیسکویت پتی بور 1 بسته
موز 1 عدد
گردو 1 لیوان
مواد لازم برای طبقه دوم دسر :
کرم شانتی 2 بسته
شیر 1 لیوان
قهوه گرانول 1 ق غ
مواد لازم برای طبقه سوم دسر :
ارد 1.5 فنجان قهوه خوری
شکر 3 فنجان قهوه خوری
پودر کاکائو 1.5 فنجان قهوه خوری
نشاسته 1 ق غ
شیر سرد 3 لیوان
زرده تخم مرغ 2 عدد
کره 50 گرم

طرز تهیه :
پودینگ رو با شیر مخلوط کرده و میپزیم . وقتی غلیظ شد از روی حرارت برداشته با همزن میزنیم تا رویه نبنده و ولرم بشه .
بیسکویتها و گردو ها رو درشت خرد میکنیم . موز رو به چهار قسمت تقسیم کرده و نگینی خرد میکنیم .
بعد بیسکویت – گردو و موز را با پودینگ سرد شده مخلوط کرده و همه مواد رو تو یه ظرف پیرکس ریخته و تو یخچال میزاریم .
کرم شانتی و شیر رو با همزن به مدت 5 دقیقه میزنیم و بعد قهوه رو اضافه کرده و دوباره هم میزنیم .
روی مواد قبلی ریخته و روشو صاف کرده و دوباره تو یخچال میزاریم .
همه مواد طبقه سوم به جز کره رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط میپزیم . و قتی غلیظ شد از روی حرارت برداشته و کره رو بهش اضافه میکنیم . و با همزن میکس میکنیم تا کاملا سرد بشه .
بعد روی بقیه مواد ریخته و تا زمانی که سرد سرد بشن تو یخچال میزاریم . بعد سرو میکنیم .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
[عکس: 20121229080733_20110103189.jpg]
دسر سه رنگ با دستور گیسو جون فقط به نظرم تو کیکش کره نریزیم بهتره چون کیکایی که توش کره دارن نباید گذاشت تو یخچال همون روغن مایع خوبه منم چون کره ریخته بودم کیکم سفت شد ولی دسرش مخصوصا" قسمت هویجی خوب بود من تو کرمش خامه هم اضافی کردم
بعلت سایز بالا حذف شد
پاسخ }
#6
نمیدونم جاش اینجاس یا نه.ولی دسر سه رنگ من اینطوریه

[عکس: 20151029125334_DSC_0081.JPG]

[عکس: 20151029125547_DSC_0082.JPG]

[عکس: 20151029125623_DSC_0088.JPG]
[img]
چهار پیمانه شیر میزاری رو گاز تا کنار جوش بشه بعد یک پیمانه شکر بهش اضافه میکنی مزه میکنی کم و زیادش بسته به ذایقه و میزان علاقه به شیرینیتون بعد که شکرا حل شد پنج تا قاشق غذاخوری سرصاف پودر زلانین تو یدونه پیاله کرده یه ملاقه از شیر داغ روش ریخته و حسابی حل میکنیم با پشت قاشق بعد که حل شد قاطی شیرمون میکنیم بعد یه قوطی خامه رو خوب هم میزنیم تا رقیق بشه قاطی شیر که یکم از داغی افتاده میکنیم بعد سه رنگ میکنیم دیگه کاکائو و نسکافه و سفید .[/img]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
#7
طبق اين ارسال
[عکس: 20151116114944_IMG_2015111629977-1.jpg]
برش خورده
[عکس: 20151116115152_IMG_2015111619431.jpg]
داخلش
[عکس: 20151116115221_IMG_201511169267.jpg]

سپاس فراوان
پاسخ }
#8
طبق دستوری که خودم گذاشتم
برای تولد برادرزادم

[عکس: 20151121194806_DSC_0184.JPG]

[عکس: 20151121194852_DSC_0186.JPG]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
(۰۱-۰۹-۱۳۹۴, ۰۲:۱۴ ب.ظ)مهلا گلي نوشته:  سميرا جان يه سوال برام پيش اومده
شما هر لايه رنگي را که مي ريزيد توي قالب صبر مي کنيد تا خودش را بگيره بعد لايه دوم را مي ريزيد؟؟؟؟؟
ممنون از راهنماييتون.83
عزیزم باید لایه اولی کمی نیم بند بشه بعد خیلی اروم لایه دوم رو بریزی روش بهتره این کار رو با یه قاشق یا یه ملاقه انجام بدی و خیلی اروم که فشاری به ژله ی پایینی نییاد و با هم قاطی نشن اگه بمونی ژله تون کامل ببنده بعد لایه ی بعدی رو بریزی ممکنه لایه ی بعدی بهش نچسبه و از هم جدا بشن.
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
#10
طبق دستور سمیرا مامان شهاب
[عکس: 20160213212748__.jpg]
[عکس: 20160213213248__.jpg]
[عکس: 20151205084337_ilove-khoda-photokade-3.jpg]
پاسخ }