تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر سوخاری کاراملی
#1


مواد لازم:
برای بخش نون سوخاری:

1 بسته نون سوخاری
2 فنجان شکر
2 فنجان آب

برای پودینگ:
1 لیتر شیر
1 فنجان مخلوط آرد و نشاسته (یک بند انگشت آرد و بقیه نشاسته )
1 فنجان شکر
کمی وانیل
50 گرم مارگارین

روکش:
2 بسته پودر کرم شانتی
1.5 فنجان شیر سرد
(یا خامه فرم گرفته آماده)

تهیه:
اول کف ظرف پیرکس مستطیلی شکلی رو با نون سوخاری بپوشونین
توی یه قابلمه شکر رو بذارین روی شعله کم تا به آرومی کارامل بشه
وقتی کاراملی شد آب رو اضافه کنین و صبر کنین تا کارامل کاملا تو آب حل بشه
دقت کنین چون کارامل داغه آب رو که میریزین روتون نپره
آب کاراملی رو روی نون سوخاری ها بریزین تا به همه نون ها برسه

شیر، آرد و شکر رو با هم مخلوط کنین و بذارین روی حرارت و هم بزنین تا بجوشه و غلیظ بشه
بعد از اینکه به غلظت لازم رسید مارگارین و وانیل رو اضافه و هم بزنین و از روی شعله وردارین

حالا پودینگ رو روی نون سوخاری های کاراملی بریزین
ظرف رو به مدت 3 ساعت توی یخچال قرار بدین تا کاملا خنک بشه
بعد از یخچال خارج کنین و با کرم شانتی یا خامه فرم گرفته،پودر نارگیل یا مغز آجیل خرد شده تزیین کنین


[عکس: 20120901101647_etimek_1.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20120901102202_dsc00553.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
میتونین روش یه لایه ژله هم بدینYum2

[عکس: 20120925235320_100_3774_1246300127.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
قالب هم بزنین خوشگل میشه

[عکس: 20120925235513_007.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20121015095553_81.jpg]

دسر کاراملی برای اونایی که عاشق طعم کارامل هستن
مواد لازم :
نان سوخاری 1 بسته
پودر شکر 2 لیوان
اب 2 لیوان

مواد لازم برای کرم دسر:
شیر 1 لیتر
ارد 1 لیوان
پودر شکر 1 لیوان
وانیل 1 بسته
خامه 1 پاکت 200 گرمی

مواد لازم برای سس :
شکر 1 لیوان
خامه 100 گرم


طرز تهیه :
نان سوخاری رو درشت خرد میکنیم . و تو یک کاسه میریزیم .
شکر رو تو یه قابلمه میریزیم و روی حرارت خیلی کم کارامل میکنیم . ( کمی باید صبر داشته باشین )
[عکس: 20121015100055_83.jpg]

وقتی شکر شروع به ذوب شدن کرد .

[عکس: 20121015100142_79.jpg]
درست در این مرحله 2 لیوان اب رو بهش اضافه میکنیم و 10 – 15 دقیقه به این شکل میجوشونیم .

[عکس: 20121015100219_80.jpg]

وقتی شربت به این غلظت رسید روی نون های سوخاری خرد شده میریزیم و گه گاه هم میزنیم تا شربت کاملا جذب نون ها بشه .
[عکس: 20121015100309_82.jpg]

حالا نویت کرم دسر مون هستش :
همه مواد لازم برای کرم رو به جز وانیل رو تو یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا بجوشه و غلیظ بشه درست مثل فرنی . وقتی به غلظت مناسب رسید وانیل رو بهش اضافه میکنیم . و 5 دقیقه با همزن میزنیم تا رویه نبنده و بعد میزاریم کنار تا سرد بشه .
بعد که کمی سرد شد خامه رو بهش اضافه کرده و با همزن میزنیم تا کاملا با هم میکس بشن . اگر در این حالت کرم مون کمی غلظتش زیاد شد کمی شیر میتونیم بهش اضافه کنیم .

حالا ظرف سرو مون رو برداشته 1 ق از نون سوخاری کاراملی ریخته و روش یک ملاقه از کرم بعد دوباره نون سوخاری و بعد کرم میریزم کمی سر ظرف رو خالی نگه میداریم . و به این شکل تا موقع سرو تو یخچال میزاریم .

( اگه برای مهمونی میخواهین اماده کنین میتونین از شب قبل نون سوخاری و کرم رو اماده کنین و تو ظرفهای جداگانه بزارین تو یخچال موقع سرو بریزین تو ظرف مورد نظرتون اینجوری خیالتون هم راحته که هیچ مشکلی پیش نمیاد )

سس کارامل :
شکر رو با حرارت خیلی کم کارامل میکنیم وقتی شکر کاملا ذوب شد خامه رو بهش اضافه کرده و مدام تند تند هم میزنیم تا شکر گلوله شده توش دوباره حل بشه و میزاریم تا کنار سرد بشه . و بعد روی دسرمون میریزیم .



پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#6
ایده برای تزیین این دسر

[عکس: 20121204130926_karamellietimek.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#7
میتونین روش مارمالاد بریزین

[عکس: 20121204131022_c3a7ilek20soslu20etimek20...1sc4b1.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#8
[عکس: 98885.jpg]

موادلازم :
نان سوخاری 1 بسته
شیر 1 کیلو
ارد 3 ق غ سر صاف
نشاسته 1.5 ق غ
شکر 4 ق غ
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل

موادلازم برای شربت :
شکر 2 لیوان
اب 2.5 لیوان

موا لازم برای روی دسر :
فندق یا پسته 1 لیوان
شکر سه چهارم لیوان
کره 1 ق چ

طرز تهیه :

مواد لازم برای کارامل را تو قابلمه ریخته و با حرارت متوسط تا زمانی که رنگ کارامل به خودشون بگیرن میپزیم .
سینی را چرب کرده و با کمک قاشق چوبی از مواد کاراملیزه مون کم کم برداشته و تو سینی میزاریم تا سرد بشه .
نان سوخاری را تو ظرف پیرکس چیده و کنار میزاریم .
شکر را تو قابلمه ریخته و کارامل میکنیم . وقتی کاملا کارامل شد اب بهش اضافه کرده و میجوشونیم . وقتی سس کاراملی مون جوشید روی نان ها میریزیم .
مواد محلبی یا کرم مون را با هم مخلوط کرده با حرارت متوسط مدام هم میزنیم تا مانند فرنی غلیظ بشه . وقتی کرم کاملا سرد شد روی نانهای کاراملی ریخته و تو یخچال نگهداری میکنیم .

[عکس: 98884.jpg]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
من توی کرمش یه کم ژله توت فرنگی هم ریختم که صورتی شده Yum2
ولی خامه فرم گرفته نداشتم نریختم روش

از دستور اولی
مرسی گیسو جون Flowerysmile


[عکس: 20130108124907_201301084335.jpg]

[عکس: 20130108125001_201301084341.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }