خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دسر لاوانتین

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
847
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,947


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #1
Xeyes  دسر لاوانتین
[عکس: 20140424185304_20140424161641_IMG-20140424-WA0005.jpg]

سلام خانومای گل و هنرمند.میخوام دستور این دسر خوشگل و خوشمزه رو بهتون بدم.امیدوارم خوشتون بیاد.این دسر مناسب مهمونی و جشنه.

مواد لازم
کیک اسفنجی ۱ عدد(من از دستور کیک اسفنجی کیسو جان استفاده کردم.البته موادو نصف کردم و تو قالب دایره با قطر۲۳سانت ریختم.و البته باید کیک رو از وسط نصف کنید.چون همش زیاده.اینطوری میتونید ۲ بار این دسر رو درست کنید)

[عکس: 20140424185427_20140424164730_DSC_0364.jpg]
مواد لازم برای کرم:(کرم رو ۲ برابر کنید تا کم نیاد)
شیر ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۲ عدد(میشه استفاده نکرد)
شکر ۱ لیوان
آرد ۲ ق س
نشاسته ۲ ق س
پودر ژلاتین ۳ ق چ که با ۶ ق س آب به روش بن ماری حل میکنید.
خامه فرم گرفته ۱ پیمانه

مواد لازم برای ژله بی رنگ برای کف قالب:
ورق ژلاتین ۴ عدد
شکر ۴ ق
آب سرد ا لیوان
اسانس مقداری
4ورق ژلاتین رو در آب سرد خیس کرده تا نرم بشه بعد روی بخار کتری گذاشته تا حل بشه.بعد شکر و اسانس را افزوده.(من از ژله آلوورا که با ۲لیوان آب جوش حل کردم استفاده کردم.)

میوه مثل آناناس حلقه شده-پرتقال-کیوی-کیلاس و ... و خلال پسته

طرز تهیه کرم:
آرد + نشاسته+ شکر مخلوط کرده شیر سرد را افزوده تا مواد حل بشه.از الک رد کرده تا یکدست بشه.روی حرارت گذاشته و مدام همزده تا کمی غلیظ بشه.از روی حرارت برداشته ژلاتین حل شده را افزوده و بعد خامه فرم گرفته رو اضافه میکنیم.خوب هم میزنیم تا یکدست بشه.

[عکس: 20140424185508_20140424165218_DSC_0366.jpg]

حالا کف قالب مقداری ژله بیرنگ ریخته میذاریم تو یخچال تا ببنده.بعد میوه های مورد نظرو روی ژله میچینیم و دوباره کم ژله بیرنگ روی میوه ها به آرومی میریزیم و میذاریم تو یخچال تا میوه ها ثابت بشن.

[عکس: 20140424185554_20140424164115_DSC_0363.jpg]

بعد باقیمانده ژله بیرنگ رو میریزید روش م میذارید تو یخچال تا ببنده.
حالا نصف کرم سرد شده رو میریزید روش و دوباره تو یخچال تا ببنده.
کیک رو به اندازه قالب برش بزنید و بذارید روی کرم سرد شده و مابقی کرم رو بریزید روش و چند ساعت توی یخچال تا کامل خودشو بگیره.بعد توی ظرف مورد نظر برگردونید.

[عکس: 20140424185628_20140424165602_DSC_0372.jpg]

[عکس: 20140424185701_20140424165700_DSC_0375.jpg]
[عکس: 20140424185735_20140424165758_IMG-20140424-WA0008.jpg]

امیدوارم خوشتون بیاد.Flowerysmile

تبدیل لینک ها به عکس با هماهنگی قبلی
(آخرین تغییر در ارسال: 24-04-2014, 05:58 PM توسط 1368Sheri.)
24-04-2014, 03:58 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
847
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,947


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #2
RE: دسر لاوانتین
سفارش واسه مجلس عقد یکی از دوستان

[عکس: 20141003112039_image-ee9c9f22e693c467d6c...d618-V.jpg]
03-10-2014, 11:22 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
425
تاریخ عضویت:
Dec 2013
مدال ها

اعتبار: 4,292


محل سکونت : شیراز
ارسال: #3
RE: دسر لاوانتین
واسه تو یخچالی دختر خالم دنبال یه دسر شیک میگشتم که به این خوشگله رسیدم، این بود که گفتم یه بار درست کنم که جلو مردم آبروریزی نشه520
خیلی شیک و خوشگل میشه ولی عشق جون از کرمش خوشش نیومد منم از ژله روش ولی در کل چیز جالبی بود27
مرسی مامان شهاب عزیز83
[عکس: 20150202102000_DSC_0755.JPG]
[عکس: 20150202102033_DSC_0757.JPG]
02-02-2015, 10:21 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
425
تاریخ عضویت:
Dec 2013
مدال ها

اعتبار: 4,292


محل سکونت : شیراز
ارسال: #4
RE: دسر لاوانتین
(02-02-2015, 10:29 AM)چشم عسلی65 نوشته: ببخشید اگه بخوام تو این قالب گرد مثل مامان شهاب درست کنم چکار کنم راحت برگرده و زله نچسبه؟ساینا جون مزه ش شبیه چیه که خوشت نیومد؟
عزیزم منم توی قالب گرد ساده درست کردم دیواره ها رو با چاقو جدا کردم یه چند ثانیه توی آب گرم گذاشتم بعدش خیلی راحت برگشت،همسر جان من کلا از کرم خوشش نمیاد ولی خووووب بد نبود شاید یه کم مزه خامی نشاسته میداد، ولی ژلش رو باید خیلی نازک بریزی چون من دوس نداشتم با کیک یه چیز آبکی میخوردمDunnof
02-02-2015, 10:38 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد