تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 22 رای - 2.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر لیمو ترش
#1
مواد لازم برای چهار نفر :
خامه 1 پيمانه
آب ليمو ترش 1 پيمانه سرخالي
آب 1 پيمانه
ورقه ژلاتين 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
شكر 1 پيمانه
پودر قند 4 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا نموده ، زرده ها را با نيمي از شكر و وانيل آنقدر با همزن برقي هم بزنيد ، تا كرم رنگ و كشدار شود . ورقه هاي ژلاتين را در مقداري آب سرد به مدت يك الي دو دقيقه خيس نموده ، آب و آب ليمو ترش را با مابقي شكر روي حرارت گذاشته و هم بزنيد تاشكر در آب حل شود ، ورقه هاي ژلاتين را از آب سرد بيرون آورده و به محلولي كه روي حرارت است اضافه كنيد . هم بزنيد تا ورقه ژلاتين در آب حل شود ، سپس شعله را خاموش كنيد و بگذاريد كمي سرد شود و در اين فاصله خامه را همراه با پودر قند با همزن برقي هم بزنيد ، تا فرم بگيرد وبه مواد فوق الذكر اضافه نموده و مخلوط كنيد . مواد را در ظرفهاي مورد نظر ريخته و به مدت نه ساعت در يخچال قرار دهيد و با برشي از ليمو ترش آنرا تزئين كنيد .



فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#2
[عکس: 20120628191829_limonlu-parfe1.jpg]

مواد لازم:



کرم شانتی: 1 پاکت

شیر: 5/1 لیوان

شکر: 1 لیوان



پوست لیمو (رنده شده): 2 عدد

آب لیمو: نصف فنجان
تخم مرغ: 3 عدد




طرز تهیه:



شیر و کرم شانتی را 5 دقیقه خوب هم می زنیم و در یخچال قرار می دهیم. تخم مرغ و شکر را خوب هم می زنیم تا رنگ مواد سفید شود بعد این مواد را به کرم شانتی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. آب لیمو و پوست لیمو را به مواد اضافه می کنیم، و در یک قالب مناسب می ریزیم و به مدت یک شب در یخچال قرار می دهیم. (اگر قالب مناسب دسر نداشتیم برای اینکه مواد به ته ظرف نچسبد، ته ظرف پودر نارگیل می ریزیم و مواد را روی آن می ریزیم). و بعد در ظرف مناسب برمی گردانیم و سرو می کنیم.
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }