تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر موزاییکی فندق
#1
[عکس: 20140914134732_4337777500_9bb7176497_z.jpg]


مواد لازم:
350 گرم بیسکویت پتی بور
100 گرم مارگارین یا کره معمولی
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پیمانه سرخالی پودر شکر
1.5 پیمانه شیر
1 پیمانه فندق خرد شده درشت

برای سس شکلات:
- 1 پیمانه خامه صبحانه
- 150 گرم شکلات تیره تلخ و شیرین

برای تزئین:
- مغز فندق بوداده

روش تهیه:
در یک ظرف مناسب کره رو روی حرارت متوسط ذوب کنین پودر شکر،پودر کاکائو، شیر و فندق رو اضافه و خوب مخلوط کنین تا شکر حل بشه و پودر کاکائو یکدست ترکیب بشه و از روی حرارت وردارین و کنار بذارین
بیسکوییت رو با دست خرد کنین و به مایه شکلاتی که از گرما افتاده اضافه کنین
در قالب مورد نظرتون سلفون یا فویل پهن کنین و مواد رو داخلش ریخته و با پشت قاشق فشار بدین تا منسجم بشه
روی مواد رو هم با اضافه سلفون اطراف بپوشونین و حد اقل 2 ساعت در یخچال قرار بدینن


برای تهیه سس روی دسر در یک ظرف مناسب روی حرارت متوسط خامه رو گرم کنین تا جوش بیاد و بعد شکلات رو ریز کنین و بهش اضافه و هم بزنین تا حل بشه و بذارین کنار

دسر رو در ظرف سرو برگردونین و سلفون رو ازش جدا کنین و سس و مفز فندق تزیین کنین و دوباره یک ساعت در یخچال بذارین تا سس شکلات ببنده


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }