تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 28 رای - 2.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر هلو
#1
مواد لازم :

یک قوطی کمپوت هلو
صد و پنجاه گرم ماسکارپونه یا پنیر خامه‌ای مثل فیلادلفیا
دویست گرم ماست کم‌چربی
چهل گرم شکر
دو قاشق غذاخوری آب هلو
پنجاه میلی‌لیتر خامه‌ی کم چربی
حدود صد گرم بیسکوییت یا سوهان کنجدی خرد شده



[b]طرز تهیه :[/b]
هلوها را از کمپوت جدا کنید. چند برش از کمپوت‌ها را کنار بگذارید. مابقی را در یک کاسه بریزید و با همزن قلمی دستی یا گوشت‌کوب تبدیل به پوره‌ی هلو بکنید. حالا پنیر ماسکارپونه یا فیلادلفیا را با ماست کم‌چربی و شکر و دو قاشق آب هلو حسابی هم بزنید. خامه را هم حسابی بزنید تا سفت شود، بعد آن را به مخلوط قبلی اضافه کنید تا یک کرم یک دست خوشگل فراهم آید.بیسکوییت یا چیپس شکلاتی یا سوهان کنجدی‌تان را خرد کنید.
لیوان یا گیلاس یا ظرفی که دوست دارید آماده کنید. به ترتیب توی هر کدام ابتدا مقداری کرم، بعد پوره‌ی هلو بریزید. دوباره روی پوره‌ی هلو کرم، و روی کرم پوره‌ی هلو بریزید و دست آخر با بیسکوییت یا چیپس شکلاتی و یا سوهان کنجدی دسر را کامل کنید.حالا می‌توانید آن چند تا برش هلو که کنار گذاشته بودید را با چند برگ نعنا تزئین کنید.

در آخر دسر را داخل یخچال بگذارید تا سفت شود و اگر دسری مجلسی تر می خواهید داشته باشید، کرم دسر را قبل از ریختن با مقداری گلاب مخلوط کنید.

[عکس: 20110928005626_dh4.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
هلو 3 عدد
خامه 50 گرم
ژله با طعم هلو يا آناناس 1 بسته
شیر ا ليوان
پودر ژلاتین 1 قاشق مرباخوري
وانیل
شکر 2-3 ق غ
طرز تهیه
ابتدا ژله هلو رو تو یه لیوان و نصفی آب گرم حل میکنیم و میذاریم خنک بشه...
هسته هلوها رو در آورده و پوست ميكنيم و يكي را برش ميزنيم وکف ظرف دسر میریزیم.
نصف ژله هلو که خنک شده بر روی هلوهای خرد شده میریزیم تا روی آنها رو بگیره و در یخچال میگذاریم.
باقی هلوهاي خرد شده رو در مخلوط کن میریزیم و حسابی پوره میکنیم و50 گرم خامه به همراه نصف لیوان شیر سرد اضافه و حسابی مخلوط کردیم.
باقی ژله رو به مخلوط هلو پوره شده اضافه میکنیم... نصف لیوان شیر و با دو قاشق غذاخوری شکر گرم میکنیم تا شکر حل شود و سپس مقداری وانیل اضافه میکنیم... 1قاشق مرباخوری ژلاتین رو که به صورت بن ماری در آب حل کردیم و خنک شده به شیر و شکر اضافه و در نهایت به مخلوط هلو پوره شده اضافه میکنیم....

زمانی که ژله ای که در یخچال گذاشتیم خودش رو گرفت و رویه اش حالت چسبناک پیدا کرد مخلوط هلو و شیر رو میریزیم روش و میذاریم تا خودش رو کامل بگیره...
*من از ژله آناناس و از شليل براي كف ظرف استفاده كردم.
*از كمپوت هلو هم ميتونيد استفاده كنيد.
[عکس: 20120909065607_8.JPG]
پاسخ }
#3
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۶۰ گرم
شیر ۳۰۰ سی سی
پودر ژلاتین ۲ ق س
آب ۱/۴ پ
پوره هلو ۵۰۰ گرم
خامه ۱۲۰ گرم

[عکس: 20141027153154_DSC_0075.jpg]

زرده + شکر همزده تا کشدار بشه.
ژلاتین را با ۱/۴ پ آب به روش بن ماری حل کنید.
شیر را داغ کرده.
پوره هلو و خامه را به شکر و زرده افزوده.شیر و ژلاتین را اضافه کنید و بهمزدن ادامه بدید تا زرده پخته نشه.
در قالب مورد نظر ریخته و ۳ ساعت در یخچال.
نوش جان.
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }