خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دسر پارفه

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
34
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 195


محل سکونت :
ارسال: #1
Ksmiletris دسر پارفه
دسر پارافه

بستنی شکلاتی: 1 لیتر
خامه صبحانه: 200 گرم
ژله موز: 1بسته
پودر ژلاتین: 2 ق چ
آب جوش برای ژله : 1 پیمانه
سفیده تخم مرغ : 2 عدد
وانیل: 1/4 ق چ
موز حلقه شده: 2 عدد

طرز تهیه:
در یک ظرف پودر ژله + 2 ق چ ژلاتین + 1لیوان آب را مخلوط می کنیم و میگذاریم تا خیس بخورد و بعد به روش بن ماری (روی بخار)حل می کنیم و بعد میگذاریم تا خنک شود.
در ظرف دیگر بستنی (تقریبا آب شده و نرم) + خامه صبحانه مخلوط کرده و آنقدرهم می زنیم تا گلوله ای نباشد.
در ظرف دیگر سفیده تخم مرغ را با همزن میزنیم تا پف کند بعد وانیل رو اضافه میکنیم. بعد مخلوط (بستنی + خامه) را کم کم به سفیده زده شده اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا مایع یکنواخت شود.بعد مایع ژلاتینی را اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم و بعد موز حلقه شده را اضافه می کنیم و ظرف را روی یخ قرار داده و مرتب هم می زنیم تا موادنیم بند شود و بعد در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال به مدت 4- 5ساعت قرار می دهیم. بعد از گرفتن کامل دسر می توانیم روی آن را تزیین کنیم.
دسر خوشمزه ایه من هروقت درست میکنم مورد پسند مهمونا واقع میشهYum2

نکته:اگر ژله رو به بستنی سرد اضافه کنیم باعث زود بسته شدن ژله میشه ودسر خراب میشه.
منبع:مامی سایت

   

   
بستنی باید اینجوری بشه

   

سفیده تخم مرغ پف کرده

   
مخلوط کل مواد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-۳-۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ عصر، توسط *مهسا*.)
۲۱-۲-۱۳۹۳, ۰۶:۳۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از *مهسا* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نفس مامان, نرگس بانو, monamona



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد