تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 20 رای - 2.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر پانا کوتا ایتالیایی
#1
موا لازم :

پودر ژلاتین یک و نیم قاشق سوپخوری

شیر پرچرب یک سوم پیمانه

خامه ۲ و نیم پیمانه

شکر یک و نیم پیمانه

وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری



طرز تهیه:

پودر ژلاتین را در شیر سرد بریزید و روی بخار آب بگذارید تا کاملا حل شود .
خامه را با وانیل مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید بعد شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود بعد از رو ی حرارت بر دارید و با ژلاتین داغ مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا خوب مخلوط شود بعد در دمای معمولی اطاق بگذارید تا خنک شود
بعد در قالب مورد نظر بریزید و رویش را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد بعد در ظرف مورد نظر برگردانید و با سس شکلات یا توت فرنگی میل کنید

[عکس: 20110928010344_panakota1.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }