خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امتیازات: 2.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دسر پانا کوتا ایتالیایی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,307
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
دسر پانا کوتا ایتالیایی
موا لازم :

پودر ژلاتین یک و نیم قاشق سوپخوری

شیر پرچرب یک سوم پیمانه

خامه ۲ و نیم پیمانه

شکر یک و نیم پیمانه

وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری



طرز تهیه:

پودر ژلاتین را در شیر سرد بریزید و روی بخار آب بگذارید تا کاملا حل شود .
خامه را با وانیل مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید بعد شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود بعد از رو ی حرارت بر دارید و با ژلاتین داغ مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا خوب مخلوط شود بعد در دمای معمولی اطاق بگذارید تا خنک شود
بعد در قالب مورد نظر بریزید و رویش را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد بعد در ظرف مورد نظر برگردانید و با سس شکلات یا توت فرنگی میل کنید

[تصویر:  20110928010344_panakota1.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۶-۷-۱۳۹۰, ۱۲:۳۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
majedehgh, 1368Sheri, افسانه 52, elipari



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد