تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 82 رای - 3.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر پان اسپانیا
#1
دسر پان اسپانيا

مواد لازم :

• گردوی خرد شده ۲/۱ پیمانه
• آرد 1/2 پیمانه
• تخم مرغ ۲ عدد
• شکر ۱ لیوان
• شیر ۱ لیتر
• نشاسته ۲ قاشق سوپخوری ( نشاسته ذرت)
• وانیل 1/2 قاشق چایخوری
• کره ۵۰ گرم
• بیسکویت ۱ الی ۲ بسته
• کاکائو ۳ قاشق سوپخوری
• خامه ۱۵۰ گرم

طرز تهیه :

• تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
• شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
• آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید.
• مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
• این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
• در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
• خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
• این دسر را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه .
• ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم روی بیسکویت کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روش رو تزئین می کنیم.

گردو، خلال پسته و بادام و ... رو ميتونيد هم داخل دسر بريزيد هم ميتونيد براي تزئئين استفاده كنيد

منبع:دستور از ساردونه عزیزم
دوست دارم انقدر قدرت داشته باشم تا انچه در درون هستم را زندگی کنم
[عکس: qBcfp3.png]
پاسخ }
#2
این دسر رو با بیسکوییت کاپوچینو فرخنده امتحان کردم خیلی بهتر از پتی بور درومدuhum

[عکس: 20140125132137_.JPG]

علت ویرایش:آپلود عکس پیوست شده
دوست دارم انقدر قدرت داشته باشم تا انچه در درون هستم را زندگی کنم
[عکس: qBcfp3.png]
پاسخ }
#3
بهشته جون ممنون از دستورت بسیار خوشمزه بود...جدی می گم.
فقط از پس از یک روز یادم افتاد که عکس ننداختم از باقیمانده اش عکس انداختم.برای من تو قالب قلب بودDan

[عکس: 20120410163207_Photo0886.jpg]
بدان که بهترين ارتباط، آن است که عشق شما به هم، از نياز شما به هم سبقت گيرد
پاسخ }
#4
اولین پان منangelic آرشیویhih

[عکس: 20120410163005_IMG_0002.JPG]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
جای همگی خالی hih
روز چهارشنبه برای عصرونه درست کردم uhum

مریم جون اگه میخوای توی دیس برگردونی باید کمی آرد و ژلاتین رو بیشتر بزنی. البته من چند باری با دستور کیک یخچالی (مطبخ رویا) درست کردم عالی شد .
در ضمن اول یه نایلون بزار توی قالبی که میخوای درست کنی بعد شروع کن به چیندن بیسکویت ها (نایلون رو طوری بزار که کف و دیواره ظرف رو بگیره) ، وقتی که بخوای برشگردونی خیلی راحت از قالب جدا میشه و بعد میتونی اون نایلون رو ازش جدا کنی و روش رو با شکلات بپوشونی uhum

[عکس: 20140125132444_pan.JPG]

علت ویرایش:آپلود عکس پیوست شده
جايي در پشت ذهنت به خاطر بسپار، که اثر انگشت خداوند بر همه چيز هست Flowerysmile
پاسخ }
#6
دست گلت درد نکنه بهی جونی
من درست کردم اونم چند بـــــــــــــــار
خیلی مورد توجه واقع شد
[عکس: 20110618114006_06062011555.jpg]

[عکس: 20110618114136_06062011558.jpg]


[عکس: 20110618114218_06062011559.jpg]


[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#7
بازم پان درستیدم
این دفعه بجای بیسکوییت از نون سوخاری استفاده کردم
عااالی شد
نون سوخاری رطوبت کرم رو گرفت به خودش و نرم شد
وقتی میخوری انگار داری کیک میخوری


[عکس: 20120410164414_20110622124331_DSC02378.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#8
(۰۱-۰۴-۱۳۹۰, ۱۲:۳۷ ب.ظ)papary نوشته:  گیسو چه خوشگل شده excitedexcitedexcited
نون سوخاری رو تو شیر زدی و چیندی تو ظرف یا همونجوری خشک ؟


همونجوری خشک گذاشتم پپری جون
خودش نرم میشه
از پتی بور خیلی بهتر میشه


(۲۴-۰۹-۱۳۹۰, ۱۰:۳۳ ب.ظ)پارانزیم نوشته:  خیلی ممنون میشم اگه بگید چند روز قبل از مهمونی درست کنیم بهتره برا مهمونی شب یلدا خوبه یا یه دسر معمولیه

همون صبحش درست کنی برای شب عالیه
زیاد بمونه کرمش یه کم روش سفت میشه و تغییر رنگ میده

(۲۶-۰۹-۱۳۹۰, ۰۷:۰۰ ب.ظ)پارانزیم نوشته:  ممنون خانمی که جواب دادی چون اکثرا اوناییکه درست کرده بودن میگفتن این دسر هر چقدر بمونه خوشمزه تر میشه منم چون بار اوله میخوام درست کنم میخواستم از تجربه شما استفاده کنم ودسر خوبی داشته باشم خیلی دلهره دارم که جطوری میشه

من هرچند بار که درست کردم از صبح آماده ش کردم تا شب هم بیسکوییتا نرم شد هم سالم و خوشگل موند
خیلی راحته
مطمئن باش خوب در میاد

(۲۶-۰۹-۱۳۹۰, ۰۸:۲۸ ب.ظ)پارانزیم نوشته:  گیسو جون در مورد تزیین پشمک یا لقمه ای درست کردنش نظری داری بهم بدی چون میبینم با تجربه ای ممنون میشم

ایده خاصی ندارمha
میتونی تو کاسه یا پیک سرو کنی و روشو با انار تزیین کنین

یا اینکه توی قالبهای شیرینی یا یخ شکلی بریزی و فشار بدی تا همون شکلی بمونه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
برا اولین بار این دسرو درست کردم طبق دستور صفحه اول وبا اجازه paradise یه تغییراتی دادم که بسی خوشمزه شده بود اولا شکر را نصف کردم واینکه دورنگ درست کردم به قسمت سفید شکلات تخته ای سفید اضافه کردم وبه قسمت کاکائویی شکلات تخته ای قهوه ای که خیلی خیلی خوشمزه شده بود و روی بیسکوئیتهای کرم رنگ یه ردیف موز چیدم رو بسکوئیت روشن مواد قهو های ریختم ورو بسکوئیتهای رنگ کرم مواد کاکائویی ریختم تزیینم تقلید کردم از نت.
[عکس: 20111226134753_1.JPG]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#10
(۱۹-۱۰-۱۳۹۰, ۱۱:۴۸ ق.ظ)نیکیتا نوشته:  من سوال دارم میگم میشه همه موادو سفید درست کرد بعد نصف کرد کاکائو شو همون موقع زد؟
و اینکه در جایخی (فریزر)بزاریم یا همون یخچال؟
دیگه اینکه حتما نشاسته ذرت باشه؟
شرمنده ها زیاد شدHanghead

بله میشه نصفشو رنگی کرد با کاکائو یا زعفرون یا هرچی

داخل یخچال بذار

من با نشاسته معمولی بارها درستش کردم خیلی خوشمزه میشه

همون رو بعنوان پودینگ با میوه هم میشه سرو کرد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }