خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 72 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دسر پرتقالي

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
دسر پرتقالي
[تصویر:  99560.jpg]

مواد لازم :

اب نارنگي يا پرتقال ۷ ليوان

نشاسته ۷ ق غ سر پر

شكر ۱ تا ۲ ليوان بنا به ذائقه تون ميتونين تغيير بدين .

طرز تهيه :

ابتدا ۱ ليوان اب پرتقال رو با نشاسته مخلوط ميكنيم و نشاسته رو تو اين يه ليوان اب پرتقال حل ميكنيم . بعد بقيه اب پرتقال ها و شكر رو با هم مخلوط ميكنيم و ميزاريم تو گاز تا بجوشه همين كه خواست بجوشه اون مخلوط اب پرتقال و نشاسته رو اروم اروم بهش اضافه ميكنيم و بعد مدام هم ميزنيم تا غليظ بشه . وقتي غليظ شد از روي حرات برميداريم تو يه ظرف پيركس چهار گوش ميريزيم و ولرم كه شد ميزاريم تو يخچال تا يك شب بمونه .

مواد موردنياز ديگر :

كرم شانتي ۱ بسته

شير سرد ۱ ليوان

پرتقال ۴ عدد

انار ۱ دونه

كرم شانتي رو با دستور روي پاكت درست ميكنيم (تو بخش موضوعات توضيح دادم) بعد ميزاريم تو يخچال . اون پودينگ پرتالي رو كه سرد شده بود از يخچال درمياريم و مكعبي برش ميزنيم . بعد تو ظرف سرو ابتدا كرم شانتي بعد ميوه و پودينگ و بعد كرم شانتي......

بعد روش انار ميريزيم و روشو سفلون ميكشيم و ميزاريم قبل سرو دو ساعت تو يخچال بمونه . سرد سرو ميكنيم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۵-۱۱-۱۳۸۹, ۰۳:۱۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مریم ح
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,536
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 10145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #2
RE: دسر پرتقالي
[تصویر:  20120709210423_TakeDel_Com-ba7d561737.jpg]

مواد اولیه :

*شكر پيمانه (108 گرم)
* زعفران ساييده و حل شده قاشق چايخوري (2 ميلي ليتر)
* آب ليمو ترش يك قاشق سوپخوري (14 ميلي ليتر)
*ژله پرتقال به ميزان لازم
*پودر ژلاتين يك قاشق چايخوري (5 گرم)
* آب پرتقال دو پيمانه (400 ميلي ليتر)
* رنده پوست پرتقال يك قاشق سوپخوري (5 گرم)
*خامه نصف پيمانه (100 گرم)
* پودرقند دو قاشق سوپخوري (20گرم)



طرز تهيه:

دو قاشق سوپخوري از شكر را به همراه زعفران در تابه اي ريخته و به مدت يك دقيقه روي حرارت ملايم تفت مي دهيم. سپس در ظرف مناسبي ريخته، لبه ليوان را در آب ليمو ترش زده، سپس در شكر رنگي مي زنيم پس از آن مقداري ژله پرتقال داخل ليوان ريخته و در يخچال قرار مي دهيم تا ژله فرم بگيرد. در اين فاصله، پودر ژلاتين را با پيمانه آب پرتقال در ظرف مناسبي مخلوط كرده، روي بخار آب جوش قرار مي دهيم تا رقيق شود (به روش بن ماري). بقيه آب پرتقال و شكر را در ظرف مناسبي ريخته، روي حرارت مي گذاريم تا شكر حل شود. (دقت كنيد كه نجوشد چون آب پرتقال اگر بجوشد تلخ مي شود.) سپس محلول ژلاتين را افزوده، از روي حرارت برمي داريم و رنده پوست پرتقال را اضافه كرده و مي گذاريم كمي خنك شود. در اين فاصله، خامه را با پودرقند مخلوط كرده، با همزن برقي مي زنيم تا فرم بگيرد سپس به مايه افزوده و مخلوط مي نماييم. پس از آن اين مخلوط روي ژله بسته شده در ليوان مي ريزيم و به مدت 5 الي 6 ساعت داخل يخچال قرار مي دهيم و هنگام سرو با خامه و رنده پوست پرتقال تزئين مي كنيم.
امضای sara jon joni
[تصویر:  20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
۱۹-۴-۱۳۹۱, ۱۰:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,536
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 10145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #3
RE: دسر پرتقالي
[تصویر:  20120804203607_TakeDel_Com-505d1384ee.jpg]

زرده تخم مرغ: 4 عدد
شكر: یك و یك چهارم پیمانه (200 گرم)
وانیل: یك چهارم قاشق چایخوری
آب پرتقال: 5 پیمانه (380 گرم) خامه پاستوریزه: یك پیمانه (200 گرم)
ورق ژلاتین ضخیم: 4 ورق
رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:
زرده تخم مرغ، شكر و وانیل را با همزن می زنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم كرده و در یك دوم پیمانه آب جوش حل كنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط كرده و شكر را به آب پرتقال اضافه كنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه كرده و مجددا مخلوط كنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه كنید. مایه كاملاً صاف و یكدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت كه كرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال كافی نباشد دسر شما خودش را نمی گیرد. برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا كافی است.

منبع از نت
امضای sara jon joni
[تصویر:  20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
۱۴-۵-۱۳۹۱, ۱۰:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد