خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 44 رأی - میانگین امتیازات: 3.32
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دسر کدو حلوایی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
دسر کدو حلوایی


شیر ۲ پیمانه

شکر ۱۵۰ گرم

آرد ذرت ۳ ق س

وانیل یک چهارم ق س

پوره کدو حلوایی یخته ۱ پیمانه



شکر و وانیل و آرد ذرت رو با هم مخلوط کنین و با یک سوم از شیر قاطی کنید .

باقی شیر رو داخل ظرف تفلون(من تو پیرکس درست کردم مشکلی هم پیش نیومد) روی حرارت ملایم قرار داده تا گرم شده و دورش حباب بزنه.

حالا مخلوطمون رو به شیر گرم اضافه و مرتب هم بزنید تا غلیظ و کرم مانند بشه.

پوره کدو رو هم به کرم اضافه و به هم زدن ادامه میدیم تا خوب غلیظ بشه.

دسر رو از روی حرارت بردارید و توی ظرف مورد نظرتون بریزید و بگذارید سرد بشه.

البته من داغ داغ هم خوردم که خوشمزه بود.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۱۱-۱۳۸۹, ۰۹:۵۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgol64, ایران دخت, famos, marss, people I know, elipari, گلسا90
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,228
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 1333


محل سکونت :
ارسال: #2
Restart-1 RE: دسر کدو حلوایی
   
امضای Darya
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
۱۶-۷-۱۳۹۰, ۱۲:۲۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Darya به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, marss, elipari, گلسا90, Maryamho
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
152
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 321


محل سکونت :
ارسال: #3
دسر کدو حلوایی کاراملی
مواد لازم برای 6 نفر:

کدو حلوایی: 2 عدد متوسط؛ حدود 2 کیلوگرم

کره بدون نمک: 8- 6 قاشق غذاخوری؛ ذوب و خنک شود.

شکر: یک چهارم پیمانه

نمک: یک و نیم قاشق چای‌خوری

فلفل: نصف تا یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

• ساقه انتهای کدوها را جدا کرده و دور بریزید.

• کدوها را پوست کنده و از طول به دو نیم تقسیم کنید.

• با استفاده از قاشق تخم‌های آن را خارج کنید.

• کدوها را به شکل مکعب‌های سه سانتی‌متری تقسیم کنید.

• قطعات کدو را روی ورقه مخصوص پخت قرار دهید.

• کره ذوب شده و نمک و فلفل و شکر را با هم مخلوط کنید.

• با دست تمیز، مخلوط فوق را روی قطعات کدو بریزید.

• کدوها را به مدت 55- 45 دقیقه حرارت داده و در این میان هر چند دقیقه یکبار آن‌ها را بچرخانید تا به طور یک نواخت براق و کاراملی رنگ شوند.
۱-۳-۱۳۹۱, ۰۲:۴۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از anna63 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, marss, elipari, گلسا90
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,536
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 10145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #4
دسر کدو حلوایی
[تصویر:  20120605102637_kado-1110-mm.jpg]

مواد لازم:

- کدو حلوایی متوسط، یک عدد

- کره، 100 گرم

- شکر، یک پیمانه

- خامه، 100 گرم

- گردوی آسیاب شده، 100 گرم

طرز تهیه:

ابتدا کدو حلوایی را بشویید و با چاقو نصف کنید. سپس تخم داخل هر نیمه را خالی کرده و فضای داخل آن را خوب تمیز کنید. حالا هر کدام از نیمه‌ها را با چاقو پوست کنده و به قطعات کوچک برش دهید.

پیش از انجام مرحله بعد، فر اجاق گاز را روشن و آن را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

سپس کره را به قطعات مساوی برش داده و دو قطعه از آنها را در یک ظرف پیرکس – که پیش از این آماده کرده بودید – قرار دهید. سپس سطح آنها را با قطعات کدو بپوشانید.

حالا روی کدوها مقداری شکر پاشیده و پس از آن، قطعه دیگری از کره را روی کدوهای شکری بگذارید و مجددا لایه دیگری از کدو را روی آن بچینید و سپس مقداری شکر بپاشید.

این مراحل را به همین صورت تا زمانی تکرار کنید که مواد شامل کره، شکر و کدو تمام بشود، سپس پیرکس را در طبقه وسط فر – که از قبل گرم شده است – قرار دهید و بگذارید به مدت یک تا یک ساعت و نیم بپزد.

پس از پختن کدو، ظرف را از داخل فر خارج کنید و ابتدا خامه و سپس گردوی آسیاب شده را روی آن بریزد. [خواص گردو]

با توجه به اینکه این دسر را گرم میل می‌کنند، آن را در زمان لازم از فر بیرون آورده و از مهمانان‌تان پذیرایی کنید.

منبع:همشهری
امضای sara jon joni
[تصویر:  20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
۱۶-۳-۱۳۹۱, ۱۱:۵۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از sara jon joni به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, marss, elipari, گلسا90
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
84
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 176


محل سکونت :
ارسال: #5
دسر كدوحلوايي مجلسي
[تصویر:  20121113072835_139.jpg]

كدو حلوایی متوسط، یك عدد
كره، 100 گرم
شكر، یك پیمانه
خامه، 100 گرم
گردوی آسیاب شده، 100 گرم


طرز تهیه:
ابتدا كدو حلوایی را بشویید و با چاقو نصف كنید. سپس تخم داخل هر نیمه را خالی كرده و فضای داخل آن را خوب تمیز كنید. حالا هر كدام از نیمه‌ها را با چاقو پوست كنده و به قطعات كوچك برش دهید.پیش از انجام مرحله بعد، فر اجاق گاز را روشن و آن را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم كنید تا گرم شود.

سپس كره را به قطعات مساوی برش داده و دو قطعه از آنها را در یك ظرف پیركس – كه پیش از این آماده كرده بودید قرار دهید. سپس سطح آنها را با قطعات كدو بپوشانید.حالا روی كدوها مقداری شكر پاشیده و پس از آن، قطعه دیگری از كره را روی كدوهای شكری بگذارید و مجددا لایه دیگری از كدو را روی آن بچینید و سپس مقداری شكر بپاشید.

این مراحل را به همین صورت تا زمانی تكرار كنید كه مواد شامل كره، شكر و كدو تمام بشود، سپس پیركس را در طبقه وسط فر – كه از قبل گرم شده است – قرار دهید و بگذارید به مدت یك تا یك ساعت و نیم بپزد.

پس از پختن كدو، ظرف را از داخل فر خارج كنید و ابتدا خامه و سپس گردوی آسیاب شده را روی آن بریزد.
با توجه به اینكه این دسر را گرم میل می‌كنند، آن را در زمان لازم از فر بیرون آورده و از مهمانان‌تان پذیرایی كنید.
امضای nazgol64
حذف امضا به علت سایز بالا
مدیر ارشد
۲۳-۸-۱۳۹۱, ۱۰:۰۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از nazgol64 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, famos, marss, elipari, گلسا90, Maryamho

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #6
RE: دسر کدو حلوایی
[تصویر:  97805.JPG]

کدو حلوایی 1 کیلو
شکر 5 فنجان
دسر کدو حلوایی
مواد لازم :
اب نصف لیوان
گردو درشت خرد شده 1 لیوان
خامه یا کرم شانتی
طرز تهیه :

کدو رو تمیز کرده و به شکل دلخواه برش زده یا قالب میزینم .

[تصویر:  97804.JPG]


کدو رو تو قابلمه ریخته و شکر و اب رو بهش اضافه میکنیم ( میزان اب نسبت به جنس کدو ها فرق میکنه )

[تصویر:  97803.JPG]

در قابلمه رو گذاشته و با حرارت متوسط کدو رو میپزیم . 5 دقیقه قبل از اینکه از روی حرارت برداریم اگر اب زیادی تو ظرف مونده باشه اینبار در ظرف رو باز میزاریم تا اب اضافیش تبخیر بشه .

[تصویر:  97802.JPG]

[تصویر:  97801.JPG]


بعد از اینکه سرد شد تزیین کرده و سرو میکنیم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۸-۸-۱۳۹۱, ۰۳:۰۱ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, anna, famos, marss, elipari, گلسا90, Maryamho, قلب



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد