تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 39 رای - 3.36 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر کدو حلوایی
#1


شیر ۲ پیمانه

شکر ۱۵۰ گرم

آرد ذرت ۳ ق س

وانیل یک چهارم ق س

پوره کدو حلوایی یخته ۱ پیمانه



شکر و وانیل و آرد ذرت رو با هم مخلوط کنین و با یک سوم از شیر قاطی کنید .

باقی شیر رو داخل ظرف تفلون(من تو پیرکس درست کردم مشکلی هم پیش نیومد) روی حرارت ملایم قرار داده تا گرم شده و دورش حباب بزنه.

حالا مخلوطمون رو به شیر گرم اضافه و مرتب هم بزنید تا غلیظ و کرم مانند بشه.

پوره کدو رو هم به کرم اضافه و به هم زدن ادامه میدیم تا خوب غلیظ بشه.

دسر رو از روی حرارت بردارید و توی ظرف مورد نظرتون بریزید و بگذارید سرد بشه.

البته من داغ داغ هم خوردم که خوشمزه بود.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
Restart-1 
   
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
پاسخ }
#3
مواد لازم برای 6 نفر:

کدو حلوایی: 2 عدد متوسط؛ حدود 2 کیلوگرم

کره بدون نمک: 8- 6 قاشق غذاخوری؛ ذوب و خنک شود.

شکر: یک چهارم پیمانه

نمک: یک و نیم قاشق چای‌خوری

فلفل: نصف تا یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

• ساقه انتهای کدوها را جدا کرده و دور بریزید.

• کدوها را پوست کنده و از طول به دو نیم تقسیم کنید.

• با استفاده از قاشق تخم‌های آن را خارج کنید.

• کدوها را به شکل مکعب‌های سه سانتی‌متری تقسیم کنید.

• قطعات کدو را روی ورقه مخصوص پخت قرار دهید.

• کره ذوب شده و نمک و فلفل و شکر را با هم مخلوط کنید.

• با دست تمیز، مخلوط فوق را روی قطعات کدو بریزید.

• کدوها را به مدت 55- 45 دقیقه حرارت داده و در این میان هر چند دقیقه یکبار آن‌ها را بچرخانید تا به طور یک نواخت براق و کاراملی رنگ شوند.

پاسخ }
#4
[عکس: 20120605102637_kado-1110-mm.jpg]

مواد لازم:

- کدو حلوایی متوسط، یک عدد

- کره، 100 گرم

- شکر، یک پیمانه

- خامه، 100 گرم

- گردوی آسیاب شده، 100 گرم

طرز تهیه:

ابتدا کدو حلوایی را بشویید و با چاقو نصف کنید. سپس تخم داخل هر نیمه را خالی کرده و فضای داخل آن را خوب تمیز کنید. حالا هر کدام از نیمه‌ها را با چاقو پوست کنده و به قطعات کوچک برش دهید.

پیش از انجام مرحله بعد، فر اجاق گاز را روشن و آن را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

سپس کره را به قطعات مساوی برش داده و دو قطعه از آنها را در یک ظرف پیرکس – که پیش از این آماده کرده بودید – قرار دهید. سپس سطح آنها را با قطعات کدو بپوشانید.

حالا روی کدوها مقداری شکر پاشیده و پس از آن، قطعه دیگری از کره را روی کدوهای شکری بگذارید و مجددا لایه دیگری از کدو را روی آن بچینید و سپس مقداری شکر بپاشید.

این مراحل را به همین صورت تا زمانی تکرار کنید که مواد شامل کره، شکر و کدو تمام بشود، سپس پیرکس را در طبقه وسط فر – که از قبل گرم شده است – قرار دهید و بگذارید به مدت یک تا یک ساعت و نیم بپزد.

پس از پختن کدو، ظرف را از داخل فر خارج کنید و ابتدا خامه و سپس گردوی آسیاب شده را روی آن بریزد. [خواص گردو]

با توجه به اینکه این دسر را گرم میل می‌کنند، آن را در زمان لازم از فر بیرون آورده و از مهمانان‌تان پذیرایی کنید.

منبع:همشهری

[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }
#5
[عکس: 20121113072835_139.jpg]

كدو حلوایی متوسط، یك عدد
كره، 100 گرم
شكر، یك پیمانه
خامه، 100 گرم
گردوی آسیاب شده، 100 گرم


طرز تهیه:
ابتدا كدو حلوایی را بشویید و با چاقو نصف كنید. سپس تخم داخل هر نیمه را خالی كرده و فضای داخل آن را خوب تمیز كنید. حالا هر كدام از نیمه‌ها را با چاقو پوست كنده و به قطعات كوچك برش دهید.پیش از انجام مرحله بعد، فر اجاق گاز را روشن و آن را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم كنید تا گرم شود.

سپس كره را به قطعات مساوی برش داده و دو قطعه از آنها را در یك ظرف پیركس – كه پیش از این آماده كرده بودید قرار دهید. سپس سطح آنها را با قطعات كدو بپوشانید.حالا روی كدوها مقداری شكر پاشیده و پس از آن، قطعه دیگری از كره را روی كدوهای شكری بگذارید و مجددا لایه دیگری از كدو را روی آن بچینید و سپس مقداری شكر بپاشید.

این مراحل را به همین صورت تا زمانی تكرار كنید كه مواد شامل كره، شكر و كدو تمام بشود، سپس پیركس را در طبقه وسط فر – كه از قبل گرم شده است – قرار دهید و بگذارید به مدت یك تا یك ساعت و نیم بپزد.

پس از پختن كدو، ظرف را از داخل فر خارج كنید و ابتدا خامه و سپس گردوی آسیاب شده را روی آن بریزد.
با توجه به اینكه این دسر را گرم میل می‌كنند، آن را در زمان لازم از فر بیرون آورده و از مهمانان‌تان پذیرایی كنید.
حذف امضا به علت سایز بالا
مدیر ارشد


پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6

[عکس: 97805.JPG]

کدو حلوایی 1 کیلو
شکر 5 فنجان
دسر کدو حلوایی
مواد لازم :
اب نصف لیوان
گردو درشت خرد شده 1 لیوان
خامه یا کرم شانتی
طرز تهیه :

کدو رو تمیز کرده و به شکل دلخواه برش زده یا قالب میزینم .

[عکس: 97804.JPG]


کدو رو تو قابلمه ریخته و شکر و اب رو بهش اضافه میکنیم ( میزان اب نسبت به جنس کدو ها فرق میکنه )

[عکس: 97803.JPG]

در قابلمه رو گذاشته و با حرارت متوسط کدو رو میپزیم . 5 دقیقه قبل از اینکه از روی حرارت برداریم اگر اب زیادی تو ظرف مونده باشه اینبار در ظرف رو باز میزاریم تا اب اضافیش تبخیر بشه .

[عکس: 97802.JPG]

[عکس: 97801.JPG]


بعد از اینکه سرد شد تزیین کرده و سرو میکنیم .

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#7

[عکس: 99050.jpg]

کیک دسر کدو حلوایی


مواد لازم :
کدو حلوایی 2 کیلو
اب نصف لیوان
شکر 1 کیلو
طرز تهیه :
کدو رو به تکه های کوچک تقسیم کرده . اب و شکر رو اضافه کرده و با حرارت متوسط کدو رو میپزیم تا نرم بشه . باید دقت کنیم که کدو سرریزنشه .
حالا مواد لازم برای کیک دسر کدو حلوایی:
دسر کدو حلوایی 2 کیلو ( به روش بالا پخته و اماده میکنیم .
بیسکویت پتی بور 1 بسته
مغز گردو 1 لیوان
برای روی کیک :
پودر نارگیل
طرز تهیه :
کدو حلوایی را به روشی که بالا گفتیم اماده میکنیم کمی که ولرم شد تو یک ابکش ریخته و به این ترتیب اب اضافیش گرفته میشه .بعد از اینکه کاملا سرد شد با چنگال له میکنیم .
بیسکویتها رو درشت خرد کرده همراه گردو به کدو اضافه کرده و مخلوط میکنیم .
قالب مورد نظرمون رو با سفلون میپوشونیم . و مایه کیک رو توش ریخته و روش رو صاف میکنیم . به مدت دو سه ساعت میزایرم تو یخچال بمونه .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#8
[عکس: 20121219134159_namber1405.jpg]

یه دسر خوشمزه و ایده ال برای شب یلدا
مواد لازم برای خمیر
کره یا روغن جامد:100 گرم
پودر قند:80 گرم
آرد گندم:250 گرم
تخم مرغ :1عدد
وانیل:1/4 ق.چ
بکینگ پودر:1/2 ق.چ
شربت:1.8 پیمانه
مواد رویه
کدو حلوایی پخته شده: 1.5 پیمانه
پودر ژلاتین:1.5 ق.غ
گلاب :2 ق.غ
شکر برای ژلاتین :2 ق.غ
شکر برای کدو حلوایی : 3 ق.غ (بسته به شیرینی خود کدو)

کره نرم شده رو با پودر قند و وانیل مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا سبک و پوک بشه بعد تخم مرغ و شربتی رو که داریم اضافه میکنیم و بعد کم کم آردو بکینگ پودر رو بهش اضافه می کنیم و حالا با نوک انگشتامون تا حدی که یک خمیر یکدست و نرمی داشته باشیم مواد رو به خورد هم میدیم.نباید خیلی ورز داد.
حالا خمیر به دست اومده رو یک ربع تو یخچال میزاریم.بعد از زمان استراحت خمیر رو تو قالب پهن می کنیم (دقت داشته باشین نه خیلی ضخیم باشه و نه خیلی نازک) و با کمک انگشتامون یکمی تا دیواره قالب بالا میاریم و بعد با چنگال سطح خمیر رو سوراخ سوراخ می کنیم و تو فر از پیش گرم شده با درجه 170 به مدت یک ربع قرار میدیم.
بعد از پخت ، کنار میزاریم تا خنک شه.
تو این فاصله کدو پخته شده روبا پشت قاشق پوره می کنیم و با شکر خوب مخلوط میکنیم ویک قاشق از گلاب رو بهش اضافه میکنیم.دقت کنید که اگه برای پختن کدو از بخار پز استفاده نمی کنید حتما آب اضافه کدو رو ازش جدا کنید یا آب کمتری رو به ژلاتین اضافه کنیدو به خاطر همین موضوع بهتره موقع پخت کدو، بهش شکر رو اضافه نکنید و هنگام پوره کردن اینکار رو انجام بدین.
ژلاتین رو به روش بن ماری با یک لیوان آب و شکر حل می کنیم و در آخر یک قاشق باقی مونده گلاب رو بهش اضافه می کنیم ویک ملاقه از ژلاتین رو نگه میداریم و مابقی رو به پوره کدو اضافه می کنیم.
تو مرحله آخر مواد بدست اومده رو روی نون میریزیم و میزاریم تو یخچال تا خوب خودشو بگیره.
برای براق شدن و زیباتر شدن یک ملاقه ژلاتین باقی مونده رو دوباره آب میکنیم و روی دسرآماده میریزیم و میزاریم تا این لایه آخر هم خودشو بگیره.
نکات مهم
*** اگه دوست ندارین که نونی که استفاده می کنید نرم و تر باشه می تونین شربت رو حذف کنین و به جاش یک قاشق پودر قند اضافه کنید.
*** من این دسر رو خیلی شیرین درست نکردم دوستان اگه دوست دارن میتونن خودشون میزان شکر رو بیشتر کنند.
***:به خاطر وجود گلاب بوی کدو حس نمیشه و، وجود گلاب تو پوره سلیقه ای هستش.
***این مقدار مواد برای قالب کمربندی به قطر26 سانتیمتر اندازه گیری شده.
***من برای این شربت یک لیوان آب ودو دونه هل کوبیده ودو ق.غ شکر و یک ق.غ گلاب رو روی گاز جوشوندم و به اندازه ای که لازم داشتم ازش برداشتم یادتون باشه همین که یه جوش خورد زیر گاز رو خاموش کنید و حتما اونو از صافی رد کنید یا هل رو ازش جدا کنید.
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
#9
دسر کدو حلوایی
کدو حلوایی پخته 300 گرم
خامه 200 گرم
پودر ژلاتین 2ق س
شکر 100 گرم
آب 1/4 پیمانه
پودر ژلاتین رو روی آب پاشیده و روی حرارت غیر مستقیم میگذاریم تا شفاف شود.
کدوی پخته و له شده را با شکر و خامه مخلوط سپس پودر ژلاتین مذاب را افزوده، داخل قالب ریخته و 6 ساعت در یخچال قرار میدهیم.
(منبع:مجله سرآشپز)
[عکس: 20121220233143_IMG_0638.JPG]
دسر من برای شب یلداFlowerysmile
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }
#10
سلام
این دسر ترکیبی از چند دستوره angelic
خودم درستیدمش خیلی خوشمزه شده بود Yum2 مامانم که عشق کرد وقتی خوردش ....
مواد لازم:
شکر به مقدار لازم (خب بعضیها خیلی شیرین و بعضی کم شیرین دوست دارن)
دارچین 1قاشق چایخوری
آرد 3 قاشق
شیر 1 لیوان بزرگ
زعفران برای رنگ بهتر
کره 3قاشق (من مارگارین زدم)
و کدو حلوایی (اصل کاری دسر) که قبلش با مقداری شکر و آب حسابی پخته و پوره شده باشه (1ونیم لیوان)
کدوی پوره شده رو با کره تفت میدیم شکر و دارچین رو اضافه میکنیم و بعد شیر میریزیم کمی هم زده و بعد آرد را اضافه میکنیم خوب بهم میزنیم و میگذاریم جا بیفته در آخر زعفران دم کرده را بهش اضافه میکنیم داغش خیلی خوشمزه تره من روش رو با نارگیل تزیین کردم. نوش جان Yum2


[عکس: 20121225113609_DSC00056.jpg]
*هر از گاهی دریا هوس میکنه به ساحل سری بزنه مهم نیست که ساحل دستشو میگیره یا نه مهم اثبات وفاداری دریاست*

[عکس: 5ux2v5pvw1tzbe4gx4i.png]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...