تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر کیک و کرم توت فرنگی
#1
[عکس: 20130511095816_shtrshn.jpg]

مواد لازم:
برای کیک:

6 عدد تخم مرغ
7 قاشق غذاخوری آرد
7 قاشق غذا خوری پودر شکر
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر

برای کرم:

نصف پیمانه آرد
2.5 پیمانه شیر
1 بسته وانیل شکری
1 قاشق غذا خوری نشاسته
1 قاشق سوپخوری مارگارین
نصف پیمانه شکر دانه ریز
1 قاشق غذا خوری دانه خشخاش یا تخم خرفه

برای کرم توت فرنگی:

500 گرم توت فرنگی
1 پیمانه آب
نصف پیمانه شکر دانه ریز
2 قاشق غذاخوری نشاسته
1 بسته وانیل شکری


روش تهیه:
برای کرم توت فرنگی:
توت فرنگی هارو در غذاساز کاملا پوره کنین (4 تا قاشق از این مایه رو بعنوان سس کیک جدا کنین و کنار بذارین)
نشاسته رو در آب سرد حل کنین و به توت فرنگی اضافه کنین
مواد رو در شیر جوش ریخته روی حرارت متوسط قرار بدین و مدام هم بزنین
وقتی شروع به جوشدن کرد شکر رو اضافه کنین و همچنان هم بزنین تا ترکیب خوب غلیظ بشه
بعد از روی حرارت وردارین و وانیل رو بهش اضافه و مخلوط کنین
توی قالب اصلیتون که میخواین دسر توش سرو بشه رو با سلفون بپوشونین(طوریکه اضافه سلفون بیرون بزنه) و کرم توت فرنگی رو کفش بریزین و بذارین تا خنک بشه ولی کاما سرو و سفنن نشه چون باید کیک رو روش بذاریم


برای کیک:
پودر شکر و سفیده تخم مرغ رو با همزن بزنین تا کاملا سفید و سفت بشه و بذارین کنار
زرده هارو با هم بزنین تا کرمی بشه بعد آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنین و بعد سفیده رو اضافه و با همزن دستی یا لیسک مخلوط کنین و کف سینی مستطیلی رولت یا سینی فر که کاغذ روغنی کشیدین بریزین و در فر از پیش گرم شده با دمای 185 درجه به دمت حدود 10 دقیقع بذارین تا بپزه
و بعد روشو با حوله مطوب بپوشونین و بذارین خنک بشه


برای کرم:
آرد،شیر و شکر و نشاسته رو با هم مخلوط کنین تا خوب در شیر حل بشن و بعد روی حرارت متوسط قرار داده مدام هم بزنین تا بپزه و غلیظ بشه. هم بزنین و وقتی خوب غلیظ شد از روی حرارت ور دارین در آخر بهش مارگارین و تخم خرفه یا خشخاش رو اضافه کنین و مخلوط کنین تا مواد یکنواخت بشه

کیک رو به اندازه قالب برش بزنین و روی لایه کرم توت فرنگی قرار بدین و روی کیک رو با آب توت فرنگی که قبلا جدا کرده بودین نمدار کنین و لایه کرمی رو روش پخش کنین و روی لایه کرمی رو با یه لایه دیگه از کیک بپوشونین و سلفون رو روی کیک برگردونین و بذارین قالب یه شب یا حد اقل 4 5 ساعت در یخچال بمونه و خودش رو بگیره
بعد سلفون رو از روی کیک کنار بزنین و قالب رو روی ظرف سرو برگردونین و با احتیا سلفون رو از روی دسر جدا کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }