تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 29 رای - 3.34 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر گلدانی
#11
Wavesmile
[عکس: 20140917175710_MG_5448.jpg]
[عکس: 20140917175756_MG_5304.jpg]
[عکس: 20140917175823_MG_5331.jpg]
[عکس: 20140917175850_MG_5335.jpg]
[عکس: 20140917175917_MG_5341.jpg]
[عکس: 20140917175946_MG_5367.jpg]
[عکس: 20140917180018_MG_5385.jpg]
[عکس: 20140917180050_MG_5395.jpg]
[عکس: 20140917180123_MG_5409-1.jpg]
پاسخ }
#12
این دسر و 2 سال پیش درست کردم چون عکسش تار بود نمیزاشتمش اما حالا وسوسه شدم بزارم hih
اونموقع هنوز کسی ایدشو ندیده بود به همین خاطر مهونام اینطوری بودن fak hih
من با کیک شکلاتی + موز+ گردو + خامه فرم گرفته و در نهایت کیک پودر شده درستش کردم. کلیم خودم و کشتم تا اینهمه گل گیر آوردم " جریـــــــــان داره gag angelic

[عکس: 20140917181030_PIC_1600.JPG]
[عکس: 20140917181038_PIC_1602.JPG]
[عکس: 20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#13
[عکس: 20141007222303_Mix3.jpg]

[عکس: 20141007222319_Spring-Flower-Pot-Cookie-...atTeam.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }
#14
دسر گلدانی من برای یک مهمانی دوستانه

داخلش را اول بیسکویت شکلاتی پودر شده ریختم بعد پودینگ را در دو رنگ وانیلی و نسکافه ای درست کردم به ترتیب ریختم وسط پودینگ هم گردو خرد شده ریختم و اخرش هم روش را با بیسکویت شکلاتی پر کردم طبق تجربه دوستان وسطی یک نی گذاشتم و گل را داخلش گذاشتم و روشم پاستیل ماری چیدم

هم خوشگل و هم خوشمزه بود

اینم دستور پودینگ
پودینگ سه لایه دستور از خانم سمیرا جنت دوست(کتاب دسر پانیذ)
مواد لازم:
آرد 35 گرم یا ¼ پیمانه
پودر نشاسته 35 گرم یا ¼ پیمانه
شکر 100 گرم یا ½ پیمانه
شیر 500 میلی لیتر یا 2 پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1/8 ق چ
کره 60 گرم
مواد لازم برای سه رنگ کردن:
پودر کاکائو 6 گرم یا 1 ق سوپخوری
پودر نسکافه 4 گرم یا 1 ق س
آب برای نسکافه 15 میلی لیتر یا 1 ق س
برای 3-4 نفر
زمان آماده سازی 10-12 دقیقه
زمان پخت6-8 دقیقه
قابلیت فریزر ندارد.
طرزتهیه:آرد را با پودر نشاسته و شکر را مخلوطکنید.شیر سرد را اضافه کرده مخلوط کنید..مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید ومداوم هم بزنید تا در شیر حل شودو پس از جوشیدن و غلیظ شدن از روی حرارت بردارید.
زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید تا رنگ زرده ها روشن ترشود.مایه داغ را به تدریج داخل زرده ها بریزید و مخلوط کنید تا زرده ها روشن ترشود.سپس مواد را در ظرف اصلی برگردانده روی حرارت ملایم قرار دهید و مداوم هم بزنید تا غلیظ شود و قبل از جوشیدن از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید.
پودینگ را سه قسمت کنید.به یک قسمت پودر کاکائوالک شده اضافه کرده و مخلوط کنید.یک قسمت را با نسکافه حل شده در آب مخلوط کنید وقسمت آخر سفید باقی بماند.

برای سرو پودینگ سه رنگ ابتدا پودینگ شکلاتی رادر ظرف ریخته و پودینگ نسکافه ای را درلایه میانی سپس پودینگ وانیلی را روی آنبریزید(در صورت شل بودن مواد پس از ریختن هر کدام از لایه ها به مدت 5 دقیقه صبرکنید تا کمی بسته شود سپس لایه ی بعدی را روی آن بریزید).پودینگ به مدت 12 ساعت دریخچال قابل نگهداری است.

پیشنهاد پانیذ:در صورت دلخواه میتوانید هر یک ازرنگهای پودینگ را ظرف جداگانه بریزیدو یا تنها یک رنگ پودینگ آماده و سرو کنید.آنقسمت از پودینگ که با کاکائو مخلوط شده پودینگ شکلاتی، و قسمتی که با نسکافه مخلوطشده پودینگ نسکافه و قسمت سفید به نام پودینگ وانیلی قابل سرو است.
منبع:کتاب دسر پانیذ


[عکس: 20141208204624_desergoldani.jpg]
کاش خدا نشانه ای بدهد که دیگر نا امید نشوم نشانه ای به سوی امید واری 25
پاسخ }
#15
[عکس: 20141231085213_10306088_623354391093897_...0914_n.jpg]

[عکس: 20141231085243_1511398_782602071780253_4...5189_n.jpg]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
#16
دسر گلدانی با گل نرگس عزیزمDreamyeyesf
[عکس: 20150104120248_DSC_1226.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...