خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دسر گنبدی یا زوکوتو Zuccotto

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
376
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1660


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
دسر گنبدی یا زوکوتو Zuccotto
[تصویر:  20121210080511_876.jpg]

این دسر یک دسر ایتالیایی است.
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
کیک اسفنجی کم عمق به ابعاد 30*25 سانتیمتر: 1 ورقه
خامه: 2 پیمانه
شیر: 2/1 پیمانه
بادام بوداده و شکلات خرد شده: 90 گرم
میوه خشک خرد شده: 4/3 پیمانه
شکلات سیاه آب شدهک 100 گرم
فندق بوداده خرد شده: 70 گرم
پودر کاکائو و پودر قند جهت تزئینک به مقدار لازم

طرز تهیه:
1- کف قالب گودی با گنجایش تقریبی 6 پیمانه را با کاغذ روغنی مخصوص پوشش دهید، سپس کیک اسفنجی را مطابق شکل به قسمتهای هم اندازه برش بزنید.
[تصویر:  20121210081132_880.jpg]

2- روی هر برش شیر بمالید و آنرا روی کف و دیواره های قالب قرار دهید، طوری که برش ها به هم جفت شوند. جهت اینکار قسمت نازک برشها را در مرکز قالب بچینید تا بین آنها فضای خالی ایجاد نشود. پس از چیدن کیکها مجدداً آنها را با شیر خیس کنید.
[تصویر:  20121210081414_881.jpg]

3- خامه را خوب بزنید تا غلیظ شود. سپس آنرا به دو قسمت تقسیم کنید. بادام و شکلات و میوه های خشک را به نیمی از خامه اضافه نمایید. این مواد را روی کیک اسفنجی بخش کنید و حفره ای در وسط آن ایجاد نمایید.
[تصویر:  20121210081555_879.jpg]

4- شکلات آب شده را پس از سرد شدن به همراه فندق ها به نیمه دیگر خامه اضافه کنید و با قاشق در حفره ای که ایجاد کردید بریزید و سطح روی آنرا صاف کنید. روی کیک را با روکش پلاستیکی بپوشانید و یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.
5- کیک را در ظرف مورد نظرتان برگردانید. آنرا با پودر کاکائو و پودر قند تزئین کنید و بلافاصله قبل از شل شدن خامه در گرمای اطاق آنرا سرو نمایید.
[تصویر:  20121210081907_882.jpg]


برگرفته از مجله ایرانیان
امضای سمیه گلبانو
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
۲۰-۹-۱۳۹۱, ۱۰:۵۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از سمیه گلبانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, 0780274598, aminegar, خاله سیما, النا, N-M, negin.s, mansore66, papary, پارانزیم, aysuda
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
376
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1660


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: دسر گنبدی یا زوکوتو Zuccotto
مواد لازم :
کیک اسفنجی
خامه
میوه های شیرین شده .یا بستنی که کمی شل شده ویا انواع مغزها

طرز تهیه:
کیک اسفنجی بعد از پخت تکه تکه کرده و داخل کاسه ای که سلفون کشیدیم کیک ها را داخل ان قرار داده و یک لایه خامه می مالیم وبعد میوه یا بستنی ویا مغزها را داخل ان می ریزیم و در اخر هم روی انها را با خامه و کیک می پوشانیم و مدت 1ساعت در یخچال قرار می دهیم و بعد از این مدت از یخچال خارج کرده و روی انرا خامه می مالیم

[تصویر:  20121210093835_1.jpg]

[تصویر:  20121210093902_2.jpg]

[تصویر:  20121210093926_3.jpg]

[تصویر:  20121210093953_4.jpg]

[تصویر:  20121210094018_5.jpg]




برگرفته از بانوی شهر من
امضای سمیه گلبانو
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ عصر، توسط سمیه گلبانو.)
۲۰-۹-۱۳۹۱, ۱۲:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از سمیه گلبانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hhaannii, غزل بانو, نياز, N-M, مامان مهدی, papary, aysuda, marzi-h, قلب, طاطا, Galaxy



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد