تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 3.31 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلمه بادنجان با سس پنیر
#1
مواد لازم


بادنجان دلمه‌اي سه عدد

فيله‌مرغ 50 گرم

فيله گوجه‌فرنگي 50 گرم (دو عدد)

فلفل‌دلمه‌اي خرد شده يك عدد

پياز خرد شده يك عدد

سير چهار حبه

آردگندم سه قاشق غذاخوري

شير دو ليوان

پنير پيتزا 150 گرم

كره 100 گرم

جعفري ساطوري شده سه قاشق غذاخوري

نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم


طرز تهیه

درون يك تابه، پياز، زردچوبه و سير مي‌ريزيم و مقداري تفت مي‌دهيم سپس فيله‌مرغ و فلفل‌دلمه‌اي را مي‌افزاييم. مقداري نمك و فلفل به آن زده، در انتها گوجه‌فرنگي را به آن اضافه كرده، حرارت را خاموش مي‌كنيم با اين مواد داخل بادنجان‌ها را پر مي‌كنيم و آن‌گاه آرد و كره را روي حرارت قرارداده تا بوي خامي آرد گرفته شود سپس كم‌‌كم شير را افزوده تا ‌گلوله نشودو سس را روي آن مي‌ريزيم بعد با پنيرپيتزا روي آن را مي‌پوشانيم، داخل يك پيركس را از اين بادنجان‌ها پر مي‌كنيم و در فري كه از قبل گرم شده در دماي 210 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 تا 20 دقيقه درون فر قرار دهيد. يا مي‌توانيد روي حرارت گاز قرار دهيد.در موقع سرو مقداري جعفري روي دلمه‌ها مي‌ريزيم.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دلمه بادنجان بقچه ای sima 40 18,510 ۱۶-۰۷-۱۳۹۵, ۰۷:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: رها نبوی
  دلمه ارزن و فلفل دلمه ای فانتین 0 496 ۰۸-۰۳-۱۳۹۴, ۰۸:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: فانتین