خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 147 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلمه بادنجان بقچه ای

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
دلمه بادنجان بقچه ای
[تصویر:  99555-1298188693.jpg]

مواد لازم :

بادمجان ۴ عدد

گوشت خرد شده تقریبا ۲۰۰ -۳۰۰ گرم

قارچ پخته شده که ابشو کشیده باشه نصف لیوان

فلفل دلمه ای قرمز- سبز از هرکدوم نصفی

پیاز ۱ عدد

رب ۲ ق غ

نمک- فلفل

گوجه فرنگی ۱ عدد برای روی رول ها

طرز تهیه :

ابتدا بادمجون ها رو تمیز میشوریم و از عرضشون میبریم و سرخ میکنیم بعد سرخ کردن میزاریم روی دستمال اشپزخونه تا روغن اضافیشون گرفته بشه . ابتدا گوشت رو میزاریم تا سوته بشه و ابشو بکشه بعد سبزیجات رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا اونها هم بپزن . بعد كه مواد پخت و اماده شد يه دونه از بادمجون ها رو برميداريم از مواد توش گذاشته رول ميكنيم و يه برش گوجه روش گذاشته با خلال دندون محكم ميكنيم و تو ظرف مورد نظر چيده و 2 ق غ رب را با كمي اب حل ميكنيم و روشون ميريزيم و ميزاريم تو فر تا 20 دقيقه خودشو بگيره و بعد سرو ميكنيم .



[تصویر:  99554-1298188763.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ عصر، توسط Galaxy.)
۱-۱۲-۱۳۸۹, ۱۱:۳۲ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, negin.s, niloofar00, Atefe joon, mozhgan57
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: رول بادمجان
دستورش هم که اون بالاست hih

[تصویر:  20130512223112_99513.jpg]


[تصویر:  20130512223146_99515.jpg]

[تصویر:  20130512223207_99516.jpg]

[تصویر:  20130512223234_99517.jpg]

[تصویر:  20130512223303_99518.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۲-۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ صبح، توسط sima.)
۱۶-۱۲-۱۳۸۹, ۱۲:۴۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاطا, kapsul, negin.s, niloofar00, Atefe joon, hekmati009, mozhgan57
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 358


محل سکونت : قلب همسری
ارسال: #3
بادمجان حصیری
بادمجان حصیری


مواد لازم

گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد
پنیرموتزارلا 150 گرم
بادمجان یک کیلو
روغن مایع به میزان لازم
اب گوجه فرنگی به میزان لازم
گوجه فرنگی 4 عدد
قارچ به تعداد لازم و دلخواه*
فلفل دلمه 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
خلال دندون به تعداد لازم

بادمجان ها رو باریک برش میدیم و توی روغن کم و ترجیحا تابه رژیمی سرخ میکنیم.
پیاز+گوشت+نمک و فلفل و زردچوبه+فلفل دلمه رو مثل سس ماکارونی درست میکنیم:uhum

قارچ دلخواهه اما من و همسرم چون خیلی قارچ دوست داریم من به عنوان پایه نگه دارنده از قارچ استفاده کردم که البته تازه نبود شما تازشو استفاده کنینangelic
بعد بادمجون ها رو بصورت+میچینیم و از مواد گوشتی وسط بادمجون میذاریم و روش رو پنیر پیتزا میریزیم:
با خلال دندون فیکسش میکنیم روی قارچ ها و روش یه برش گوجه میذاریم:
توی ظرف میچینیم اضافه یا کم کردن هر کدوم ازینا بسته به سلیقه خودتون هست.
من اول گوجه گذاشتم بد دیدم اگه گوجه روی بادمجونها باشه خوشمل تره تو عکساهم مشخصهhih
بعد اب گوجه فرنگی(من سن ایچ استفاده میکنم) و لی میتونین رب گوجه رو هم رقیق کنین +نمک فلفل،دارچین و ادویه های دلخواهتون رو به ظرف اضافه میکنین
روی ظرف رو با الومینیوم میپوشونینو به مدت 40 دقیقه با حرارت 180 درجه توی فر میذاریم بپزه.

عکسها تقریبا واضحه البته بعد که اماده شد مجالی برای عکس گرفتن نبود ببخشید

[تصویر:  20140129182342_DSC02011.JPG]
[تصویر:  20140129182419_DSC02012.JPG]
[تصویر:  20140129182457_DSC02013.JPG]
[تصویر:  20140129182533_DSC02014.JPG]
[تصویر:  20140129182611_DSC02017.JPG]

ویرایش فایل پیوست
امضای paradise
دوست دارم انقدر قدرت داشته باشم تا انچه در درون هستم را زندگی کنم
[تصویر:  qBcfp3.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۶:۳۱ عصر، توسط niloofar00.)
۱۴-۲-۱۳۹۰, ۱۲:۳۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از paradise به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاطا, kapsul, Parifam, Atefe joon, hekmati009
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #4
دلمه بادنجان بقچه ای
مواد لازم


بادنجان‌ شش عدد

گوشت چرخ‌كرده 250 گرم

پياز متوسط يك عدد

جعفري خرد شده، نمك، فلفل‌سياه و رب گوجه‌فرنگي به ميزان لازم

ماست و سير براي تزئين به ميزان لازم

طرز تهيه

بادنجانهارا پوست كنده و ورقهورقه ميكنيم، سپس نمك زده و ميگذاريم آب تلخ خود را
پس بدهد. پياز را چهار گوش ريز خرد كرده و در روغن پنج دقيقه تفت ميدهيم، بعد از روي حرارت برداشته گوشت، نمك و فلفلسياه را اضافه كرده و روي حرارت قرار ميدهيم و در آخر رب گوجه فرنگي و جعفري خرد شده را ميافزاييم.
بادنجانها را شسته و خشك و با حرارت ملايم سرخ ميكنيم. بادنجانهاي آماده را به صورت به علاوه روي هم قرار داده از مواد گوشتي، وسط بعلاوه قرار ميدهيم و به صورت بقچه ميپيچيم و با ماست تزئين ميكنيم.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

[تصویر:  20140129181528_ax777722.jpg]

ویرایش فایل پیوست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۶:۱۷ عصر، توسط niloofar00.)
۳۱-۴-۱۳۹۰, ۱۰:۳۴ صبح
نقل قول
2 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, مهلا گلي
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #5
رولت بادنجان
مواد لازم

بادنجان يك كيلوگرم

گوشت چرخ‌كرده 150 گرم

پياز سرخ‌كرده چهار قاشق غذاخوري

زرشك دو قاشق غذاخوري

نمك، فلفل و روغن به ميزان لازم

طرز تهيه

بادنجان را به قطر يك سانتي‌متر از طول برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد. گوشت و پيازداغ را تفت داده و زرشك، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و روي بادنجان پهن شده مخلوط گوشت را بريزيد سپس رول كرده و با خلال محكم كنيد.
براي تزئين از ماست چكيده استفاده كنيد.

[تصویر:  20140129182005_ax606098.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ عصر، توسط niloofar00.)
۳۱-۴-۱۳۹۰, ۱۰:۴۴ صبح
نقل قول
4 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, negin.s, hekmati009, مهلا گلي

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
hodis667

وضعیت :
 
ارسال: #6
RE: رولت بادمجان
اینم رولت بادمجون Clap

عین دستور سپیده جون درستش کردم فقط تو سیب زمینیم وقتی رنده کردم و هنوز داغ بود کره محلی گذاشتم تا آب شد و بعد بهش زعفرون و سس سفید اضافه کردم. وقتی هم که داشتم سیب زمینی ها رو برای داخل ورقه های بادمجون گوله میکردم, وسطش نصف 1 گردوی کامل روگذاشتم.
آخر هم با گردو سس سفید و قرمز و پیاز حلقه ای تزیینش کردمexcited

[تصویر:  20110917225344_psp.2549.jpg]

مرسی سپیده جون, حالا بهم نمره بده Cancan

[تصویر:  20110917225211_psp.2550.jpg]
۲۶-۶-۱۳۹۰, ۱۰:۲۴ عصر
نقل قول
2 کاربر از hodis667 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hekmati009, مهلا گلي


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دلمه ارزن و فلفل دلمه ای فانتین 0 380 ۸-۳-۱۳۹۴ ۰۸:۴۸ عصر
آخرین ارسال: فانتین
  دلمه بادنجان با سس پنیر atefeh 0 810 ۳۱-۴-۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ صبح
آخرین ارسال: atefeh


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد