تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 28 رای - 2.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلمه بادنجان بقچه ای
#1

[عکس: 99555-1298188693.jpg]

مواد لازم :

بادمجان ۴ عدد

گوشت خرد شده تقریبا ۲۰۰ -۳۰۰ گرم

قارچ پخته شده که ابشو کشیده باشه نصف لیوان

فلفل دلمه ای قرمز- سبز از هرکدوم نصفی

پیاز ۱ عدد

رب ۲ ق غ

نمک- فلفل

گوجه فرنگی ۱ عدد برای روی رول ها

طرز تهیه :

ابتدا بادمجون ها رو تمیز میشوریم و از عرضشون میبریم و سرخ میکنیم بعد سرخ کردن میزاریم روی دستمال اشپزخونه تا روغن اضافیشون گرفته بشه . ابتدا گوشت رو میزاریم تا سوته بشه و ابشو بکشه بعد سبزیجات رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا اونها هم بپزن . بعد كه مواد پخت و اماده شد يه دونه از بادمجون ها رو برميداريم از مواد توش گذاشته رول ميكنيم و يه برش گوجه روش گذاشته با خلال دندون محكم ميكنيم و تو ظرف مورد نظر چيده و 2 ق غ رب را با كمي اب حل ميكنيم و روشون ميريزيم و ميزاريم تو فر تا 20 دقيقه خودشو بگيره و بعد سرو ميكنيم .



[عکس: 99554-1298188763.jpg]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
دستورش هم که اون بالاست hih

[عکس: 20130512223112_99513.jpg]


[عکس: 20130512223146_99515.jpg]

[عکس: 20130512223207_99516.jpg]

[عکس: 20130512223234_99517.jpg]

[عکس: 20130512223303_99518.jpg]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
بادمجان حصیری


مواد لازم

گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد
پنیرموتزارلا 150 گرم
بادمجان یک کیلو
روغن مایع به میزان لازم
اب گوجه فرنگی به میزان لازم
گوجه فرنگی 4 عدد
قارچ به تعداد لازم و دلخواه*
فلفل دلمه 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
خلال دندون به تعداد لازم

بادمجان ها رو باریک برش میدیم و توی روغن کم و ترجیحا تابه رژیمی سرخ میکنیم.
پیاز+گوشت+نمک و فلفل و زردچوبه+فلفل دلمه رو مثل سس ماکارونی درست میکنیم:uhum

قارچ دلخواهه اما من و همسرم چون خیلی قارچ دوست داریم من به عنوان پایه نگه دارنده از قارچ استفاده کردم که البته تازه نبود شما تازشو استفاده کنینangelic
بعد بادمجون ها رو بصورت+میچینیم و از مواد گوشتی وسط بادمجون میذاریم و روش رو پنیر پیتزا میریزیم:
با خلال دندون فیکسش میکنیم روی قارچ ها و روش یه برش گوجه میذاریم:
توی ظرف میچینیم اضافه یا کم کردن هر کدوم ازینا بسته به سلیقه خودتون هست.
من اول گوجه گذاشتم بد دیدم اگه گوجه روی بادمجونها باشه خوشمل تره تو عکساهم مشخصهhih
بعد اب گوجه فرنگی(من سن ایچ استفاده میکنم) و لی میتونین رب گوجه رو هم رقیق کنین +نمک فلفل،دارچین و ادویه های دلخواهتون رو به ظرف اضافه میکنین
روی ظرف رو با الومینیوم میپوشونینو به مدت 40 دقیقه با حرارت 180 درجه توی فر میذاریم بپزه.

عکسها تقریبا واضحه البته بعد که اماده شد مجالی برای عکس گرفتن نبود ببخشید

[عکس: 20140129182342_DSC02011.JPG]
[عکس: 20140129182419_DSC02012.JPG]
[عکس: 20140129182457_DSC02013.JPG]
[عکس: 20140129182533_DSC02014.JPG]
[عکس: 20140129182611_DSC02017.JPG]

ویرایش فایل پیوست
دوست دارم انقدر قدرت داشته باشم تا انچه در درون هستم را زندگی کنم
[عکس: qBcfp3.png]
پاسخ }
#4
مواد لازم


بادنجان‌ شش عدد

گوشت چرخ‌كرده 250 گرم

پياز متوسط يك عدد

جعفري خرد شده، نمك، فلفل‌سياه و رب گوجه‌فرنگي به ميزان لازم

ماست و سير براي تزئين به ميزان لازم

طرز تهيه

بادنجانهارا پوست كنده و ورقهورقه ميكنيم، سپس نمك زده و ميگذاريم آب تلخ خود را
پس بدهد. پياز را چهار گوش ريز خرد كرده و در روغن پنج دقيقه تفت ميدهيم، بعد از روي حرارت برداشته گوشت، نمك و فلفلسياه را اضافه كرده و روي حرارت قرار ميدهيم و در آخر رب گوجه فرنگي و جعفري خرد شده را ميافزاييم.
بادنجانها را شسته و خشك و با حرارت ملايم سرخ ميكنيم. بادنجانهاي آماده را به صورت به علاوه روي هم قرار داده از مواد گوشتي، وسط بعلاوه قرار ميدهيم و به صورت بقچه ميپيچيم و با ماست تزئين ميكنيم.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

[عکس: 20140129181528_ax777722.jpg]

ویرایش فایل پیوست
پاسخ }
#5
مواد لازم

بادنجان يك كيلوگرم

گوشت چرخ‌كرده 150 گرم

پياز سرخ‌كرده چهار قاشق غذاخوري

زرشك دو قاشق غذاخوري

نمك، فلفل و روغن به ميزان لازم

طرز تهيه

بادنجان را به قطر يك سانتي‌متر از طول برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد. گوشت و پيازداغ را تفت داده و زرشك، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و روي بادنجان پهن شده مخلوط گوشت را بريزيد سپس رول كرده و با خلال محكم كنيد.
براي تزئين از ماست چكيده استفاده كنيد.

[عکس: 20140129182005_ax606098.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
اینم رولت بادمجون Clap

عین دستور سپیده جون درستش کردم فقط تو سیب زمینیم وقتی رنده کردم و هنوز داغ بود کره محلی گذاشتم تا آب شد و بعد بهش زعفرون و سس سفید اضافه کردم. وقتی هم که داشتم سیب زمینی ها رو برای داخل ورقه های بادمجون گوله میکردم, وسطش نصف 1 گردوی کامل روگذاشتم.
آخر هم با گردو سس سفید و قرمز و پیاز حلقه ای تزیینش کردمexcited

[عکس: 20110917225344_psp.2549.jpg]

مرسی سپیده جون, حالا بهم نمره بده Cancan

[عکس: 20110917225211_psp.2550.jpg]
پاسخ }
#7
مواد لازم :

بادمجان 6 عدد
كدو 6 عدد
گوجه فرنگی 10 عدد
برنج 0.5 فنجان
نخود فرنگی 0.5 فنجان
كره 250 گرم
فلفل قدری
نمك قدری


طرز تهیه :

سرهای بادنجان و كدو را میگیریم و بصورت حلقه حلقه میبریم اما حلقه ها را از هم جدا نمیكنیم یعنی انتهای حلقه ها را از هم جدا نمی سازیم تا فرم بادنجان و كدو محفوظ بماند , چهار عدد از گوجه فرنگیها را كنار میگذاریم و بقیه را حلقه حلقه میكنیم و بین هر حلقه كدو و بادنجان یك حلقه گوجه فرنگی قرار میدهیم و كمی نمك و فلفل به ان میپاشیم , سپس بادنجان ها و كدوها را یك در میان در ظرف گرد نسوزی می چینیم و 150 گرم از كره را قطعه قطعه كرده روی بادنجان و كدوها میگذاریم و ظرف را در فر با حرارت ملایم قرار میدهیم و میگذاریم بمدت نیم ساعت تا سه ربع بماند تا كدو و بادنجان بپزد ولی زیاد له نشود بعد سه عدد از گوجه فرنگیها را از وسط نصف و داخل آنرا خالی میكنیم برنج و نخود سبز پخته شده را با كمی نمك و فلفل و پنجاه گرم كره آب شده مخلوط كرده داخل گوجه فرنگیها را با این مواد پر میكنیم گوجه فرنگی ها را در اواخر طبخ بادنجان و كدو دور ظرف میچینیم یكعدد گوجه فرنگی را حلقه حلقه كرده وسط ظرف قرار می دهیم و یكربع دیگر می گذاریم ظرف در فر بماند تا گوجه فرنگیها بپزد ولی له نشود این غذا را با همان ظرف سر میز میبریم . ممكن است 150 گرم پنیر گودا یا گوریر را رنده كنیم و روی آن بپاشیم بعد در فر قرار بدهیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست

[عکس: 20140129181332_269.jpg]

ویرایش فایل پیوست
[عکس: tNnap4.png]

خداوندا ؛
آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم.
شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم.
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم...
پاسخ }
#8
[عکس: 20130512223904_99292.jpg]


[عکس: 20130512223918_99293.jpg]

برای این رول های بادمجون:
(به همین روش میتونیم کدو رو هم اماده کنیم . )
بادمجون ها رو از قسمت طولی نازک و ظریف میبریم . یه دونه تخم مرغ و ۲ ق غ ارد رو با هم مخلوط کرده با چنگال میزنیم . بادمجونها رو توش میغلطونیم و بعد تو روغن داغ سرخشون میکنیم . میزاریم روی دستمال تمیز تا روغن اضافیش بره .بعد بادمجون رو دونه دونه برمیداریم و روش سس مایونز میزنیم بعد به نسبت تناسب بادمجون پنیر پیتزای ورقه ای روش میزاریم بعد یه قاچ گوجه فرنگی و بعد هم چند برگ جعفری میزاریم و رول میکنیم. برای سرو حاضره .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#9
رول بادمجون به شکل جدید :

[عکس: 20130512224510_99195.jpg]

مواد لازم :

بادمجان ریز قلمی یک و نیم کیلو

فلفل سبز ۴-۵ عدد

گوجه فرنگی ۳-۴ عدد

مواد لازم برای قسمت میانی :

گوشت چرخ کرده نیم کیلو

تخم مرغ ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

سیر ۲- ۳ حبه

نون باگت بیات نصفی ( تو فر خشک میکنیم و بعد تو غذاساز اسیاب میکنیم . )

ادویه های دلخواه و نمک

مواد لازم برای سس :

گوجه فرنگی ۲-۳ عدد

روغن مایع

اب ۱ لیوان

نمک


طرز تهیه :

۱: پوست بادمجونا رو میگیریم . به این شکل . تا در موقع پیچیدن خوشگل دیده بشن . نوارهامونو نمک میزنیم یا اینکه تو اب نمک میخوابونیم تا تلخی بادمجونا بره .

[عکس: 20130512224451_99194.jpg]

۲ : تو این فاصله مواد میانیمون اماده میکنیم . همه مواد لازممون رو با هم مخلوط میکنیم و ورز میدیم .

۳ : از مواد گوشتی به اندازه یه گردو درشت با یه تخم مرغ کوچک برمیداریم و گرد شون میکنیم .

۴ : تو یه ظرف پیرکس چرب شده با ۲۰۰ درجه میپزیم .

۵ : تو فاصله زمانی پخت گوشت . بادمجون ها رو با کمی روغن سرخ میکنیم تا کمی طلایی بشن .

۶ : بادمجون ها رو به صورت ضربدری روی هم میزاریم و یه دونه کوفته برداشته و وسطشون میزاریم و از کناره های بادمجونا رو به ترتیب روی کوفته برمیگردونیم .

۷ : یه برش گوجه فرنگی و یه برش فلفل روش میزاریم و با کمک خلال دندون فیکسشون میکنیم .

۸ : میزاریم تو فر با ۲۰۰ درجه تا بپزه .

۹ : برای سس هم گوجه ها رو رنده میکنیم و تو کمی روغن مایع تفتشون میدیم و اب و نمک رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم تا بجوشه و موقع سرو روی بادمجونا میریزیم .
hih
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#10
[عکس: 20130512224603_99221.jpg]

مواد لازم :
بادمجان 2 – 3 عدد
تخم مرغ 2 عدد
ارد سوخاری یک کاسه
فلفل قرمز کباب شده که پوستشو هم جدا میکنیم .
ماست چکیده 2-3 ق غ
سیر 2-3 حبه
پیازچه فقط قسمت سبزش کمی
نمک
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه :
1 : بامجونا رو خوب میشوریم و بدون اینکه پوستشونو بگیریم از طولش به ضخامت نیم سانتی میبریم .
2 : این نوارهای بادمجون رو تو اب و نمک نیم ساعت میزاریم تا بمونه .
3 : بعد از نیم ساعت ابکش میکنیم و روی دستمال تمیزی میزاریم تا اب اضافیشون گرفته بشه .
4 : تخم مرغ ها رو با چنگال هم میزنیم .
5 : نصف ارد سوخاری رو توی بشقاب میریزیم و کمی نمک اضافه کرده و هم میزنیم .
6 : بادمجون هارو ابتدا ت تخم مرغ بعد توی ارد سوخاری غلط میدیم .
7 : بعد توی روغن داغ سرخشون میکینم .
8 : بادمجونهای سرخ شده روی دستمال کاغذی مخصوص اشپزخونه میچینیم تا روغن اضافیشون جذب دستمال بشه .
9 : فلفل قرمز کباب شده – سیر رنده شده و ماست چکیده رو با هم مخلوط میکینم .
10 : پیازچه خرد شده رو توی اب جوش میندازیم و یکی دو دقیقه صبر میکینم تا نرم بشن .
11 : از مخلوط ماست و فلفل و سیر توی بادمجونا میزاریم و رول میکینم و با پیازچه های نرم شده گره میزینم .
نوش جان
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دلمه ارزن و فلفل دلمه ای فانتین 0 470 ۰۸-۰۳-۱۳۹۴, ۰۸:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: فانتین
  دلمه بادنجان با سس پنیر atefeh 0 855 ۳۱-۰۴-۱۳۹۰, ۱۰:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: atefeh