خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 66 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلمه قارچ

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
495
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 575


محل سکونت :
ارسال: #1
دلمه قارچ
قارچ شکم پر یا دلمه قارچ Clap

مواد لازم:
قارچ بزرگ
گوشت چرخ کرده
پیاز داغ
رب گوجه فرنگی
بادمجان ورقه شده و سرخ شده به تعداد قارچها
پنیر پیتزا

طرز تهیه:
مواد داخل دلمه رو مثل مواد ماکارانی آماده میکنیم البته مقدار ربش خیلی کمتر از مواد ماکارانی باید باشه Clap
گوشت + پیاز داغ + رب + نمک و فلفل و ادویه
قارچ ها هرچی بزرگتر باشه بهتره Clap
چون بعد از پخت آبش کشیده میشه و کوچولو میشه gag
به ترتیب با مواد زیر داخل قارچ رو پر میکنیم :
1- خیلی کم پنیر پیتزا
2- مقداری از مواد گوشتی
3- یک ورق بادمجان سرخ شده
4- مقداری مواد گوشتی
5- پنیر پیتزا (اگه از پنیر ورقه ای استفاده کنید فکر کنم راحت تر باشه)
همه قارچ ها رو به همین ترتیب پر میکنیم و تو سینی فر که چرب شده میچینیم.
سینی رو در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت قرار میدیم با درجه 160 بعد شعله بالای فر رو روشن میکنیم تا پنیر روی قارچ ها هم برشته بشه Clap
نوش جان excited

[تصویر:  20140129163823_7.JPG]

[تصویر:  20140129163625_2.JPG]

ویرایش فایل پیوست
امضای papary
جايي در پشت ذهنت به خاطر بسپار، که اثر انگشت خداوند بر همه چيز هست Flowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۴:۴۰ عصر، توسط niloofar00.)
۱۹-۱۰-۱۳۹۰, ۱۱:۰۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از papary به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ماهگل, خانم ریسی, sara jon joni, ladybird68
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
777
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1544


محل سکونت : در همین نزدیکی
ارسال: #2
Kate *دلمه قارچ*
مواد اولیه

قارچ متوسط ......................... 15 عدد
پیاز ....................................1 عدد
سیر ................................... 1 حبه
پنیر پارمسان .......................3/4 پیمانه
زرده تخم مرغ........................ 1 عدد
پنیر خامه ای ........................ 50 گرم


نمک و فلفل به مقدار لازم




ابتدا قارچ ها را با آب سرد شسته، دم قارچ را از کلاهک آن جدا کنید.




سپس کلاهک ها را کناری گذاشته، باقیمانده را ( دم قارچ) با ساتور حسابی ریز کنید


پیاز را خرد کنید، سیر را پوست گرفته با سیر خرد کن خرد نموده در کمی روغن تفت دهید


سپس قارچ های خرد شده را به آن اضافه کرده حدود دو دقیقه تفت دهید




در ظرف دیگری پنیر خامه ای را گذاشته به آن یک عدد زرده تخم مرغ پنیر پارمسان و نمک و فلفل اضافه کرده حسابی هم بزنید







سپس موادی را که از قبل آماده کرده بودید را به آن اضافه کرده با هم مخلوط کنید.


مواد آماده شده را در کلاهک قارچ به صورت فشره بریزید. در سینی فر بچینید.











و داخل فر به مدت 10 دقیقه با حرارت 350 درجه بگذارید. خنک سرو کنید.
امضای *heliya joon*
[img] [تصویر:  yv5my7hppo9.png] [/img]
۱۰-۱۲-۱۳۹۰, ۰۴:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از *heliya joon* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
خانم ریسی, ladybird68
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: *دلمه قارچ*

[تصویر:  20120625172019_IMG_8028post.jpg]

مواد لازم
1 بسته قارچ دکمه ای
4 حبه سیر، خرد کرده
¼ فنجان جعفری ، خرد شده
4 عدد پیازچه ، خرد شده
پنیر پیتزا


روش تهیه:
فر رو با دمای 170 درجه روشن کنین
قارچها رو تمیز کنین و ساقه رو از کلاهک جدا کرده و کلاهک های قارچ رو به اصطلاح سوته کنین یعنی تو روغن کم و حرارت ملایم و کمی نمک بذارین نرم بشه

[تصویر:  20120625171614_IMG_7998post.jpg]

بعد قارچها رو توی سینی فر بچینین و داخل هر قارچ یه تیکه پنیر پیتزا بذارین

[تصویر:  20120625171654_IMG_8013post.jpg]

روی پنیر رو با جعفری،پیازچه و سیر خرد شده که در کره کمی تفت دادین پر کنین

[تصویر:  20120625171742_IMG_8016post.jpg]

سینی رو داخل فر بذارین تا زمانیکه پنیر کاملا آب بشه و سبزیجات نرم بشن
گرم سرو کنین

[تصویر:  20120625171903_IMG_8025post.jpg]



ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۵-۴-۱۳۹۱, ۰۶:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, N-M, niloofar00, ماهگل, خانم ریسی
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,012
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1402


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: *دلمه قارچ*
مواد لازم:
3 تکه نان فرانسوی ترجیحا سه روز مانده
3 قاشق چایخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری آویشن
نصف قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
10 تا 12 عدد قارچ سفید بزرگ
3 قاشق سوپ خوری کره قطعه شد
1 عدد پیاز سفید بسیار ریز شده
1 عدد موسیر ساطوری شده
4 بته سیر خرد شده
نصف قاشق چایخوری پرتقال خشک
پنیر پارمزان رنده شده به میزان لازم
یک چهارم پیمانه جعفری تازه خرد شده

فر را روشن نموده تا گرم شود، نانها را در غذا ساز ریخته تا کاملا پودر شود
[تصویر:  20120710113139_Making-the-Stuffing.JPG]
سپس با روغن، نمک ، فلفل ، آویشن مخلوط کرده روی فویل آلومینیومی پهن می کنیم و در فر می گذاریم تا طلایی شود سپس از فر در آورده و کنار می گذاریم.
با دقت درون قارچها را خالی می کنیم و خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
[تصویر:  20120710113239_Removing-the-Stem-from-the-Mushrooms.JPG]
قارچها را روی یک فویل آلمینیومی دیگر قرار داده و درون فر می گذاریم تا آب قارچ خارج شود در حدود 10 دقیقه طول میکشه.
وقتی قارچها پخت 2قاشق کره را روی حرارت ذوب میکنیم. قارچهای خرد شده را در کره ریخته به مدت 5 دقیقه تا بپزد. سپس 1 قاشق کره ، پیاز ، موسیر، سیر و پرتقال خشک را اضافه کرده و بهم می زنیم تا طلایی شود. سپس از روی حرارت برداشته و به نان اضافه می کنیم جعفری و پنیر را هم می افزایم و خوب مخلوط می کنیم . سپس داخل قارچها را با مواد آماده شده پر می کنیم
[تصویر:  20120710113333_Adding-the-Stuffing.JPG]
و روی یک فویل دیگر گذاشته و در فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا طلایی رنگ شود دقت کنید قارچها نسوزند . با کمی آب لیمو می توانید سرو کنید.
[تصویر:  20120710113421_garlic-stuffed-mushrooms.JPG]
۲۰-۴-۱۳۹۱, ۰۱:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از مامان علی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00, kapsul, shamiiim
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
219
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 228


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: *دلمه قارچ*
اینم از دلمه قارچ من:( عالی بود دستتون درد نکنه)

بعد از فر:(البته کنارش دلمه بادمجون هم هست)

[تصویر:  20120724000712_Rik0897.jpg]

قبل از گذاشتن توی فر:

[تصویر:  20120724001710_12344.png]
امضای R@ik@i~!
برای دردهایم نشانه می گذارم،
تا یادم بماند،کجا،دست خدا را رها کردم
!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۵-۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ صبح، توسط R@ik@i~!.)
۳-۵-۱۳۹۱, ۰۱:۴۰ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از R@ik@i~! به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, سمیه گلبانو, niloofar00, kapsul, shamiiim, قلب

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
268
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 362


محل سکونت : اراک
ارسال: #6
Ksmiletris دلمه قارچ با مرغ
[تصویر:  20121002103920_1840_634846862806681172_l.jpg]




مواد اولیه:

• قارچ نیم كیلوگرم
• سینه مرغ یك عدد
• پنیر موتزارلا 200 گرم
• پیاز یك عدد
• فلفل دلمه‌ای یك عدد
• روغن‌زیتون دو قاشق غذاخوری
• سس گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
• زردچوبه، نمك و فلفل به میزان لازم



موادلازم برای سس سفید:

آرد سه قاشق غذاخوری
شیر یك پیمانه
كره 50 گرم



طرز تهیه:

سینه مرغ را ریز خرد كنید و با روغن‌زیتون و پیاز خردشده تفت دهید تا رنگش سفید شود و بعد زردچوبه، نمك و فلفل را به آن بیفزایید و در تابه را ببندید تا مرغ و پیاز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقیقه فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه كنید و تفت دهید و در پایان، سس گوجه‌فرنگی را بیفزایید و اجازه دهید دو تا سه دقیقه روی حرارت بماند تا مواد رنگ بگیرد. پایه‌های قارچ را جدا كنید و قسمت‌های سیاه داخل كلاهك قارچ را بتراشید.

آن گاه آرد سفید را در كره تفت دهید و كم‌كم شیر را بیفزایید و هم بزنید تا گلوله نشود و یك مایع صاف به دست آید و بگذارید كمی خنك شود. درون قارچ‌ها را با مرغ پر كنید و كمی پنیر موتزارلا رنده شده بریزید و قارچ‌ها را در سینی فر به طور وارونه بچینید و روی قارچ‌ها سس سفید بریزید و درون فر 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید.
امضای خاله سیما
وقتي من پست ميزارم و شما لايک نميکنين...
ديگه حالي به آدم ميمونه؟
نه والا!!
احوالي به آدم ميمونه؟
نه بالله!
laf
۱۱-۷-۱۳۹۱, ۱۲:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از خاله سیما به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, مریم خانومی 1


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دلمه ارزن و فلفل دلمه ای فانتین 0 383 ۸-۳-۱۳۹۴ ۰۸:۴۸ عصر
آخرین ارسال: فانتین


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد