خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلمه ماهی

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,304
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1104


محل سکونت : خاک پاک وطنم
ارسال: #1
دلمه ماهی
دلمه ماهی

. برگای اسفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد...
مواد لازم ▪ برگ اسفناج درشت ۱۰۰ گرم یا ۱۰ تا ۱۲ عدد درشت

▪ لیمو ترش ۱ عدد

▪ پودر سیر یا سیر له شده ۱ قاشق چایخوری
▪ آب ماهی ۲/۱ فنجان
▪ پیازچه خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
▪ فیله ماهی ۴ قطعه ( هر كدام ۱۵۰ گرم)
▪ نمك و فلفل به مقدار لازم
▪ پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم

● چگونگی تهیه



آب لیمو ترش ، سیر له شده ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده قطعات ماهی را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذارید تا طعم بگیرد . برگ سفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد بگیرید تا تر و تازه شود بعد در سینی پهن كنید و فیله ماهی را روی اسفناج قرار داده آن را لوله كنید و ماهی های آماده را مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل بخار پز بپزید . آب ماهی را با پنیر خامه ایی و پیازچه خرد شده روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط گرم شود . دلمه ماهی را داخل ظرف مناسبی قرار داده و سس پنیر و پیازچه را روی آن بریزید . مدت زمان پخت نیم ساعت است . این مقدار برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است .


▪ توجه


۱) انتخاب صحیح ماهی
۲) رعایت زمان پخت در بخارپز


[تصویر:  h28h25.jpg]
امضای )Mitra(
من معجزه می خوام خدا جون
۳۱-۲-۱۳۹۱, ۱۲:۵۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از )Mitra( به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, فرشته11, niloofar00


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دلمه ارزن و فلفل دلمه ای فانتین 0 379 ۸-۳-۱۳۹۴ ۰۸:۴۸ عصر
آخرین ارسال: فانتین


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد