تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 12 رای - 2.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلمه ماهی
#1
دلمه ماهی

. برگای اسفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد...
مواد لازم ▪ برگ اسفناج درشت ۱۰۰ گرم یا ۱۰ تا ۱۲ عدد درشت

▪ لیمو ترش ۱ عدد

▪ پودر سیر یا سیر له شده ۱ قاشق چایخوری
▪ آب ماهی ۲/۱ فنجان
▪ پیازچه خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
▪ فیله ماهی ۴ قطعه ( هر كدام ۱۵۰ گرم)
▪ نمك و فلفل به مقدار لازم
▪ پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم

● چگونگی تهیه



آب لیمو ترش ، سیر له شده ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده قطعات ماهی را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذارید تا طعم بگیرد . برگ سفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد بگیرید تا تر و تازه شود بعد در سینی پهن كنید و فیله ماهی را روی اسفناج قرار داده آن را لوله كنید و ماهی های آماده را مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل بخار پز بپزید . آب ماهی را با پنیر خامه ایی و پیازچه خرد شده روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط گرم شود . دلمه ماهی را داخل ظرف مناسبی قرار داده و سس پنیر و پیازچه را روی آن بریزید . مدت زمان پخت نیم ساعت است . این مقدار برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است .


▪ توجه


۱) انتخاب صحیح ماهی
۲) رعایت زمان پخت در بخارپز


[عکس: h28h25.jpg]
من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دلمه ارزن و فلفل دلمه ای فانتین 0 495 ۰۸-۰۳-۱۳۹۴, ۰۸:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: فانتین