خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلمه نان

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
دلمه نان
[عکس: 20120921150724_EKMEKDOLMASIEGEYRES.JPG]

مواد لازم:

* 4 عدد نان همبرگر(دو روز مانده، باید کمی بیات بشه)
* 250-300 گرم گوشت چرخ شده
*2 عدد پیاز خرد شده
* 2 قاشق غذاخوری مارگارین یا کره
* 1 دسته جعفری خرد شده
* 1 عدد ​​فلفل سبز و قرمز ریز خرد شده
* نمک و ادویه
* 1 فنجان گردو خرد شده
* 1 قاشق غذا خوری مخلوط رب فلفل و گوجه فرنگی
* 4 فنجان آب گوشت

روش تهیه:
سر نون هارو برش بزنین و خمیر داخلشون رو تخلیه کنین
پیازهارو تفت بدین نمک و ادویه بزنین و گوشت رو اضافه کنین جعفرث و فلفل و گردو رو هم اضافه و تفت بدین و در آخر آب گوشت رو اضافه و بذارین بپزه تا آبش کاملا کشیده بشه
داخل نون کمی کره نرم شده بمالین
مواد رو داخل نونها پر کنین و درش رو بذارین
رب گوجه و سس فلفل رو توی کره تفت بدین و بریزین روی نونها
نون هارو توی دیس پیرکس چیده و در فر با دمای 160 در جه به مدت 30-35 دقیقه قرار بدین



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

07-10-2012, 02:09 PM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: دلمه نان
[عکس: 97337.JPG]


مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 300 گرم
نان بیات 1 عدد
پیاز درشت 1 عدد
روغن مایع 1 فنجان
اب گوشت 3 لیوان
نمک ، فلفل

طرز تهیه :
پیاز را تفت میدیم وقتی طلایی شد
وشت را اضافه میکنیم و تفت میدیم . نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه دیگه تفت میدیم واز روی حرارت برمیداریم .

قسمت بالایی نان رو میبریم و کنار میزاریم . وسط نون را خالی میکنیم و ریز خرد میکنیم . این تکه های نون را به مایه گوشتی اضافه کرده و 5-6 دقیقه تفت میدیم .


[عکس: 97336.JPG]

[عکس: 97335.JPG]


[عکس: 97334.JPG]


[عکس: 97333.JPG]


[عکس: 97332.JPG]


نان تو خالی را روی صفحه مشبک فلزی تو سینی فر میزاریم و توش را با مایه گوشتی پر میکنیم .


[عکس: 97331.JPG]


[عکس: 97330.JPG]

روی دلمه نان را با قسمتی که برش زده وکنار گذاشته بودیم میبندیم و اب گوشت را با ملاقه روی دلمه میریزیم . اضافی اب تو سینی فر ریخته میریزه .


[عکس: 97329.JPG]


[عکس: 97328.JPG]

با 220 درجه به مدت 20 دقیقه نون رو میپزیم .


[عکس: 97327.JPG]
23-12-2012, 03:42 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
198
تاریخ عضویت:
Feb 2014
مدال ها

اعتبار: 1,006


محل سکونت : در همین حوالی:)
ارسال: #3
RE: دلمه نان
من یه اشتباهی کردم....سسش رو زیاد درست کردم و تا حدود یک سوم ارتفاع نون ها سس ریختم توی ظرفhih
یکم قیافش یه جوری شدhihangelic
ولی خوشمزه بود خیلیYum2gag
با تشکر از گیسو جون و سیما جونFlowerysmile
[عکس: 20140924190354_dolmenan3.jpg]
[عکس: 20140924190607_dolmenan7.jpg]
24-09-2014, 07:06 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد