تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 53 رای - 2.04 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلمه کلم برگ
#1
کلم برگ سفید و قرمز از هرکدام یک عدد درشت

مواد لازم برای داخل دلمه:

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

پیاز درشت ۱ عدد

لپه ۲ پیمانه

برنج ۱.۵ پیمانه

رب گوجه ۴ ق س

سبزی دلمه شامل یک دسته ترخون-دو دسته تره- یک دسته پیازچه-نصف یک دسته جعفری

مواد لازم سس دلمه:

رب گوجه ۴ ق س

گوجه فرنگی رنده شده ۴عدد

پیاز متوسط یک عدد



طرز تهیه مواد داخل دلمه:

لپه و برنج رو ازقبل جداگانه خیس بدید.

برنج رو نیم پز و آبکش کنید.(برنج باید کال باشه)

در این حین پیاز داغ درست کنید و گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و با زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه تفت بدید و رب گوجه رو اضافه کنید و یه تفت کوچیک بدید.

بعدلپه رو اضافه کنید و یه کوچولو دارچین بزنید تا بوی خامی لپه گرفته بشه و بعد از یه تفت مختصر بهش ۳ تا ۴ لیوان آب اضافه کنید و اجازه بدید تا مواد بپزه و آبش تقریباْ کشیده بشه.

در این مرحله سبزیجات رو اضافه کنید و صبر کنید تا با مواد بپزه و نرم بشه.(خیلی کم بپزه تا رنگش نپره)

نمک غذا رو اندازه کنید.

بعد برنج رو اضافه کنید و زیر گاز رو خاموش کنید.



طرز تهیه سس دلمه:

پیاز داغ درست کنید و رب گوجه رو توش تفت بدید و گوجه فرنگی پوره شده رو اضافه و تفت بدید.

بعد۲ لیوان آب توش بریزید و بگذارید یه جوش بخوره و خاموشش کنید.

تهیه دلمه:

یه دیگ خیلی بزرگ رو پر از آب کنید و بگذارید جوش بیاد.

حالا کلم ها رو با احتیاط ورق ورق کنید و بریزید تو دیگ آب جوش.(چند تا چندطی چند مرحله .نکنه همه ی کلم ها رو بچپونیدتو دیگاااااا

سری اول کلمها که نرم شد از تو آب آروم درشون بیارید و سری بعد رو بریزید .

این کار رو ادامه بدید تا تموم کلم ها پخته بشه.

مراقب باشید که نرم بشه نه اینکه بپزه و وا بره!

هر مرحله که کلمها رو می پزید و درمیارید دونه دونه با مواد پرشون کنید و بپیچید و توی ظرف پیرکس بچینید.(برای اینکه راحتتر بپیچه ته برگ کلم رو کمی سفته با کارد جدا کنید)

یادتون باشه اول کلم سفید ها رو بپزید و آخر سر کلم قرمزها رو چون آب رنگ قرمز میگیره.

در آخر هم سس رو بریزید و بگذارید نیم ساعت الی ۴۰ دقیقه تو فر بپزه تا برنج نیم پز با آب سس بپزه و بشکفه.

[عکس: 20150711144906_Dolmekalambarg2.jpg]

[عکس: 20150711144935_Dolmekalambarg3.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
همه يه مواد مشخصي تو دلمه ميريزن مثلا ما تو ددلمه كلم برگ گوشت نميريزيم . و فقط تو دلمه برگ مو ميريزيم .

خلاصه من لپه - بلغور- برنح- سبزي دلمه - روغن- ادويه يكي دو قاشق غذاخوري رب - پياز سرخ شده رو خام مخلوط ميكنم و از قبل اينكه كلم ها رو تو اب بجوشونو و نرم كنم با چاقو به يك اندازه ميبرم و بعد ابپز ميكنم و بعد ميپيچم .hihhih

بعد ميپزم و اخراي پخت با كمي سماق و سركه مزه دار ميكنم البته شوشو فقط با سماق دوست داره ولي اونجوري رنگش سياه ميشه .

من به اين نتيجه رسيدم كه هر چي روغن دلمه زياد باشه خوشمزه تر ميشه . gaggag


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
اينم يه پيچش تازه دلمه كلم برگ براي خانومايي كه طرفدار تنوع هستن . باز مواد مياني بستگي به ذائقه و مزاج خود شما داره :
عكسا خودشون گويا هستن سوالي بود در خدمتم :hih


بقيه عكس ها صفحه بعد uhum


فایل‌های پیوست عکس(ها)
                                   
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#4
uhum


فایل‌های پیوست عکس(ها)
           
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
مواد لازم


گوشت چرخ‌كرده - 500 گرم

سبزي دلمه (تره، جعفري، شويد، ترخون، مرزه و پيازچه) - 500 گرم

برنج - 5/1 پيمانه

آلو خورشي - 10 تا 15 عدد

پياز بزرگ - يك عدد

كلم بزرگ - يك عدد

روغن براي سرخ كردن - به ميزان لازم

نمك، فلفل سياه، زردچوبه، زيره سياه و زعفران - به ميزان لازم

شكر - يك قاشق غذا خوري

طرز تهيه

پيازرا نگيني كرده و تفت مي‌دهيم، گوشت را اضافه كرده و بعد از كمي تفت دادن ادويه‌ها و نمك را اضافه مي‌كنيم. برنج را كه از قبل به صورت كته‌اي پخته (نيم‌پز) شده را به گوشت اضافه و مخلوط مي‌كنيم، سبزي خرد كرده را اضافه كرده و سپس از روي حرارت بر مي‌داريم. كلم را شسته و انتهاي آن را با يك چاقوي تيز و باريك به صورت مخروط درآورده و خارج مي‌كنيم بعد كلم را در قابلمه‌اي كه پر از آب‌جوش است مي‌اندازيم بعد از 4 تا 5 دقيقه حرارت آن را از قابلمه خارج كرده و براي چند دقيقه مي گذاريم تا خنك شود. از اولين
برگ كلم شروع كرده و جدا مي‌كنيم و برگ‌ها را كنار مي‌گذاريم تا خنك شود.
انتهاي برگ را كه كمي سفت است با چاقو بريده و يك قاشق از مواد را داخل آن گذاشته و كناره‌هاي برگ را مي‌بنديم، آن را رول مي‌كنيم يا به صورت بقچه‌اي مي‌بنديم. در كف ظرف بزرگي چندبرگ كلم انداخته و دلمه‌ها را در آن مي‌چينيم تا ظرف پر شود يك ليوان آب روي آن ريخته و آلوها را كه از قبل خيس كرده‌ايم روي دلمه‌ها ريخته و روي حرارت مي‌گذاريم تا پخته شود. بعد از آن كه دلمه‌ها پخته شد شكر، سركه و ليوان آب را مخلوط كرده و روي
دلمه‌ها مي‌ريزيم و مي‌گذاريم به مدت 20 دقيقه حرارت ببيند تا مزه آن ملس شود.


نكته : اگر شكر اين دلمه را از ابتداي كار اضافه كنيم كلم‌ها پخته نمي‌شوند و دلمه‌ها سفت مي‌شوند.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#6
[عکس: 20130802121503_20120108215829_Image002.jpg]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#7
[عکس: 20121030090840_23.jpg]


مواد لازم:
1 عدد کلم سفید بزرگ

مواد میانی:
1 پیمانه گوشت چرخ کرده گوساله یا مرغ و یا ترکیبی
1 فنجان برنج پخته شده
1/3 فنجان پیاز ریز خرد کرده
2 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی(یا گوجه رنده شده بدون آب)
1 عدد تخم مرغ
1/2 فنجان کلم ریز شده

مواد لازم برای سس:
1 فنجان کلم رنده شده واب پز با سرکه
400 گرم رب گوجه فرنگی( یا گوجه خرد شده)
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
2 قاشق غذاخوری شکر (یا بیشتر ،دلخواه )
1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
1 حبه سیر خرد شده
1/4 قاشق چایخوری فلفل شیرین
1/2 فنجان آب مرغ

طرز تهیه:
کلم را شسته و درون قابلمه آب جوش قرار دهید(4-5 دقیقه) تا برگهای آن نرم وقابل انعطاف شود،سپس در صافی گذاشته اجازه دهید تا خنک شود.
در کاسه ای مناسب گوشت چرخ شده ، برنج پخته ،پیاز و 2 ق سس گوجه فرنگی را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ ،نصف فنجان کلم ریز شده ،نمک و فلفل را اضافه کرده و دوباره با هم مخلوط کنید.
سپس یک قاشق از مواد را مطابق تصویر وسط برگهای کلم گذاشته و تا بزنید.(قسمتهای ضخیم برگها را با چاقو نازک کنید)

[عکس: 20121030090737_7.jpg]

درون یک قابلمه کوچک مواد ذکر شده برای سس را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.
حال کف قابلمه مناسبی برگهای کلم خرد شده (میتوانید از اضافه برگها استفاده کنید) را پهن کرده و دلمه های آماده شده کلم را بچینید و کمی سس روی آن بریزید و همین مرحله را چند بار تکرار کنید تا دلمه ها تمام شود. در قابلمه را گذاشته و 2 ساعت برای پخت به کلم ها زمان دهید.


[عکس: 20121030091240_8.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#8
Yum2 Yum2

[عکس: 20130627150802_201306hjj27568.jpg]
[عکس: 20140125000610_ar.JPG]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
(۰۶-۰۴-۱۳۹۲, ۰۸:۰۳ ب.ظ)maman... نوشته:  اینارو با خلال دندون محکم مکنید که باز نشه؟


بله
ولی اگه خوب تا بزنین و روی هم بچینین، نیازی به خلال چوبی نیست
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#10
(1782)(1782)
   
   
اینم دلمه ی کلم من قبل و بعداز پخت
من توی سسش چندتا قیصی انداختم طعمش رو فوق العاده کرده بود.
کانال فروشگاهی ملزومات گلهای کریستالی/تل/تاج/رومیزیآموزش رایگان و ارسال پکهای آموزشی به سراسر ایران
فروشگاه ملزومات گلهای کریستالی
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دلمه ارزن و فلفل دلمه ای فانتین 0 495 ۰۸-۰۳-۱۳۹۴, ۰۸:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: فانتین