خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 96 رأی - میانگین امتیازات: 2.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلمه کلم برگ

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
دلمه کلم برگ
کلم برگ سفید و قرمز از هرکدام یک عدد درشت

مواد لازم برای داخل دلمه:

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

پیاز درشت ۱ عدد

لپه ۲ پیمانه

برنج ۱.۵ پیمانه

رب گوجه ۴ ق س

سبزی دلمه شامل یک دسته ترخون-دو دسته تره- یک دسته پیازچه-نصف یک دسته جعفری

مواد لازم سس دلمه:

رب گوجه ۴ ق س

گوجه فرنگی رنده شده ۴عدد

پیاز متوسط یک عدد



طرز تهیه مواد داخل دلمه:

لپه و برنج رو ازقبل جداگانه خیس بدید.

برنج رو نیم پز و آبکش کنید.(برنج باید کال باشه)

در این حین پیاز داغ درست کنید و گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و با زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه تفت بدید و رب گوجه رو اضافه کنید و یه تفت کوچیک بدید.

بعدلپه رو اضافه کنید و یه کوچولو دارچین بزنید تا بوی خامی لپه گرفته بشه و بعد از یه تفت مختصر بهش ۳ تا ۴ لیوان آب اضافه کنید و اجازه بدید تا مواد بپزه و آبش تقریباْ کشیده بشه.

در این مرحله سبزیجات رو اضافه کنید و صبر کنید تا با مواد بپزه و نرم بشه.(خیلی کم بپزه تا رنگش نپره)

نمک غذا رو اندازه کنید.

بعد برنج رو اضافه کنید و زیر گاز رو خاموش کنید.



طرز تهیه سس دلمه:

پیاز داغ درست کنید و رب گوجه رو توش تفت بدید و گوجه فرنگی پوره شده رو اضافه و تفت بدید.

بعد۲ لیوان آب توش بریزید و بگذارید یه جوش بخوره و خاموشش کنید.

تهیه دلمه:

یه دیگ خیلی بزرگ رو پر از آب کنید و بگذارید جوش بیاد.

حالا کلم ها رو با احتیاط ورق ورق کنید و بریزید تو دیگ آب جوش.(چند تا چندطی چند مرحله .نکنه همه ی کلم ها رو بچپونیدتو دیگاااااا

سری اول کلمها که نرم شد از تو آب آروم درشون بیارید و سری بعد رو بریزید .

این کار رو ادامه بدید تا تموم کلم ها پخته بشه.

مراقب باشید که نرم بشه نه اینکه بپزه و وا بره!

هر مرحله که کلمها رو می پزید و درمیارید دونه دونه با مواد پرشون کنید و بپیچید و توی ظرف پیرکس بچینید.(برای اینکه راحتتر بپیچه ته برگ کلم رو کمی سفته با کارد جدا کنید)

یادتون باشه اول کلم سفید ها رو بپزید و آخر سر کلم قرمزها رو چون آب رنگ قرمز میگیره.

در آخر هم سس رو بریزید و بگذارید نیم ساعت الی ۴۰ دقیقه تو فر بپزه تا برنج نیم پز با آب سس بپزه و بشکفه.

[تصویر:  20150711144906_Dolmekalambarg2.jpg]

[تصویر:  20150711144935_Dolmekalambarg3.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۱۱-۱۳۸۹, ۱۰:۴۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
زهراخانوم, یاسی123, shamiiim, negin.s, Atefe joon, پارانزیم, elipari, Ladddy
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: دلمه کلم برگ
همه يه مواد مشخصي تو دلمه ميريزن مثلا ما تو ددلمه كلم برگ گوشت نميريزيم . و فقط تو دلمه برگ مو ميريزيم .

خلاصه من لپه - بلغور- برنح- سبزي دلمه - روغن- ادويه يكي دو قاشق غذاخوري رب - پياز سرخ شده رو خام مخلوط ميكنم و از قبل اينكه كلم ها رو تو اب بجوشونو و نرم كنم با چاقو به يك اندازه ميبرم و بعد ابپز ميكنم و بعد ميپيچم .hihhih

بعد ميپزم و اخراي پخت با كمي سماق و سركه مزه دار ميكنم البته شوشو فقط با سماق دوست داره ولي اونجوري رنگش سياه ميشه .

من به اين نتيجه رسيدم كه هر چي روغن دلمه زياد باشه خوشمزه تر ميشه . gaggag


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۸-۱-۱۳۹۰, ۱۲:۲۲ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
زهراخانوم, negin.s, Atefe joon, پارانزیم, elipari, niloofar00
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: دلمه کلم برگ
اينم يه پيچش تازه دلمه كلم برگ براي خانومايي كه طرفدار تنوع هستن . باز مواد مياني بستگي به ذائقه و مزاج خود شما داره :
عكسا خودشون گويا هستن سوالي بود در خدمتم :hih


بقيه عكس ها صفحه بعد uhum


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
                                   
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۲-۱۳۹۰ ۰۹:۰۵ صبح، توسط sima.)
۹-۲-۱۳۹۰, ۰۸:۵۹ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, پارانزیم, elipari
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
RE: دلمه کلم برگ
uhum


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
           
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۲-۱۳۹۰ ۰۱:۲۰ عصر، توسط sima.)
۹-۲-۱۳۹۰, ۰۹:۰۳ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, پارانزیم, elipari, مرضی سادات
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #5
دلمه کلم بقچه ایی
مواد لازم


گوشت چرخ‌كرده - 500 گرم

سبزي دلمه (تره، جعفري، شويد، ترخون، مرزه و پيازچه) - 500 گرم

برنج - 5/1 پيمانه

آلو خورشي - 10 تا 15 عدد

پياز بزرگ - يك عدد

كلم بزرگ - يك عدد

روغن براي سرخ كردن - به ميزان لازم

نمك، فلفل سياه، زردچوبه، زيره سياه و زعفران - به ميزان لازم

شكر - يك قاشق غذا خوري

طرز تهيه

پيازرا نگيني كرده و تفت مي‌دهيم، گوشت را اضافه كرده و بعد از كمي تفت دادن ادويه‌ها و نمك را اضافه مي‌كنيم. برنج را كه از قبل به صورت كته‌اي پخته (نيم‌پز) شده را به گوشت اضافه و مخلوط مي‌كنيم، سبزي خرد كرده را اضافه كرده و سپس از روي حرارت بر مي‌داريم. كلم را شسته و انتهاي آن را با يك چاقوي تيز و باريك به صورت مخروط درآورده و خارج مي‌كنيم بعد كلم را در قابلمه‌اي كه پر از آب‌جوش است مي‌اندازيم بعد از 4 تا 5 دقيقه حرارت آن را از قابلمه خارج كرده و براي چند دقيقه مي گذاريم تا خنك شود. از اولين
برگ كلم شروع كرده و جدا مي‌كنيم و برگ‌ها را كنار مي‌گذاريم تا خنك شود.
انتهاي برگ را كه كمي سفت است با چاقو بريده و يك قاشق از مواد را داخل آن گذاشته و كناره‌هاي برگ را مي‌بنديم، آن را رول مي‌كنيم يا به صورت بقچه‌اي مي‌بنديم. در كف ظرف بزرگي چندبرگ كلم انداخته و دلمه‌ها را در آن مي‌چينيم تا ظرف پر شود يك ليوان آب روي آن ريخته و آلوها را كه از قبل خيس كرده‌ايم روي دلمه‌ها ريخته و روي حرارت مي‌گذاريم تا پخته شود. بعد از آن كه دلمه‌ها پخته شد شكر، سركه و ليوان آب را مخلوط كرده و روي
دلمه‌ها مي‌ريزيم و مي‌گذاريم به مدت 20 دقيقه حرارت ببيند تا مزه آن ملس شود.


نكته : اگر شكر اين دلمه را از ابتداي كار اضافه كنيم كلم‌ها پخته نمي‌شوند و دلمه‌ها سفت مي‌شوند.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۳۱-۴-۱۳۹۰, ۱۰:۴۰ صبح
نقل قول
3 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, پارانزیم, elipari

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #6
RE: دلمه کلم برگ
[تصویر:  20130802121503_20120108215829_Image002.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۵-۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ صبح، توسط negin.s.)
۱۹-۱۰-۱۳۹۰, ۱۲:۲۸ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamiiim, negin.s, Atefe joon, پارانزیم, elipari, niloofar00


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دلمه ارزن و فلفل دلمه ای فانتین 0 381 ۸-۳-۱۳۹۴ ۰۸:۴۸ عصر
آخرین ارسال: فانتین


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد