خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 29 رأی - میانگین امتیازات: 2.97
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلمه گوجه فرنگی

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
دلمه گوجه فرنگی
مواد لازم

گوجه‌فرنگي چهار عدد

جعفري ساطوري شده 1/4 پيمانه

پنير پيتزا رنده شده 3/4پيمانه

تخم‌مرغ چهار عدد

نمك و فلفل‌سياه به ميزان لازم


طرز تهيه

فر را از قبل با دماي 400 درجه فارنهايت يا 200 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد.

سرگوجه‌فرنگي‌هارا با چاقوي تيزي جدا كرده و كلاهك آن را كنار بگذاريد. تخم درون گوجه ‌فرنگي‌ها را با قاشق خارج كنيد و داخل آن، نمك، فلفل، جعفري و پنيرپيتزا بپاشيد. هر تخم‌مرغ را درون يك گوجه‌فرنگي بشكنيد و روي آنها باز هم جعفري و پنير بپاشيد. كلاهك گوجه‌فرنگي‌ها را روي آنها بگذاريد و در يك ظرف مناسب قرار داده و آن را به مدت ده دقيقه يا تا زماني كه تخم‌مرغ سفت و پنير آب شود درون فر داغ قرار دهيد. املت‌هاي فنجاني آماده شده را با كمي جعفري ساطوري شده، تزئين كنيد.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۵-۱۳۹۲ ۱۱:۰۸ صبح، توسط negin.s.)
۱۹-۴-۱۳۹۰, ۱۰:۴۶ عصر
نقل قول
2 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hhaannii, sara jon joni
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
دلمه گوجه فرنگی با پنیر پیتزا
این هم همونطور که از اسمش مشخصه . توی گوجه فرنگی رو خالی میکنیم . اگه دوست داشتین توش یهبرش فلفل قرمز بزارین و روش کمی نمک بپاشین و پنیر روش بریزن و بزارین تو فر و بعد از تموم شدن پخت و ذ وب شدن پنیر با بادمجون شکم پر سرو کنین .

بادمجون شکم پر توی فر


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-۳-۱۳۹۱ ۰۶:۵۴ عصر، توسط sima.)
۲۵-۷-۱۳۹۰, ۰۱:۰۴ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hhaannii, sara jon joni
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: دلمه گوجه فرنگی با پنیر پیتزا
[تصویر:  20120926222554_zdh.jpg]

مواد لازم:
6 عدد گوجه فرنگی متوسط ​​
200 گرم پنیر پیتزا
1 قاشق غذا خوری کره
2 حبه سیر
1/4 لیوان جعفری و یا ریحان
فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک،


روش تهیه:
بالای گوجه رفنگی رو ببرین و توشو خالی کنین

توی یه کاسه پنیر رنده شده رو که بهتره ترکیبی از پارمزان و موزارلا باشه رو با سبزی ریز شه و مغز گوجه ها،سیر رنده شده و کره نرم و نمک فلفل مخلوط کنین

مواد روتوی گوجه ها پر کنین و در گوجه هارو بذارین به مدت 15 دقیقه توی فر 200 درجه تا گوجه ها نرم بشن و پنیر ها هم آب بشن


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۹-۷-۱۳۹۱, ۰۳:۳۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hhaannii, papary, negin.s, sara jon joni, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
133
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 157


محل سکونت : tehran
ارسال: #4
RE: دلمه گوجه فرنگی با پنیر پیتزا
به به من هم درستیدم توشم سویا و فلفل دلمه ای و قارچ با ادویه های خوشمز ه پر کردم عالی بود Yum2hih
مرسی از همه با این دستورات خوشمزهhih(1782)(1782)

[تصویر:  20140129164246_DSC_0251.JPG]

[تصویر:  20140129164332_DSC_0253.JPG]

ویرایش فایل پیوست
امضای سراج
اعتبار آدم ها به حضورشان نیست
به دلهره ایست که در نبودشان ایجاد میکنند
[تصویر:  as1cOFQ0g410000MDAzMzk4Ynw4ODUxMTRifHlvdXIgdGV4dA.gif]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ عصر، توسط niloofar00.)
۱۱-۷-۱۳۹۱, ۰۳:۲۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از سراج به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hhaannii, papary, negin.s, sara jon joni
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
639
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1892


محل سکونت : شیراز
ارسال: #5
RE: دلمه گوجه فرنگی با پنیر پیتزا
اینم مال من که واسه قبلناستhih

[تصویر:  20121219103256_IMG_3891.jpg]
امضای hhaannii
خدایا شکرت ......
۲۹-۹-۱۳۹۱, ۰۱:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از hhaannii به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, N-M, negin.s, sara jon joni

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
97
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 49


محل سکونت : قم
ارسال: #6
دلمه گوجه فرنگی
من دلمه رو توی قابلمه پیرکس توی فر میپزم خیلی بهتر میشه آب اضافی نداره و آبکی نمیشه، چون آب نمیریزم توش و با آب خودش میپزه ، همه مواد توشم قبلا میپزم که نیاز به پخت زیاد نباشه لبشم یه کم پنیر پیتزا میریزم بعد در دلمه ها رو میذارم خیلی خوض قیافه میشه
بخصوص دلمه گوجه فرنگی اینجوری محشر میشه


اینم عکس که مال خیلی وقت قبله و البته فقط دلمه گوجه فرنگیهYum2
[تصویر:  20130630102556_DSC001642222222.JPG]
[تصویر:  20130630102704_DSC0016322222.JPG]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۴-۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ صبح، توسط mamanbahar.)
۶-۴-۱۳۹۲, ۰۸:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از mamanbahar به دلیل این ارسال سپاس کرده.
asal arya, دریا100, negin.s, sara jon joni


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دلمه ارزن و فلفل دلمه ای فانتین 0 380 ۸-۳-۱۳۹۴ ۰۸:۴۸ عصر
آخرین ارسال: فانتین


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد