تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 14 رای - 2.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلمه گوجه فرنگی
#1
مواد لازم

گوجه‌فرنگي چهار عدد

جعفري ساطوري شده 1/4 پيمانه

پنير پيتزا رنده شده 3/4پيمانه

تخم‌مرغ چهار عدد

نمك و فلفل‌سياه به ميزان لازم


طرز تهيه

فر را از قبل با دماي 400 درجه فارنهايت يا 200 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد.

سرگوجه‌فرنگي‌هارا با چاقوي تيزي جدا كرده و كلاهك آن را كنار بگذاريد. تخم درون گوجه ‌فرنگي‌ها را با قاشق خارج كنيد و داخل آن، نمك، فلفل، جعفري و پنيرپيتزا بپاشيد. هر تخم‌مرغ را درون يك گوجه‌فرنگي بشكنيد و روي آنها باز هم جعفري و پنير بپاشيد. كلاهك گوجه‌فرنگي‌ها را روي آنها بگذاريد و در يك ظرف مناسب قرار داده و آن را به مدت ده دقيقه يا تا زماني كه تخم‌مرغ سفت و پنير آب شود درون فر داغ قرار دهيد. املت‌هاي فنجاني آماده شده را با كمي جعفري ساطوري شده، تزئين كنيد.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#2
این هم همونطور که از اسمش مشخصه . توی گوجه فرنگی رو خالی میکنیم . اگه دوست داشتین توش یهبرش فلفل قرمز بزارین و روش کمی نمک بپاشین و پنیر روش بریزن و بزارین تو فر و بعد از تموم شدن پخت و ذ وب شدن پنیر با بادمجون شکم پر سرو کنین .

بادمجون شکم پر توی فر



فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
[عکس: 20120926222554_zdh.jpg]

مواد لازم:
6 عدد گوجه فرنگی متوسط ​​
200 گرم پنیر پیتزا
1 قاشق غذا خوری کره
2 حبه سیر
1/4 لیوان جعفری و یا ریحان
فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک،


روش تهیه:
بالای گوجه رفنگی رو ببرین و توشو خالی کنین

توی یه کاسه پنیر رنده شده رو که بهتره ترکیبی از پارمزان و موزارلا باشه رو با سبزی ریز شه و مغز گوجه ها،سیر رنده شده و کره نرم و نمک فلفل مخلوط کنین

مواد روتوی گوجه ها پر کنین و در گوجه هارو بذارین به مدت 15 دقیقه توی فر 200 درجه تا گوجه ها نرم بشن و پنیر ها هم آب بشن


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
به به من هم درستیدم توشم سویا و فلفل دلمه ای و قارچ با ادویه های خوشمز ه پر کردم عالی بود Yum2hih
مرسی از همه با این دستورات خوشمزهhih(1782)(1782)

[عکس: 20140129164246_DSC_0251.JPG]

[عکس: 20140129164332_DSC_0253.JPG]

ویرایش فایل پیوست
اعتبار آدم ها به حضورشان نیست
به دلهره ایست که در نبودشان ایجاد میکنند
[عکس: as1cOFQ0g410000MDAzMzk4Ynw4ODUxMTRifHlvdXIgdGV4dA.gif]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اینم مال من که واسه قبلناستhih

[عکس: 20121219103256_IMG_3891.jpg]
خدایا شکرت ......
پاسخ }
#6
من دلمه رو توی قابلمه پیرکس توی فر میپزم خیلی بهتر میشه آب اضافی نداره و آبکی نمیشه، چون آب نمیریزم توش و با آب خودش میپزه ، همه مواد توشم قبلا میپزم که نیاز به پخت زیاد نباشه لبشم یه کم پنیر پیتزا میریزم بعد در دلمه ها رو میذارم خیلی خوض قیافه میشه
بخصوص دلمه گوجه فرنگی اینجوری محشر میشه


اینم عکس که مال خیلی وقت قبله و البته فقط دلمه گوجه فرنگیهYum2
[عکس: 20130630102556_DSC001642222222.JPG]
[عکس: 20130630102704_DSC0016322222.JPG]
پاسخ }
#7
اینم دلمه گوجه من به روش مامانمhih

[عکس: 20130823194759_IMG_2919copy.jpg]
[عکس: 20160410141931_okok1.jpg]
طراحی و تولید انواع سرویس خواب کودک
https://telegram.me/NiniLala
پاسخ }
#8
مواد لازم:

گوجه فرنگی 4 عدد

نمک و فلفل مقداری

خرده نان سفید 2/3 فنجان

پیاز خرد شده 1 عدد

سیر خرد شده 3 حبه

قارچ 1 فنجان

بادام نصف شده 8 عدد

جعفری 1 ق س

کره 2 ق س

طرز تهیه:

گوجه را نصف کرده و قسمتی از گوشت ان را در اورده در ظرفی بریزید
خرده نان را با پیاز و گوشت گوجه و سیر و قارچ و بادام و جعفری و نمک و فلفل مخلوط کرده درون گوجه بریزید
کمی کره روی هر قطعه گوجه بگذارید و یک ربع در فر 350 درجه فارنهایت بپزید تا کمی قهوه ای شود
دلمه تان امادست

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: 20130922131638_Stuffed-Tomatoes.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
Yum2Yum2Yum2

[عکس: 20140901192309_DSC_5291.jpg]
[عکس: countdown.php?width=400&height=128&bg=59...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دلمه ارزن و فلفل دلمه ای فانتین 0 497 ۰۸-۰۳-۱۳۹۴, ۰۸:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: فانتین