خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلمه ی مرغ

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
دلمه ی مرغ
[تصویر:  97237.JPG]


مواد لازم :
ران مرغ 4 عدد ( قسمت بالای ران )
مواد میانی :
پیاز 1 عدد
هویج 1 عدد
کدو 1 عدد
قارچ 150 گرم
رب فلفل 1 ق غ
دانه کاج 50 گرم
پنیر پیتزا 50 گرم
کره 100 گرم
نمک – فلفل سیاه – زردچوبه
کاغذ الومینیومی
[تصویر:  97236.JPG]

طرز تهیه :
کدو وهویج رو ژولین میبریم و ابپز میکنیم . کره را داغ میکنیم . دانه های کاج رو تفت میدیم .تا طلایی بشه دراین حالت پیاز رو اضافه کرده و یکی دو دقیقه تفت میدیم . رب فلفل را هم اضافه میکنیم و تفت میدیم تا بوی خامی رب از بین بره .
هویج – کدو ابپز و قارچ خرد شده رو اضافه کرده و ۶- ۷ دقیقه تفت میدیم .
نمک – فلفل سیاه و پنیر پیتزا رنده شده را اضافه کرده ، هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم .

استخوان راغ مرغ را جدا کرده و با نمک ورز میدیم .
گوشت مرغ را تو یک کاسه کوچک میزاریم طوری که گوشت اضافی مرغ از کناره های پیاله بیرون بزنه . 3-4 ق از مایه میانی داخل گوشت گذاشته وکناره های اضافی مرغ را روی هم میاریم .
سینی فر را کمی چرب کرده و پیاله رو برگدونده و دلمه مرغ را توی سینی میزاریم .
با برس روی مرغ ها رو کمی چرب کرده و کمی نمک و فلفل پاشیده با فویل الومینیومی میپوشونیم و با حرارت متوسط فر به مدت 35- 40 دقیقه میپزیم .


نکته : اب توی بشقاب اب خود مرغ و سبزیجات هست میتونین با خلال دندون پختن مرغ رو چک میکنیم .


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۵-۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ عصر، توسط negin.s.)
۷-۱۱-۱۳۹۱, ۰۲:۵۸ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, mmaryambanoo, z.arghavani, negin.s, سمیه گلبانو, parza, Galaxy, نازیلا62, Atefe joon
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: مرغ پر شده با سبزیجات
(۷-۱۱-۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ صبح)mmaryambanoo نوشته شده توسط:  ببخشید که اسپم میزنم اگه خلاف قوانین هست مدیر جون پاک کنید
من خیلی از این غذا خوشم اومد ولی پر کردن مرغ رو با عکس کاش میذاشتین و من متوجه نشدم این گوشت مرغ رو از رویه گوشت بالای ران جدا کردید؟

بله گوشت بالای ران رو استخونش رو جدا میکنیم . و توش را با مواد لازم پر کرده و میپزیم .FlowerysmileFlowerysmileFlowerysmile
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۷-۱۱-۱۳۹۱, ۱۰:۳۸ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, aida1352, negin.s, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #3
دلمه ران مرغ
اول از همه دوستان عزیز بخصوص مریم جان بابت تاخیرم معذرت میخوام Flowerysmile

مواد لازم شامل ران مرغ به تعداد نفرات

مواد میانی رو به دلخواه میتونید تغییر بدید که من از برنج و هویج و پیاز و نخود فرنگی استفاده کردم

[تصویر:  20130718180106_DSC08082.jpg]

مواد رو بانمک و ادویه دلخواه تفت بدید البته برنج بصورت خام و فقط خیس خورده استفاده میشه

مرغ رو به این صورت روی تخته بذارید و در دو جا اونرو قطع کنید :
[تصویر:  20130718180353_DSC08084.jpg]

محل قطع کردن غضروف هاست که کاملا مشخصه
[تصویر:  20130718180717_DSC08086.jpg]

حالا نوبت جدا کردن استخوان از ران هست :با چاقوی تیز تمام گوشت چسبیده به استخوان رو جدا میکنیم
[تصویر:  20130718180826_DSC08094.jpg]

[تصویر:  20130718180929_DSC08098.jpg]

دقت کنید برای این قسمت حتما از طرف پشت برش بزنید

[تصویر:  20130718180957_DSC08105.jpg]

[تصویر:  20130718181049_DSC08107.jpg]

حالا با بیفتک کوب کمی رانها رو بکوبید تا نرم بشه ولی مراقب باشی بافتش جدا نشه نمک و فلفل هم به دلخواه میتونید به گوشت بزنید

نخ آشپزی رو ببرید روی تخته بذارید گوشت رو بذارید روش و مواد میانی رو روش بذارید و ببندید میتونید از خلال دندون هم استفاده کنید من دو تاشو استفاده کردم
i[تصویر:  20130718181623_DSC08114.jpg]

[تصویر:  20130718181339_DSC08115.jpg]

توی تابه کمی روغن بریزید دلمه رو تفت بدید و کمی رب گوجه اضافه کنید و آب بریزید تا مرغ پخته بشه میتونید برای برشته شدن در انتهای پخت مرغ رو گریل کنید
[تصویر:  20130718181515_DSC08120.jpg]

[تصویر:  20130718181539_DSC08124.jpg]




دستور اختصاصی خانوم گل .کپی برداری ممنوع
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۵-۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ عصر، توسط laleh joon.)
۲۷-۴-۱۳۹۲, ۰۵:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, ایران دخت, مهرناز مامانی, parza, Galaxy, مامان دانی, negin.s, مامانش, ... shamim ..., شقایق سرخ, مهرنوش طلا, f.nik, 1368Sheri, شلغم جون, نازیلا62, Atefe joon, khorshid89, azam1360
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: دلمه ران مرغ
این با سینه مرغ هست که سینه مرغ رو باز میکنیم کمی میکوبیم مواد میانی رو میذاریم و با خلال میبندیمش من اینو بدون تفت دادن مرغ توی فر پختم Yum2
[تصویر:  20130718182343_20130520111135_DSC06719.jpg]

این باز ران مرغ هست اما مواد میانیش مثل مایه ماکارونی با گوشت چرخ شده و سبزیجات دیگه هست که توی تابه و با آب پخته شده
[تصویر:  20130718182527_20130522110800_DSC06809.jpg]

این یکی با ران مرغ و مواد گوشتی و در فر منتها پوست ران رو جدا نکرده بودم و برای برشته شدن کمی رب گوجه و زعفران رو به پوستش مالیدم
[تصویر:  20130718182755_20130621104941_DSC07540.jpg]

بنا به تجربه و سلیقه شخصی اگه مواد میانیش برنج باشه خوش خوراک تر میشه Yum2
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
۲۷-۴-۱۳۹۲, ۰۵:۲۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, Galaxy, negin.s, niloofar00, رويا صادقي, مهرناز مامانی, شقایق سرخ, سمیه گلبانو, عروس ته تغاری, مهرنوش طلا, barge-sabz, bahar.ght, شلغم جون, *ماهک*, 1368Sheri, Atefe joon, nazgitta, azam1360
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: دلمه ی مرغ
مواد داخلش قارچ و پنیر Yum2

[تصویر:  20131209185329_IMG1485211130.jpeg]
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
۱۸-۹-۱۳۹۲, ۰۶:۵۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
*ماهک*, Galaxy, نازیلا62, negin.s, 1368Sheri, shamim_13, Atefe joon, maryam-goli, vidia, مهرناز مامانی, niloofar00, شلغم جون, nazgitta

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: دلمه ی مرغ
[تصویر:  20150611175458_2691.jpg]

[تصویر:  20150611175526_2689.jpg]

[تصویر:  20150611175611_2687.jpg]
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
۲۱-۳-۱۳۹۴, ۰۴:۵۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, ساینا70, nazgitta, monamona, mayok, niloofar00, نم نم بارون, naghmeh24, mahsan3, مرضی سادات, ریحون گلی$, Atefe joon, شلغم جون, azam1360, معصومه خانومی, مهرناز مامانی, vidia, ایران دخت, رها نبوی



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد