تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلمه ی پیاز
#1
[عکس: 20130826112157_farshirovannyj_luk.jpg]


مواد لازم:
6 عدد پیاز
200 گرم گوشت چرخ کرده
1-2 حبه سیر
2-3 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی (یا 1-2 ق غ رب گوجه فرنگی)
50 گرم پنیر ورقه ای یا رنده شده
نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه:
پوست پیاز رو بکنین و خوب بشورین و مدت 15 دقیقه توی آب جوش بزارین
سپس خارج کنین و بزارین کمی سرد بشه
پیاز ها رو دو نیم کنین و قسمت داخلی رو خارج کنین و خرد کنین

[عکس: 20130826112124_5555.jpg]

پیاز و سیر و گوشت رو توی تابه کمی تفت بدین و سس و گوجه فرنگی رو اضافه کنین

[عکس: 20130826112049_3333.jpg]

سپس از حرارت بردارین و داخل پیاز ها رو با مواد گوشتی پر کنین و روی هر کدوم یک تکه پنیر بزارین
و توی فر 180 درجه سانتیگراد ، مدت 25-30 دقیقه بزارین.

[عکس: 20130826112009_2222.jpg]






دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#2
اينم دلمه پياز من كه مواد داخلش مثل همه دلمه ها است فقط طريقه استفاده از پيازش يكمي متفاوتهDunnof
پياز بايد حسابي درشت باشه. يه برش عميق از يك طرف پياز مي ديم كه تا مركز برسه.
[عکس: 20141029080223_IMG_20141019_092911.jpg]
سپس داخل آب جوش انداخته و زمان مي ديم تا نرم بشه و لايه ها از هم باز بشن ولي نبايد خيلي بپزن . 10 الي 15 دقيقه كافيه. طوري كه بتونيم بعد از آبكش كردن و سرد شدن لايه ها رو از هم باز كنيم مثل شكل زير:
[عکس: 20141029080712_IMG_20141019_100607.jpg]
از مواد هميشگي درون لايه ها قرار مي ديم و با سس گوجه و يه كم زرشك مي پزيم.
[عکس: 20141029083727_IMG_20141019_104531.jpg]
[عکس: 20141029083538_IMG_20141019_141330.jpg]
يه نكته: از ورقه هاي خيلي بيروني(2 ورقه ) استفاده نكنيد چون اصلا نرم نمي شن و موقع خوردن اذيت مي كنن. در كل خيلي خوشمزه استYum2Yum2
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دلمه ارزن و فلفل دلمه ای فانتین 0 471 ۰۸-۰۳-۱۳۹۴, ۰۸:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: فانتین