خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلمه ی پیاز

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
دلمه ی پیاز
[تصویر:  20130826112157_farshirovannyj_luk.jpg]


مواد لازم:
6 عدد پیاز
200 گرم گوشت چرخ کرده
1-2 حبه سیر
2-3 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی (یا 1-2 ق غ رب گوجه فرنگی)
50 گرم پنیر ورقه ای یا رنده شده
نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه:
پوست پیاز رو بکنین و خوب بشورین و مدت 15 دقیقه توی آب جوش بزارین
سپس خارج کنین و بزارین کمی سرد بشه
پیاز ها رو دو نیم کنین و قسمت داخلی رو خارج کنین و خرد کنین

[تصویر:  20130826112124_5555.jpg]

پیاز و سیر و گوشت رو توی تابه کمی تفت بدین و سس و گوجه فرنگی رو اضافه کنین

[تصویر:  20130826112049_3333.jpg]

سپس از حرارت بردارین و داخل پیاز ها رو با مواد گوشتی پر کنین و روی هر کدوم یک تکه پنیر بزارین
و توی فر 180 درجه سانتیگراد ، مدت 25-30 دقیقه بزارین.

[تصویر:  20130826112009_2222.jpg]






دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۴-۶-۱۳۹۲, ۱۰:۲۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
دختر شیرازی, بانوی مهربانی, Galaxy, 1920, z.arghavani, vidia, elipari, پارانزیم, niloofar00, mozhgan57, نسرین کوچولو, مهرناز مامانی, 1368Sheri
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
391
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 1927


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: دلمه ی پیاز
اينم دلمه پياز من كه مواد داخلش مثل همه دلمه ها است فقط طريقه استفاده از پيازش يكمي متفاوتهDunnof
پياز بايد حسابي درشت باشه. يه برش عميق از يك طرف پياز مي ديم كه تا مركز برسه.
[تصویر:  20141029080223_IMG_20141019_092911.jpg]
سپس داخل آب جوش انداخته و زمان مي ديم تا نرم بشه و لايه ها از هم باز بشن ولي نبايد خيلي بپزن . 10 الي 15 دقيقه كافيه. طوري كه بتونيم بعد از آبكش كردن و سرد شدن لايه ها رو از هم باز كنيم مثل شكل زير:
[تصویر:  20141029080712_IMG_20141019_100607.jpg]
از مواد هميشگي درون لايه ها قرار مي ديم و با سس گوجه و يه كم زرشك مي پزيم.
[تصویر:  20141029083727_IMG_20141019_104531.jpg]
[تصویر:  20141029083538_IMG_20141019_141330.jpg]
يه نكته: از ورقه هاي خيلي بيروني(2 ورقه ) استفاده نكنيد چون اصلا نرم نمي شن و موقع خوردن اذيت مي كنن. در كل خيلي خوشمزه استYum2Yum2
۷-۸-۱۳۹۳, ۰۸:۳۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از نسرین کوچولو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مریم خانومی 1, kazemsoft, مهرناز مامانی, 1368Sheri, parii banooo, niloofar00, Galaxy, saharr, z.arghavani, fariba 293


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دلمه ارزن و فلفل دلمه ای فانتین 0 378 ۸-۳-۱۳۹۴ ۰۸:۴۸ عصر
آخرین ارسال: فانتین


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد