تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دمنوش کاملا گیاهی و نشاط آور
#1
Agt_login 
سلاام...
اوقات تک تک دوستان ب خیر و سلاامتی...
مواد اولیه:
1. لیمو ترش شیرازی تازه چند حلقه ی نازک البته با پوست و بدون هسته
2. چند تیکه پرتقال بدون پوست و هسته
3. گل ختمی مقداری
4. عناب چند عدد البته درشت باشه
5. دارچین نکوبیده یک تیکه، حدودا اندازه ی انگشت سبابه
6. زنجبیل تازه، حدود سه سانتی متر، پوست کنده و به قطعات مکعبی کوچیک خرد کنین در صورتی ک زنجبیل تازه ندارین می تونین از چند تیکه زنجبیل خشک شده و آسیاب نشده استفاده کنین
7. به رنده و خشک شده ( در صورتی که ندارین می تونین از به تازه استفاده کنین) مقداری
[عکس: 20150614124138_6.jpg]
8. سیب قرمز رنده و خشک شده (در صورتی که ندارین می تونین از سیب تازه استفاده کنین) مقداری
9. برگ درخت به خشک شده( در صورتی ک ندارین می تونین از عطاری ها تهیه کنین و یا کلا بی خیالش بشین) چند برگ
10. آویشن شیرازی خشک شده یک قاشق غذا خوری
11. زعفران دم کرده یک یا دو قاشق غذا خوری( منظورم زعفران حل شده و محلول در آب هستش ن پودر زعفران)( در صورتی ک دچار حساسیت به این ماده و یا دچار سرماخوردگی هستین از مصرفش خود داری کنین و بی خیالش بشین)
12. زرشک کوهی دو قاشق غذا خوری( در صورتی که قادر به تهیه زرشک کوهی نبودین می تونین از زرشک معمولی استفاده کنین)
13. چند تیکه نبات ( ولی من معمولا بدون نبات درست می کنم و بعد از تهیه و رسیدن دمای دم نوش به دمای بدن انسان یک قاشق مرباخوری عسل اضافه می کنم)
14. آب به میزان لازم
15. هل کوبیده یک قاشق چای خوری
در صورتی که سرما خورده هستین مختارین که ماده ی زیر رو بهش اضافه کنین و گر نه همون مواد بالا کافیه
16. تخم گشنیز دو قاشق غذا خوری سر پر
17. یک عدد قابلمه( ترجیحا استیل یا لعابی باشه)
طرز تهیه:
مواد 1، 2، 4، 5، 12 رو تمیز شسته (در صورتی ک تخم گشنیزتون رو از عطاری تهیه کردین بهتره تمیزش کنین) و همه ی مواد رو با هم داخل قابلمه ریخته و به اندازه ی لازم آب بریزین و بذازین روی گاز تا جوش بیاد بعد از این ک به جوش اومد حدود سه دقیقه اجازه بدین بجوشه و بعد از اون معجون به دست آمده رو داخل قوری نسبتا بزرگی صافی داری خالی می کنین و می ذارین روی شعله ی کم گاز (بشرطی که شعله پخش کن روی شعله قرار بدین) تا دم نوش تون کاملاا دم بکشه و آماده بشه واسه خوردن.
نکته1:
در فصول بهار و تابستان می تونین از گل بابونه، گل محمدی و بهار نارنج هم استفاده کنین.
نکته2:
بنا ب سلیقه ی شخصی می تونین مواد رو ب دلخواه کم یا زیاد کنین.
[عکس: 20150614123424_3.jpg]
نکته 3:
می تونین بعد از سرد شدن در ظرف مناسبی در یخچال نگه داری کنین و در طول روز ب صورت خنک و شربتی بنوشین
سلاامتی و شادی تک تک دوستان آرزوی قلبی من هستش...
شاد و سر بلند باشین...
من ملک بودم و فردوس برین جایم بود
آدم آورد در این دیر خراب آبادم...
پاسخ }