خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دمي لخلاخ عربي

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
81
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 81


محل سکونت : مشهد
ارسال: #1
دمي لخلاخ عربي
مواد لازم :
برنج:4پيمانه
فيله ماهي: 300 گرم
پياز داغ: 4/1 پيمانه
سيرداغ: 4حبه
شويد: 300 گرم
گرد ليموعماني:1 قاشق چايخوري
زردچوبه: 1قاشق چايخوري
زعفران حل شده: 1قاشق سوپخوري
كره: 2/1 پيمانه
نمك و فلفل: به مقدار دلخواه
طرز تهيه:
برنج را با 5پيمانه آب و مقداري نمك به مدت 6-5 ساعت خيس كنيد. ماهي را با نمك و فلفل و زردچوبه و نيمي از زعفران مزه دار كنيدو در مقداري روغن تفت دهيد.سپس پيازداغ و سيرداغ را اضافه كنيد و خوب مخلوط نماييد.برنج خيس خورده را به همراه روغن جامد روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد.زماني كه آب برنج در حال تمام شدن بود شويد و نيمي از مخلوط ماهي را اضافه كنيد و به آرامي هم بزنيد تا مخل.ط شوند.آب برنج كه كاملا تبخير شد بقيه زعفران را روي برنج ميدهيم و حرارت را ملايم كنيد تا برنج دم بكشد.سپس در ديس بريزيد و با گرد ليمو و بقيه مواد ماهي روي برنج را تزيين كنيد.نوش جان
امضای s.hatami
خنده بهترين اسلحه جنگ با زندگيست
۹-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۱۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  كپه عربي صنم 0 2,773 ۲۸-۱۰-۱۳۸۹ ۰۱:۱۵ عصر
آخرین ارسال: صنم


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد