تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 2.85 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دمی باقالا ( دمپختک )
#1
مواد اولیه :
برنج= 500گرم
باقلاي خشك زرد= 300 گرم
پياز= سه تا چهار عدد
روغن= 200 گرم
زردچوبه= دو قاشق مرباخوري


طرزتهيه:

دمي باقلا از جمله غذاهاي آسان و كم‌هزينه است. اين پلوي خوشمزه را معمولا به همراه ترشي سرو مي‌كنند.

ابتدا پياز را خرد كرده با روغن سرخ مي‌كنيم تا طلايي شود. زردچوبه را در آن كمي تفت مي‌دهيم سپس چهار تا پنج ليوان آب درون آن مي‌ريزيم. باقلا را تميز كرده، مي‌شوييم و داخل ظرف پياز مي‌ريزيم و يك قاشق سوپخوري نمك به آن اضافه مي‌نماييم و مي‌گذاريم تا باقلا نيم‌پز شود. برنج را شسته و به همراه چهار تا پنج ليوان آب با باقلا مخلوط مي‌نماييم. سپس حرارت را ملايم مي‌كنيم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخير شود. بعد از پخته شدن و دم كشيدن، دمي باقلا را درون ديس كشيده و روغن داغ روي آن مي‌ريزيم .
نوش جان Yum2

[عکس: 20120228095320_20120221_211408.jpg]
تویی که مرا در سقوط میبینی تا به حال اندیشیده ای که شاید، تو خود وارونه ایستاده ای !!!
پاسخ }