خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امتیازات: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دور چین غذاها


وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها



محل سکونت :
ارسال: #1
دور چین غذاها
بحث داغی بر سر این موضوع وجود دارد،اینکه چه غذایی رو با چه رنگی یا چه طعمی تزیینش کنیم
بسیار دیده می شود که به اشتباه و صرف جا افتادن ، از این مواد استفاده می کنیم.
دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند، خوشحال می شیم که با بقیه این اطلاعات را به اشتراک بگذارند.

کارها مال خودتون باشه از اینترنت نگیرین
مثلا پوره سیب زمینی کنار چه غذایی بیاد بهتر میشه هم از لحاظ تزیین هم از لحاظ مزه
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۵۸ عصر، توسط سیندرلا22.)
۱-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: دور چین غذاها
من برای کنار مرغ از اسفناج بخار پز استفاده میکنم
اینجوری:
اسفناج رو بعد از شستن خورد میکنم و با دو سه تا حبه سیر ریز شده و یه پیاز ریز شده و نصف استکان آب میذارم آروم بپزه تا آبش کشیده بشه و بپزه

یا اینکه ترکیبی از سبزیجات تفت داده شده میذارم کنارش
اینجوری:
پیاز خلالی نازک رو تفت میدم تا سبک شد کرفس خلال شده و بعدش هویج خلال شده و بعد کدو سبز خلال شده و بعدشم فلفل دلمه ای رنگی خلال شده رو با نمک و فلفل سیاه اضافه میکنم
تفت میدم تا نرم بشن میریزم کنار مرغ
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۱۱-۱۳۹۰, ۰۶:۱۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
maryam1352, nothing, بهار 14, matin38, ati.raz
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: دور چین غذاها
برای کنار استیک یا هر جور گوشت سرخ شده و همینطور برای کنار انواع شنیتسل مرغ و ماهی و همینطور ناگتها هم از پوره سیب زمینی استفاده میکنم
اینجوری:
سیب زمین پخته و له شده رو با کره مخلوط میکنم و میگذارم رو حرارت و کم کم شیر میریزم و با کوشتکوب برقی همش میزنم بهش فلفل سفید یا سیاه و نمک میزنم
بعضی وقتا جعفری خشکم میریزم که خیلی خوشمزه میشه
من خامه نمیریزم خیلی غیر رژیمی میشهGigglesmile
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۱۱-۱۳۹۰, ۰۶:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
بی نام و نشانم, ati.raz
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
383
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 937


محل سکونت : قطعه ای از بهشت
ارسال: #4
RE: دور چین غذاها
این ناگت گل کلم هم میتونه ایده خوبی باشه . مزه اش بدک نیست
[تصویر:  20120504001617_313265_RwPPgPR0.jpg]

مواد لازم :

گل کلم
شیر
تخم مرغ 1 عدد
دلستر یا ماالشعیر

طرز تهیه :


گل کلما رو بزرگ خورد میکنید . تخم مرغ و شیر و دلستر رو با چنگال خوب مخلوط مکنیم . گل کلمارو اول توی مخلوط تخم مرغ میزنیم و بعد توی پودر سوخاری میغلتونیم دوباره توی تخم مرغ میزنیم و آخر هم پودر سوخاری . سرخشون میکنیم .همین , خیلی راحت !

اینم توش:
[تصویر:  20120504001312_Image1481.jpg]
امضای maryam banoo
[تصویر:  hRvvp3.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ صبح، توسط maryam banoo.)
۱۵-۲-۱۳۹۱, ۰۱:۴۵ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از maryam banoo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاهره 52, نیایش, بی نام و نشانم, ati.raz
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
104
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 69


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: دور چین غذاها
منم برا کنار مرغ از بامیه و الو استفاده می کنم.
بامیه رو بزارید بپزه بعد رب و ادویه اضافه کنید.تند بشه که بهترم هست.
بعد هم الو خورشتی بریزید و چند دقیقه بعد سرو کنید.
امضای mehraban-s
[تصویر:  as1cOFZ0g410000MDAzMTUwc3wyMDEyNTEyc3w5M...CAgICA.gif]
۲۹-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۵۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از mehraban-s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
matin38, kapsul, ati.raz

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #6
RE: دور چین غذاها
من معمولا برا كنار مرغ هويج و ذرت بخارپز رو آخراي پخت مرغ بهش اضافه ميكنم تا هم هويج بپزه و هم مزه سس مرغ به خودشون بگيرنYum2
[تصویر:  20120712072209_40.JPG]
۲۲-۴-۱۳۹۱, ۰۸:۵۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mehraban-s, ایران دخت, kapsul, قلب, قاصدک اسمانی, najmeh1365, niloofar00, vidia, saeide27, ati.raz



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد