بحث داغی بر سر این موضوع وجود دارد،اینکه چه غذایی رو با چه رنگی یا چه طعمی تزیینش کنیم
بسیار دیده می شود که به اشتباه و صرف جا افتادن ، از این مواد استفاده می کنیم.
دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند، خوشحال می شیم که با بقیه این اطلاعات را به اشتراک بگذارند.
کارها مال خودتون باشه از اینترنت نگیرین
مثلا پوره سیب زمینی کنار چه غذایی بیاد بهتر میشه هم از لحاظ تزیین هم از لحاظ مزه
بسیار دیده می شود که به اشتباه و صرف جا افتادن ، از این مواد استفاده می کنیم.
دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند، خوشحال می شیم که با بقیه این اطلاعات را به اشتراک بگذارند.
کارها مال خودتون باشه از اینترنت نگیرین
مثلا پوره سیب زمینی کنار چه غذایی بیاد بهتر میشه هم از لحاظ تزیین هم از لحاظ مزه