تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دونات پرتقالی
#1
[عکس: 20130201095900_482936_10151388113759847_...2184_n.jpg]

مواد لازم:
1 پیمانه شیر
1 پیمانه شکر دانه ریز
1 پیمانه روغن آفتابگردان
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
2 قاشق غذا خوری رنده پوست پرتقال
1 قاشق غذاخوری سر پر بکینگ پودر
آرد به میزان لازم
روغن آفتابگردان برای سرخ کردن

برای تزیین:
80 گرم شکلات سفید ذوب شده



روش تهیه:
تخم مرغ، روغن آفتابگردان، شیر، پوست پرتقال رنده شده، وانیل و شکر رو در یک کاسه مخلوط و با همزن خوب بزنین تا یکدست بشه
همزن رو کنار بذارین
آرد و بکینگ پودر رو کم کم اضافه کنین و هم بزنین تا خمیر نرمی به نرمی لاله گوش بدست بیاد
خمیر رو به قسمتهایی اندازه یه نارنگی تقسیم کنین و به ضخامت یک و نیم بند انشگت باز کنین و وسطش رو با قالب گرد جدا کنین تا حلقه ای بشه
روغن رو در شیرجوش ریخته و بذارین کاملا داغ بشه
دو طرف دونات هارو کاملا سرخ کنین
دوناتهای سرخ شده رو روی دستمال حوله آشپزخونه بچینین تا روغن اضافیش بره و با شکلات ذوب شده تزیین کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
دونـــــــــــــــــــــات پرتقالی خوشمزه من Yum2با دستور خوب گیسو جونFlowerysmile
[عکس: 20131017192613_IMAG0599.jpg]
Flowerysmileبه روایت تصویـــر
[عکس: 20131017191727_IMAG0578.jpg][عکس: 20131017192011_IMAG0582.jpg][عکس: 20131017192032_IMAG0585.jpg][عکس: 20131017192055_IMAG0586.jpg][عکس: 20131017192117_IMAG0588.jpg][عکس: 20131017192135_IMAG0590.jpg][عکس: 20131017192155_IMAG0592.jpg][عکس: 20131017192218_IMAG0594.jpg][عکس: 20131017192239_IMAG0595.jpg]
یه اشتباهی کردم شکلات سفیدم رو جدیدا از این کیلوییا گرفتمDash2 آب نشد Hangheadدیگه نشد تزیینش کنمHanghead
پاسخ }
#3
یکم از خمیرم از دفعه ی پیش که درست کردم مونده بود،گذاشته بودم توی فریزر1 (49)
که دیروز اینا رو باهاش درست کردمConsolingDreamyeyesf
[عکس: 20131020125908_IMAG0616.jpg]
[عکس: 20131020130027_IMAG0623.jpg]
با اینا قالب زدمConsoling
[عکس: 20131020130113_IMAG0629.jpg]
پاسخ }
#4
دونات پرتغالی من
نمیدونم چرا رنگش تیره شد؟Dunnof
انقدر خسته شدم دیگه تزیین نکردم
[عکس: 20131214205342_2013-12-1420.25.34-1.jpg]
اینم انگشت سوخته امcrying
[عکس: 20131214205740_2013-12-1420.29.15-1.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
[عکس: 20131220104922_2013-06-1214.21.32.jpg]
پاسخ }
#6
بازم دونات پرتغالیYum2
اینبار برای خانم همسایه،خیلی عالی شد ،هم طعمش هم شکلشClap
[عکس: 20131229112830_2013-12-2818.32.54-1.jpg]
پاسخ }
#7
(۲۹-۰۹-۱۳۹۲, ۱۱:۴۴ ق.ظ)baran6336 نوشته:  ممنون از اموزشی که دادی عزیزم خمیر نیازی به استراحت دادان داره یا نه

خمیرهایی که با بیکینگ پودر هستن نیازی به استراحت ندارن
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }