• 28 رأی - میانگین امتیازات: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دو پیازه
#1
سلام
یکی از دوستان درخواست دوپیازه داشتن.
من یه بار تو تاپیک "شام چی دارین" عکسش رو گذاشته بودم و اشتباه از من بود که نیومدم و تاپیک باز کنم و دوستان خانوم گلی رو با یه غذای حاضری آشنا کنمhih
خب اشکال نداره دیگه الان می گم.Flowerysmile
سیب زمینی به هر اندازه ای که می خواید میذارید می پزه بعد سیب زمینی ها رو یا بکوبید یا رنده کنید که اگه رنده کنید بهتره.
یه پیاز متوسط رو سرخ می کنید و به سیب زمینی ها اضافه می کنید. دوست داشتید شوید هم می تونید اضافه کنید. نمک هم فراموش نشه.
بهش میگن دوپیازه(دو پیازی) چون یه پیاز که سرخ می کنیم و بهش اضافه می کنیم و یه پیاز هم اگه دوست داشته باشیم به صورت خام با غذامون می خوریم.
خیلی خوشمزه است. مخصوصا با خیار شورYum2

[تصویر:  20120306002556_DSC04078.JPG]


[تصویر:  20120306003017_DSC04079.JPG]



یک فانوس کوچک می تواند کاری کند که خورشید با آن عظمت هرگز نمی تواند آن را انجام دهد!!!!
او می تواند در شب بتابد...
Wavesmile
  پاسخ
#2
(۲۹-۳-۱۳۹۱, ۱۲:۱۴ صبح)900459017 نوشته است: دوستان عزیز خانوم گل واقعا ممنون بابت دستوری که فرستادید.......
یعنی 2 پیازه تو مایه های پوره ی سیب زمینیه ولی بدون شیر دیگه؟

تقریبا همون میشه عزیزم
من که دستورش رو خوندم فهمیدم همون میشه

ما هم همینوجور درست میکنیم با پیاز داغ و زرد چوبه
خیلی خوشمزه میشه با سنگگ و سبزی تازه و دوغ خیلی میچسبه

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
  پاسخ
#3


[تصویر:  20121009195843_DSC00073.JPG]
یک فانوس کوچک می تواند کاری کند که خورشید با آن عظمت هرگز نمی تواند آن را انجام دهد!!!!
او می تواند در شب بتابد...
Wavesmile
  پاسخ
#4
ما به جای شوید نعنا میریزیم
خیلی خوشمزه ستYum2Yum2
   
  پاسخ
#5
[تصویر:  20130524095114_DSC02288.JPG]
من در رقابت با هیچ کس نیستم.در مسابقه با خودم تلاش میکنم.
هیچ رغبتی ندارم به هر نحوی،شکلی یا فرمی وارد بازی بهتر بودن از کسی شوم.
تنها هدفم این است که بهتر از گذشته ام شوم و پیشرفت کنم.
من این هستم،"من آزادم".
  پاسخ
#6
من دوپیازم رو با سوسیس فلفل دلمه و نخود فرنگی درست کردم
Dunnofالبته اگه بشه اسمش رو دوپیزه گذاشتhih
[تصویر:  20130525094835_150220145118.jpg]
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
  پاسخ
#7
من دوپیازه رو اینطوری درست میکنم یعنی تو شیراز همه این جوری درست میکننDunnofاولین باره که دوپیازه رو به صورت دستور بالا دیدم angelic
برا دونفر من دوتا پیاز سرخ کردم بعد از سرخ شدن پیاز بهش زردچوبه فلفل نمک وهر ادویه ای که دوست داشتم زدم بعد سیب زمینی ها رو نگینی خورد کردم به پیاز سرخ شده اضافه کردم درش رو بستم تا سیب زمینی ها بپزن بعدش گوجه ها رو به صورت نگینی خورد کردم بعد به موادم اضافه کردم گذاشتم تا بپزه بعدش هم که شد این Yum2
[تصویر:  20130814184942_1253.jpg]
وقتی تنهاییم دنبال دوست میگردیم
پیدایش که کردیم
دنبال عیب هایش میگردیم
وقتی که از دستش دادیم
در تنهایی دنبال خاطراتش میگردیم
مراقب قلبها باشیم
هیچ چیز آسانتر از قلب نمیشکندDreamyeyesf
  پاسخ
#8
Yum2

[تصویر:  20130828155150_SPM_A0884.jpg]
آرزومند آرزوهایتان



زندگی مجذور آیینه است:
زندگی ضرب زمین در ضربان دل ماست
زندگی هندسه ی ساده و یکسان نفسهاست





Boredsmiley
.
  پاسخ
#9
[تصویر:  20131017222252_IMG_5407.JPG]:yumi:
  پاسخ
#10
دوستان دوپیازه همون جور که باران جون گفتن یه غذای شیرازی هست و به همون دستوری که ایشون گفتن درست میشه و به ازای یه دونه سیب زمینی باید دوتا پیاز سرخ کنیم برا همین میگن دوپیازه. شیرازی ها هم میگن دوپیازه آلو . آلو یعنی سیب زمینیWinking
  پاسخ