تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 12 رای - 3.08 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ذرت مکزیکی
#1
[عکس: 20130810164237_2.JPG]

مواد لازم:
ذرت پخته یا کنسرو شده 1قوطی
قارچ خرد شده 200 گرم
سوسیس یا زامبون خرد شده 200 گرم
فلفل دلمه خرد شده1 عدد
نمک و فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم
کره 50 گرم
سس مایونز 3 ق غ

طرز تهیه:
قارچ و فلفل دلمه ای رو با 1 ق غ کره تفت می دیم و بعد همهی موادو اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم و بقیه ی کره رو با سس مایونز اضافه می کنیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#2
من آویشن هم میزنم اصلا جزو ادویه های اصلی ذرت مکزیکی ولی سس کلا ساندویجم میگیریم سسی که توش خیلی خوشمزس
یک جا دیدم سس با نوشابه رقیق میکنن من امتحان کردم خیلی خوشمزه میشه با نوشابه زرد
[عکس: 20120220125016_Copy2of005.jpg]


اگه دنیا مردونگی سرش میشد اسمش دخترونه نبود
پاسخ }
#3
منم اول قارچ رو تو کره، آبلیمو میزنم تفت میدم با شعله بالا تا آبش کشیده بشه و بهش فلفل سیاه میزنم
بعد کنسرو ذرت رو اضافه میکنم و گرم که شد خاموش میکنم
مایونز و آویشن فرااااااااااااووووووووووووووون و پنیر پیتزا و گاهی وقتا پودر سیر هم میزنم و داغ سرو میکنم

[عکس: 20120130153445_29062011630.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
(۱۰-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۵۳ ب.ظ)reyhaneh نوشته:  گیسو جان می شه این دستورتو یه طوری بگی که قارچ نداشته باشه

کنسرو ذرت رو بذار گرم بشه
آبلیمو و نمک و فلفل سیاه بریز
بعدم آویشن و کره
شعله رو خاموش کن و مایونز و بعدم پنیر رو اضافه کن
دوست داشته باشی میتونی ژامبون و چیپس خلالی بریزی
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
منم مث گیسوجون میدرستم ولی یه کوچولو کاری هم میزنم با فلفل قرمز فراوون و آویشن فراوون و سس سفید و پنیر پیتزاhih.ذرت هام تعریف از خود نباشه شکمو پسنده شکمو پسنده هر کی خورده گفته از مال بیرون هم خوشمزه ترهFlowerysmile
زندگی خالی نیست
مهربانی هست سیب هست ایمان هست
آری تا شقایق هست زندگی باید کرد
Flowerysmile
پاسخ }
#6
[عکس: 20120427215230_DSC00007.JPG]

فقط من قارچ نریختم و به جاش غوره ریختمhih اخه از مزه ی ترش خوشم میاد. اون سس هم سس هزار جزیره استFlowerysmile اگه پنیر پیتزا هم بود که عاااااااااالی میشد اما نداشتمHanghead
یک فانوس کوچک می تواند کاری کند که خورشید با آن عظمت هرگز نمی تواند آن را انجام دهد!!!!
او می تواند در شب بتابد...
Wavesmile
پاسخ }
#7
سلام دوستان خوبم
اون سس زردی که ب ذرت مکزیکی های بیرون می ریزن سس انبه است و فوق العاده ذرت رو خوشمزه میکنه.
دستورشو نمی دونم ولی ازشون پرسیدم
رمزشون سس انبه اس که تو فلافل هم ازش استفاده میکنن.Flowerysmile

سس مایونز نیس که بهش زعفرون زده باشنlaf یه وقت جایی نگینWavesmile
پاسخ }
#8
من این دستور رو تازه یافتم!! خودم در اولین فرصت درست میکنمhihhih

سس انبه
مواد لازم :
پودر انبه
سرکه سفید
آب جوشیده و سرد شده

به ازای هر یک قاشق غ پر پودر انبه ( از عطاریها تهیه می شه) باید 3/2 لیوان سرکه سفید و نصف لیوان آب ریخته شود.بعد آن را باید خوب با قاشق بهم بزنید چون اگر حل نشده باشه ، بعد از حرارت دیدن دیگه حل نمی شه. در ضمن اگه مدت زمان بین بهم زدن تا روی حرارت گذاشتن زیاد باشه ته نشین می شه و دوباره باید همش بزنید. وقتی خوب ( 3 تا 4 دقیقه) همش زدید حالا اونو روی حرارت ملایم بذارین و مرتب بهم بزنید تا جوش بیاد و کم کم غلیظ بشه که حدودا 10 دقیقه طول می کشه.وقتی مثل ماست رقیقی شد از روی حرارت بردارین. وقتی سرد شد غلیظ تر می شه. حالا اونو توی یخچال درون یک شیشه یا جا سسی نگهداری کنید برای یکی دو ماه هم می مونه و خراب نمی شه.

نکات :
موارد استفاده:ساندویچ های گرم (مخصوصا همبرگر و سوسیس) ، پیتزا ، اسنک و ...نکته: وقتی توی یخچال رفت باز هم غلیظ تر می شه. به این مساله دقت کنید.
[عکس: 20150727111523_index.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
٢٠٠ گرم ذرت آماده

6 عدد قارچ متوسط

فلفل سیاه، آویشن، نمک

سس مایونز 2 ق غ

1 ق غ روغن زیتون

2 ق غ آب لیمو

قارچهارو لایه لایه خرد میکنیم و به مدت 10 دقیقه میخوابونیم تو 1 قاشق آبلیمو تا موقع پخت سیاه نشه. ذرت رو به همراه قارچها به مدت 40 دقیقه بخارپز می کنیم. در یک کاسسه سس مایونز آبلیموی باقی مانده و نمک فلفل سیاه و آویشن و روغن زیتون رو خوب هم میزنیم و ذرت و قارچ رو بهش اضافه میکنیم


[عکس: 20120610161100_304014_9t3DgB71.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }
#10
[عکس: 20121029081900_27.jpg]

ذرت مکزیکی من Yum2
همیشه بیرون میخوردم ولی این بار همت کردم و خودم توی خونه درست کردم . خیلی تند و خیلی خوشمزه شده بود .
پیج کارهای چرم دست دوز من در فیسبوک Cancan


http://facebook.com/dastaaaan
پاسخ }