خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 12 رای - 3.08 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ذرت مکزیکی

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 3,010


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #1
ذرت مکزیکی
[عکس: 20130810164237_2.JPG]

مواد لازم:
ذرت پخته یا کنسرو شده 1قوطی
قارچ خرد شده 200 گرم
سوسیس یا زامبون خرد شده 200 گرم
فلفل دلمه خرد شده1 عدد
نمک و فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم
کره 50 گرم
سس مایونز 3 ق غ

طرز تهیه:
قارچ و فلفل دلمه ای رو با 1 ق غ کره تفت می دیم و بعد همهی موادو اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم و بقیه ی کره رو با سس مایونز اضافه می کنیم
(آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2013, 03:43 PM توسط negin.s.)
30-01-2012, 01:09 PM,
یافتن نقل قول
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,663
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 2,267


محل سکونت : tehran
ارسال: #2
RE: ذرت مکزیکی
من آویشن هم میزنم اصلا جزو ادویه های اصلی ذرت مکزیکی ولی سس کلا ساندویجم میگیریم سسی که توش خیلی خوشمزس
یک جا دیدم سس با نوشابه رقیق میکنن من امتحان کردم خیلی خوشمزه میشه با نوشابه زرد
30-01-2012, 04:29 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: ذرت مکزیکی
منم اول قارچ رو تو کره، آبلیمو میزنم تفت میدم با شعله بالا تا آبش کشیده بشه و بهش فلفل سیاه میزنم
بعد کنسرو ذرت رو اضافه میکنم و گرم که شد خاموش میکنم
مایونز و آویشن فرااااااااااااووووووووووووووون و پنیر پیتزا و گاهی وقتا پودر سیر هم میزنم و داغ سرو میکنم

[عکس: 20120130153445_29062011630.jpg]
30-01-2012, 06:07 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: ذرت مکزیکی
(30-01-2012, 09:53 PM)reyhaneh نوشته: گیسو جان می شه این دستورتو یه طوری بگی که قارچ نداشته باشه

کنسرو ذرت رو بذار گرم بشه
آبلیمو و نمک و فلفل سیاه بریز
بعدم آویشن و کره
شعله رو خاموش کن و مایونز و بعدم پنیر رو اضافه کن
دوست داشته باشی میتونی ژامبون و چیپس خلالی بریزی
30-01-2012, 10:14 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
113
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 221


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: ذرت مکزیکی
منم مث گیسوجون میدرستم ولی یه کوچولو کاری هم میزنم با فلفل قرمز فراوون و آویشن فراوون و سس سفید و پنیر پیتزاhih.ذرت هام تعریف از خود نباشه شکمو پسنده شکمو پسنده هر کی خورده گفته از مال بیرون هم خوشمزه ترهFlowerysmile
26-02-2012, 11:42 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
588
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 823


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: ذرت مکزیکی
[عکس: 20120427215230_DSC00007.JPG]

فقط من قارچ نریختم و به جاش غوره ریختمhih اخه از مزه ی ترش خوشم میاد. اون سس هم سس هزار جزیره استFlowerysmile اگه پنیر پیتزا هم بود که عاااااااااالی میشد اما نداشتمHanghead
27-04-2012, 11:30 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
9
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: ذرت مکزیکی
سلام دوستان خوبم
اون سس زردی که ب ذرت مکزیکی های بیرون می ریزن سس انبه است و فوق العاده ذرت رو خوشمزه میکنه.
دستورشو نمی دونم ولی ازشون پرسیدم
رمزشون سس انبه اس که تو فلافل هم ازش استفاده میکنن.Flowerysmile

سس مایونز نیس که بهش زعفرون زده باشنlaf یه وقت جایی نگینWavesmile
07-05-2012, 10:18 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
356
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 543


محل سکونت : قلب همسری...
ارسال: #8
RE: ذرت مکزیکی
من این دستور رو تازه یافتم!! خودم در اولین فرصت درست میکنمhihhih

سس انبه
مواد لازم :
پودر انبه
سرکه سفید
آب جوشیده و سرد شده

به ازای هر یک قاشق غ پر پودر انبه ( از عطاریها تهیه می شه) باید 3/2 لیوان سرکه سفید و نصف لیوان آب ریخته شود.بعد آن را باید خوب با قاشق بهم بزنید چون اگر حل نشده باشه ، بعد از حرارت دیدن دیگه حل نمی شه. در ضمن اگه مدت زمان بین بهم زدن تا روی حرارت گذاشتن زیاد باشه ته نشین می شه و دوباره باید همش بزنید. وقتی خوب ( 3 تا 4 دقیقه) همش زدید حالا اونو روی حرارت ملایم بذارین و مرتب بهم بزنید تا جوش بیاد و کم کم غلیظ بشه که حدودا 10 دقیقه طول می کشه.وقتی مثل ماست رقیقی شد از روی حرارت بردارین. وقتی سرد شد غلیظ تر می شه. حالا اونو توی یخچال درون یک شیشه یا جا سسی نگهداری کنید برای یکی دو ماه هم می مونه و خراب نمی شه.

نکات :
موارد استفاده:ساندویچ های گرم (مخصوصا همبرگر و سوسیس) ، پیتزا ، اسنک و ...نکته: وقتی توی یخچال رفت باز هم غلیظ تر می شه. به این مساله دقت کنید.
(آخرین تغییر در ارسال: 07-05-2012, 11:37 AM توسط نیوشا.)
07-05-2012, 11:36 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,536
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 10,145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #9
RE: ذرت مکزیکی
٢٠٠ گرم ذرت آماده

6 عدد قارچ متوسط

فلفل سیاه، آویشن، نمک

سس مایونز 2 ق غ

1 ق غ روغن زیتون

2 ق غ آب لیمو

قارچهارو لایه لایه خرد میکنیم و به مدت 10 دقیقه میخوابونیم تو 1 قاشق آبلیمو تا موقع پخت سیاه نشه. ذرت رو به همراه قارچها به مدت 40 دقیقه بخارپز می کنیم. در یک کاسسه سس مایونز آبلیموی باقی مانده و نمک فلفل سیاه و آویشن و روغن زیتون رو خوب هم میزنیم و ذرت و قارچ رو بهش اضافه میکنیم


[عکس: 20120610161100_304014_9t3DgB71.jpg]
10-06-2012, 05:41 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
179
تاریخ عضویت:
Jul 2012
مدال ها

اعتبار: 401


محل سکونت :
ارسال: #10
RE: ذرت مکزیکی
[عکس: 20121029081900_27.jpg]

ذرت مکزیکی من Yum2
همیشه بیرون میخوردم ولی این بار همت کردم و خودم توی خونه درست کردم . خیلی تند و خیلی خوشمزه شده بود .
29-10-2012, 10:50 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد