خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 54 رأی - میانگین امتیازات: 2.69
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

راحت الحلقوم

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
راحت الحلقوم
[تصویر:  99813.jpg]

مواد لازم :

هويج شسته و رنده وشده ۳ عدد

شكر ۳ ليوان

اب ۲ ليوان

پودر نارگيل براي غلطاندن

فندق ۱ ليوان سر پر

طرز تهيه :

هويج رنده شده رو همراه با اب و شكر ميزايرم روي حرارت تا بجوشه وقتي جوشيد زيرشو كم

ميكنيم تا ارو اروم هويج بپزه و يك غلظت معجون مانندي بدست بياره اين مراحل تقريبا يكي دو

ساعتتونو ميگيره.بعد اين مراحل معجون بدست اومده رو ميريزيم توي غذاساز تا كاملا ميكس

بشن .بعد فندق هاي درسته رو علاوه كرده هم ميزنيم . كف يك سيني رو كاغذ روغني ميندازيم

و موادمون رو روش ميريزيم .با ليسك خيس كناره ها و روشو صاف ميكنيم و ۱ شب ميزاريم

تو يخچال بمونه .فرداش روش پودر نارگيل ميپاشيم و به كمك يك چاقوي خيس برش ميزنيم و

اون يكي طرف رو هم پودر نارگيل ميپاشيم و سروش ميكنيم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۵-۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ عصر، توسط negin.s.)
۷-۱۱-۱۳۸۹, ۱۰:۲۶ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
*sadaf*, پارانزیم, *paniz*, negin.s
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
دسر به
دسر به :


[تصویر:  99769.jpg]



مواد لازم :

به ۳ عدد

شکر ۵/۲ لیوان

رنگ مجاز خوراکی قرمز رنگ نوک ق چ

نشاسته ۳ ق غ

پودر نارگیل فراوون

طرز تهیه :

ابتدا به را شسته پوستشو گرفته دونه هاشو جدا میکنیم بعد میزایرم نیم ساعت تو محلول اب و

ابلیمو استراحت کنه بعد به ها رو میریزیم تو قابلمه و روش اب میریزیم تا جایی که روی به به با

اب پوشیده بشه و کاملا در حرارت ملایم میپزیم وقتی کاملا نرم شدند ابکش کرده میزاریم سرد

بشه و بعدش میریزیم تو غذاساز و پوره ش میکنیم و بعد دوباره تو قابلمه ریخته و شکر رو

روش میریزیم و ۱۵ دقیقه تو حرارت ملایم میپزیم و بعد تو یک کاسه رنگ و نشاسته را با ۲-

۳ قاشق اب حل میکنیم و این محلول رو به مخلوط به و شکر در حال جوش سریعا ریخته و مرتب

هم میزنیم دقت کنیم که نبره تا زمانی که نشاسته کاملا حل شده و غلیظ بشه .وقتی غلیظ شد ۵

دقیقه صبر میکنیم تا اون حرارت اولیش از بین بره و توی یک سینی پودر نارگیل ریخته و

موادمون رو روی پودر نارگیل میریزیم با کمک قاشق صافش میکنیم و کناره هاشه مرتب میکنیم

و دوباره روش پودر نارگیل میپاشیم .

[تصویر:  99768.jpg]

میزاریم ۴-۵ ساعت توی یک جای سرد سرو بشه و خودشو بگیره بعد با کمک یک چاقوی تیز برش میزنیم . نوک چاقو رو کمی خیس کنین نتیجه ش بهتر میشه .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۱۱-۱۳۸۹ ۱۱:۴۷ عصر، توسط sima.)
۸-۱۱-۱۳۸۹, ۱۱:۴۶ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, *paniz*, negin.s, hengameh
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
راحت الحلقوم میوه ای
[تصویر:  99534.jpg]


مواد لازم :

شکر ۵ پیمانه

اب ۵/۴ پیمانه

ابلیمو ۲ ق م

نشاسته یک و یک چهارم پیمانه

کرم تارتار ۵/۱ ق غ

گلاب ۵/۱ ق غ

رنگ قرمز یا صورتی خوراکی

پودر شکر ۱ پیمانه

مخلوطی دلخواه از خشکبار ۱ پیمانه

طرز تهیه:


مرحله اول :

ابتدا یه ظرف چهار گوش رو چرب میکنیم و بعد با سفلون کاملا میپوشونیم .بعد سفلون رو هم دوباره چرب میکنیم .

مرحله دوم:

تو یک قابلمه ۵/۱ پیمانه اب رو با ۵ پیمانه شکر و ابلیمو رو ریخته و میزاریم تا بجوشه وقتی ته ظرف حباب ایجاد شد زیر قابلمه رو خاموش کنین و از روی حرارت بردارین .

مرحله سوم :

تو یه قابلمه دیگه بقیه اب (۳ پیمانه )و نشاسته و کرم تارتار رو میریزیم و بعد با همزن دستی انقدر هم میزنیم تا نشاسته کاملا تو اب حل بشه . بعد تو حرارت ملایم (هم زدن فراموش نشه ) سعی میکنیم تا نشاسته غلیظ بشه . اصلا از هم زدن دست نکشین .

مرحله ۴:

وقتی که کاملا غلیظ شد اروم اروم اون شربتی رو که قبلا اماده کردیم رو بهش اضافه میکنیم و باز هم باید مرتب هم بزنیم .وقتی تمام شربت رو اضافه کردیم نکته اصلی اینجاست دقت کنین از این به بعد دیگه اصلا نباید حتی یک ثانیه هم از هم زدن دست بکشین . به مدت ۱ ساعت . خوب میگفتم وقتی شربت تموم شد حرارت رو کم میکنیم و بعد مدام به مدت ۱ ساعت هم میزنیم میدونم سخته دستمون درد میگیره . خسته میشه اما دیگه باید تحمل کنین . چون موادمون وقتی غلیظ شدن چسبندگی پیدا کردن سنگین میسه و هم زدن مشکل میشه . پس با یه قاشق چوبی محکم این کارو انجام میدیم . تا به غلظتی مثل توی عکس برسه ...

مرحله ۵:

وقتی غلیظ شد و اخرای برداشتن مثلا ۵۵ دقیقه که تموم شد خشکبارتون رو اضافه کنین و هم بزنین و از روی حرارت بردارین و اخر سر اگه دوست داشتین رنگ خوراکی و گلاب رو اضافه کنین و هم زده تو ظرفی که تو مرحله اول اماده کرده بودیم میریزیم و روشو با سفلون میپوشونیم و میزاریم یه شب تو اتاق بمونه بعد فردا سطح میز رو تمیز میکنیم و ۱ پیمانه پودر شکری که تو مواد لازم گفته بودم رو برداشته نصفشو میریزیم واز روی راحت الحلقوم مون سفلون رواز روش جدا کرده وبر میگردونیم سفلون زیرش رو هم رو جدا میکنیم و بعد نصف دیگه پودر شکر رو روش ریخته و با چاقو برش زده و سرو میکنیم .


[تصویر:  99532.jpg]



[تصویر:  99533.jpg]

میتونین تو یه ظرف دربسته نگهداریش کنین ...
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۱-۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ صبح، توسط sima.)
۴-۱۲-۱۳۸۹, ۰۲:۵۳ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, *paniz*, ermiaelya
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
RE: راحت الحلقوم
(۴-۱۲-۱۳۸۹ ۰۲:۵۶ عصر)Galaxy نوشته شده توسط:  همون باسلوقه سیما جون؟

کرم تارتار با پودر تارتار فوق میکنه؟



سلام گيسو جون همون باسلوق هم ميشه گفت
باسلوق رو تو پودر نارگيل ميغلوونيم اما راحت الحلقوم تو پودر شكر

اره همون پودر تارتاره
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۱-۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ صبح، توسط sima.)
۴-۱۲-۱۳۸۹, ۰۳:۱۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
917
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1439


محل سکونت : کرج
ارسال: #5
RE: راحت الحلقوم میوه ای
راحت الحلقوم دو رنگ
مواد لازم
آب : 3 پیمانه
نشاسته : 1پیمانه
شکر : یک و نیم پیمانه
گلاب : یک چهارم پیمانه
آب آلبالو: دو سه قاشق
زعفران : کمی
آرد: کمی

طز تهیه
نشاسته را در آب سرد حل کنید و بعد از 15 دقیقه از صافی ردش کنید گلاب رو بهش اضافه کنید روی حرارت ملایم قرار داده و شکر را به آن اضافه کنید . هم بزنید تا مایع غلیظ بشه، بعد تو سینی پهن کنید ، وقتی سرد شد برش بزنید و تو آرد بغلطونید.
میتونید مایع رو قبل از گذاشتن رو حرارت دو قسمت کنید به یه قسمت آب آلبالو اضافه کنید تا شیرینی های صورتی و ترش مزه ای داشته باشیدو یک قسمت زعفرون تا شیرینی ها زرد رنگ بشه
میتونید تو پودر نارگیل یا شکر دانه درشت هم بغلطونید و درانواع طعمها و رنگها تهیه ش کنید
البته من وقت نکردم بعد از این که از قالب در اوردم و ارد زدم عکس بندازم
[تصویر:  20121102122051_IMG_4057.jpg]
امضای بانوی مهر
۱۲-۸-۱۳۹۱, ۰۲:۵۸ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از بانوی مهر به دلیل این ارسال سپاس کرده.
*sadaf*, مارال67, پارانزیم, saghi1367, *paniz*, مامان الی, eliya, 1368Sheri

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
917
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1439


محل سکونت : کرج
ارسال: #6
RE: راحت الحلقوم میوه ای
اینم راحت الحلقوم من با طعم آلبالو و زعفران (زرد و قرمز ) با روش خودم اموزشش پست 6 همین تاپیک
راستی من 2 تا قاشق ژلاتین هم اضافه کردم اصلا نچسبید
[تصویر:  20130109124405_IMG_4405.JPG]
امضای بانوی مهر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ عصر، توسط بانوی مهر.)
۲۰-۱۰-۱۳۹۱, ۰۳:۱۴ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از بانوی مهر به دلیل این ارسال سپاس کرده.
النا, mansore66, saghi1367, پارانزیم, Galaxy, negin.s, شادی ab, سبوی عشق, 1368Sheri, یکتا20



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد