تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 35 رای - 2.74 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راحت الحلقوم
#1
[عکس: 99813.jpg]

مواد لازم :

هويج شسته و رنده وشده ۳ عدد

شكر ۳ ليوان

اب ۲ ليوان

پودر نارگيل براي غلطاندن

فندق ۱ ليوان سر پر

طرز تهيه :

هويج رنده شده رو همراه با اب و شكر ميزايرم روي حرارت تا بجوشه وقتي جوشيد زيرشو كم

ميكنيم تا ارو اروم هويج بپزه و يك غلظت معجون مانندي بدست بياره اين مراحل تقريبا يكي دو

ساعتتونو ميگيره.بعد اين مراحل معجون بدست اومده رو ميريزيم توي غذاساز تا كاملا ميكس

بشن .بعد فندق هاي درسته رو علاوه كرده هم ميزنيم . كف يك سيني رو كاغذ روغني ميندازيم

و موادمون رو روش ميريزيم .با ليسك خيس كناره ها و روشو صاف ميكنيم و ۱ شب ميزاريم

تو يخچال بمونه .فرداش روش پودر نارگيل ميپاشيم و به كمك يك چاقوي خيس برش ميزنيم و

اون يكي طرف رو هم پودر نارگيل ميپاشيم و سروش ميكنيم .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
دسر به :


[عکس: 99769.jpg]



مواد لازم :

به ۳ عدد

شکر ۵/۲ لیوان

رنگ مجاز خوراکی قرمز رنگ نوک ق چ

نشاسته ۳ ق غ

پودر نارگیل فراوون

طرز تهیه :

ابتدا به را شسته پوستشو گرفته دونه هاشو جدا میکنیم بعد میزایرم نیم ساعت تو محلول اب و

ابلیمو استراحت کنه بعد به ها رو میریزیم تو قابلمه و روش اب میریزیم تا جایی که روی به به با

اب پوشیده بشه و کاملا در حرارت ملایم میپزیم وقتی کاملا نرم شدند ابکش کرده میزاریم سرد

بشه و بعدش میریزیم تو غذاساز و پوره ش میکنیم و بعد دوباره تو قابلمه ریخته و شکر رو

روش میریزیم و ۱۵ دقیقه تو حرارت ملایم میپزیم و بعد تو یک کاسه رنگ و نشاسته را با ۲-

۳ قاشق اب حل میکنیم و این محلول رو به مخلوط به و شکر در حال جوش سریعا ریخته و مرتب

هم میزنیم دقت کنیم که نبره تا زمانی که نشاسته کاملا حل شده و غلیظ بشه .وقتی غلیظ شد ۵

دقیقه صبر میکنیم تا اون حرارت اولیش از بین بره و توی یک سینی پودر نارگیل ریخته و

موادمون رو روی پودر نارگیل میریزیم با کمک قاشق صافش میکنیم و کناره هاشه مرتب میکنیم

و دوباره روش پودر نارگیل میپاشیم .

[عکس: 99768.jpg]

میزاریم ۴-۵ ساعت توی یک جای سرد سرو بشه و خودشو بگیره بعد با کمک یک چاقوی تیز برش میزنیم . نوک چاقو رو کمی خیس کنین نتیجه ش بهتر میشه .






پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
[عکس: 99534.jpg]


مواد لازم :

شکر ۵ پیمانه

اب ۵/۴ پیمانه

ابلیمو ۲ ق م

نشاسته یک و یک چهارم پیمانه

کرم تارتار ۵/۱ ق غ

گلاب ۵/۱ ق غ

رنگ قرمز یا صورتی خوراکی

پودر شکر ۱ پیمانه

مخلوطی دلخواه از خشکبار ۱ پیمانه

طرز تهیه:


مرحله اول :

ابتدا یه ظرف چهار گوش رو چرب میکنیم و بعد با سفلون کاملا میپوشونیم .بعد سفلون رو هم دوباره چرب میکنیم .

مرحله دوم:

تو یک قابلمه ۵/۱ پیمانه اب رو با ۵ پیمانه شکر و ابلیمو رو ریخته و میزاریم تا بجوشه وقتی ته ظرف حباب ایجاد شد زیر قابلمه رو خاموش کنین و از روی حرارت بردارین .

مرحله سوم :

تو یه قابلمه دیگه بقیه اب (۳ پیمانه )و نشاسته و کرم تارتار رو میریزیم و بعد با همزن دستی انقدر هم میزنیم تا نشاسته کاملا تو اب حل بشه . بعد تو حرارت ملایم (هم زدن فراموش نشه ) سعی میکنیم تا نشاسته غلیظ بشه . اصلا از هم زدن دست نکشین .

مرحله ۴:

وقتی که کاملا غلیظ شد اروم اروم اون شربتی رو که قبلا اماده کردیم رو بهش اضافه میکنیم و باز هم باید مرتب هم بزنیم .وقتی تمام شربت رو اضافه کردیم نکته اصلی اینجاست دقت کنین از این به بعد دیگه اصلا نباید حتی یک ثانیه هم از هم زدن دست بکشین . به مدت ۱ ساعت . خوب میگفتم وقتی شربت تموم شد حرارت رو کم میکنیم و بعد مدام به مدت ۱ ساعت هم میزنیم میدونم سخته دستمون درد میگیره . خسته میشه اما دیگه باید تحمل کنین . چون موادمون وقتی غلیظ شدن چسبندگی پیدا کردن سنگین میسه و هم زدن مشکل میشه . پس با یه قاشق چوبی محکم این کارو انجام میدیم . تا به غلظتی مثل توی عکس برسه ...

مرحله ۵:

وقتی غلیظ شد و اخرای برداشتن مثلا ۵۵ دقیقه که تموم شد خشکبارتون رو اضافه کنین و هم بزنین و از روی حرارت بردارین و اخر سر اگه دوست داشتین رنگ خوراکی و گلاب رو اضافه کنین و هم زده تو ظرفی که تو مرحله اول اماده کرده بودیم میریزیم و روشو با سفلون میپوشونیم و میزاریم یه شب تو اتاق بمونه بعد فردا سطح میز رو تمیز میکنیم و ۱ پیمانه پودر شکری که تو مواد لازم گفته بودم رو برداشته نصفشو میریزیم واز روی راحت الحلقوم مون سفلون رواز روش جدا کرده وبر میگردونیم سفلون زیرش رو هم رو جدا میکنیم و بعد نصف دیگه پودر شکر رو روش ریخته و با چاقو برش زده و سرو میکنیم .


[عکس: 99532.jpg]



[عکس: 99533.jpg]

میتونین تو یه ظرف دربسته نگهداریش کنین ...

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#4

(۰۴-۱۲-۱۳۸۹, ۰۲:۵۶ ب.ظ)Galaxy نوشته:  همون باسلوقه سیما جون؟

کرم تارتار با پودر تارتار فوق میکنه؟



سلام گيسو جون همون باسلوق هم ميشه گفت
باسلوق رو تو پودر نارگيل ميغلوونيم اما راحت الحلقوم تو پودر شكر

اره همون پودر تارتاره
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
راحت الحلقوم دو رنگ
مواد لازم
آب : 3 پیمانه
نشاسته : 1پیمانه
شکر : یک و نیم پیمانه
گلاب : یک چهارم پیمانه
آب آلبالو: دو سه قاشق
زعفران : کمی
آرد: کمی

طز تهیه
نشاسته را در آب سرد حل کنید و بعد از 15 دقیقه از صافی ردش کنید گلاب رو بهش اضافه کنید روی حرارت ملایم قرار داده و شکر را به آن اضافه کنید . هم بزنید تا مایع غلیظ بشه، بعد تو سینی پهن کنید ، وقتی سرد شد برش بزنید و تو آرد بغلطونید.
میتونید مایع رو قبل از گذاشتن رو حرارت دو قسمت کنید به یه قسمت آب آلبالو اضافه کنید تا شیرینی های صورتی و ترش مزه ای داشته باشیدو یک قسمت زعفرون تا شیرینی ها زرد رنگ بشه
میتونید تو پودر نارگیل یا شکر دانه درشت هم بغلطونید و درانواع طعمها و رنگها تهیه ش کنید
البته من وقت نکردم بعد از این که از قالب در اوردم و ارد زدم عکس بندازم
[عکس: 20121102122051_IMG_4057.jpg]
پاسخ }
#6
اینم راحت الحلقوم من با طعم آلبالو و زعفران (زرد و قرمز ) با روش خودم اموزشش پست 6 همین تاپیک
راستی من 2 تا قاشق ژلاتین هم اضافه کردم اصلا نچسبید
[عکس: 20130109124405_IMG_4405.JPG]
پاسخ }
#7
دوستان عزیز این راحت الحلقوم ها را دیروز درست کردم
ولی شل شدن و درست و حسابی از آب در نیومدنcrying
حالا میشه راهنمایی کنید راهی هست که یک جای دیگه ازشون استفاده بشه؟
آخه مغز زیادی توشون هست حیفه بریزم برهhih
[عکس: 20131217161926_IMG_3663.jpg]
سیما جون کمکم کنید:Sigh
پاسخ }
#8
اینم راحت الحلقوم که بردم سرکار و باهمکارام Yum2
[عکس: 20140302084900_IMG_0819.JPG]
لذتی که از علم حاصل می شود بی آلایش است صلوات
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
سلام Wavesmile
راحت الحلقوم میوه ای من با روش انحصاری hih


[عکس: 20141108110839_a4.jpg]

ژله ( هر طعمی که دوست دارید) 1 بسته
نشاسته 1 پیمانه
آب جوش 1 پیمانه
آب سرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
کره 1 قاشق سوپخوری


پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش حل می کنیم وکنار میذاریم تا خنک بشه.

نشاسته را با دو لیوان آب سرد حل کرده ومایع ژله وشکر را به آن افزوده وروی حرارت ملایم شروع به هم زدن می کنیم تا غلیظ بشه .
کره را هم در این مرحله اضافه میکنیم تا مایع شفاف وسفت شود.

ازروی حرارت بر میداریم ودر قالب که کف آن را با پودر نارگیل پوشانده ایم میریزیم وصبر میکنیم تا خنک بشه hih وبه ابعاد دلخواه برش میزنیم. Yum2

قالب من برای این میزان مواد ، یه پیتزا خوری بود. توی این عکس مشخصه منظورم کدوم هاست.
[عکس: 20141108111418_a5.jpg]
پیج کارهای چرم دست دوز من در فیسبوک Cancan


http://facebook.com/dastaaaan
پاسخ }