خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رازهای خوشمزه‌ترشدن عدسی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
125
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 235


محل سکونت : گلستان
ارسال: #1
رازهای خوشمزه‌ترشدن عدسی
رازهای خوشمزه‌ترشدن عدسی

برای آنکه نفاخی عدس گرفته شود آن را به مدت 24 ساعت در آب خیس کنید. البته دقت کنید که این زمان بیشتر نشود زیرا در این صورت عدس بر اثر حرارت دیدن، له و پوستش جدا می‌شود.


برای آنکه عدس‌ها سریع‌تر پخته شوند ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، عدس‌ها را نیز اضافه کنید و بعد از این مرحله به عدس، آب اضافه کنید. با این کار عدس‌ها سریع‌تر می‌پزند. اگر آب عدسی‌تان تمام شد، بهتر است به آن آب جوش اضافه کنید و در آن کمی عصاره مرغ یا سبزیجات نیز بریزید و اگر عدسی شور شد از سیب‌زمینی استفاده کنید


ادویه و چاشنی‌های این غذا را در مراحل پایانی به آن اضافه کنید، زیرا هم باعث دیرپز شدن عدس می‌شوند و هم عطر و بوی ادویه‌ها از بین خواهند رفت.


به عنوان ادویه به این غذا زیره بزنید و اگر تمایل دارید در آن گلپر بریزید، چاشنی عدسی‌تان بهتر است سرکه باشد اما درصورت نزدن گلپر، چاشنی مناسب این غذا آب‌لیموی تازه است


عدسی غلظت مشخصی دارد، بهتر است نه خیلی رقیق باشد و نه مانند حلیم غلیظ، بلکه مانند آشی نسبتاً غلیظ باید پخته و سرو شود.

Flowerysmile
۱۷-۱۰-۱۳۹۱, ۱۰:۰۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از par4parvaz به دلیل این ارسال سپاس کرده.
soogol_m, FIRIHA, aminegar, ladybird68, Reihan.O, ایریکا, شارمیتا, Galaxy, مامان سارینا, parza, MAMANKAREN, قلب مبین



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد