تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمای پخت برنج، پاستا، حبوبات، دانه های سبوس دار با مایکروفر
#1
برنج، پاستا، حبوبات، دانه های سبوس دار

زمانی که تکه های انفرادی را داخل مایکروفر آماده می کنید به نکات زیر توجه داشته باشید:


از یک کاسه عمیق استفاده کنید و اجازه دهید که مواد به آسانی داخل آن بجوشد.


اضافه کردن روغن به آب پخت کمک می کند تا آب پاستا در حال جوش سر نرود.


مقدار زیاد بیش از 450 گرم را بهتر است کم کم بپزید یا برای پخت آنها از روش معمولی استفاده کنید.


همیشه به برنج، پاستا یا غلات آب جوش اضافه کنید آب را داخل کتری جوش بیاورید.


به آب پخت پاستا می توانید کمی نمک اضافه کنید. برنج و غلات را بهتر است که بعد از پخت نمک بزنید واز سفت شدن آنها جلوگیری کنید.


در حین پخت روی ظرف را بپوشانید.در جایی که نیاز نیست درب ظرف را ببندید تا سر نرود.


برنج نیاز به هم زدن دوباره ندارد ولی پاستا و غلات را باید در حین پخت گاهی هم بزنید.


قبل از سرو 5 دقیقه بگذارید بماند.
پاسخ }
#2
روش پخت اولیه برنج

1.برنج را داخل یک ظرف بزرگ و عمیق بریزید و روی آن آب جوش بریزید.

300 میلی لیتر آب برای 100 گرم برنج سفید
450 میلی لیتر آب برای 100 گرم برنج قهوه ای
600 میلی لیتر آب برای 225 گرم برنج سفید
750 میلی لیتر آب برای 225 گرم برنج قهوه ای

2.خوب هم بزنید و داخل مایکروفر با قدرت 100% حدود 10 دقیقه برای برنج سفید یا 20 تا 30 دقیقه برای برنج قهوه ای یا تا زمانیکه برنج نرم شود و تمام آب آن را تقریبا جذب کند بپزید.

3.برنج را نمک بزنید و با درب بسته قبل از اینکه به وسیله چنگال آن را از هم باز کنید و سرو نمایید 5 دقیقه بگذلرید بماند.
پاسخ }
#3
روش پخت اولیه پاستا

1. پاستا را داخل یک ظرف بزرگ عمیق با نمک . کمی روغن قرار دهید و به اندازه کافی آب جوش روی آن بریزید تا روی آن را بپوشاند حداقا 2.5 سانتیمتر و خوب هم بزنید.

2. برای پخت:
3 تا 4 دقیقه برای 225 گرم پاستا تازه

7تا10 دقیقه برای 225 گرم پاستا خشک

10 تا 14 دقیقه برای 450 گرم پاستا خشک

در حین پخت گاهی هم بزنید و از به چسبیدن پاستا جلوگیری کنید زمانی که هنوز کمی مغز دار است پخت را متوقف کنید.

3. خوب هم بزنید و روی ظرف رابپوشانید و قبل از اینکه آبکش کنید و سرونمایید 4 دقیقه بگذارید بماند.

پاسخ }
#4
روش پخت اولیه غلات

225 گرم غلات را با مقدار زیادی آب سرد یک شب خیس کنید می توانید از آب جوش هم برای خیساندن غلات استفاده کنید و بگذارید 1 تا 2 ساعت بماند( لپه و عدس به خیس کردن قبل از پخت نیاز ندارند)

2. بعد از خیس خوردن غلات را آبکش کنید و داخل 1 ظرف بزرگ بریزید وروی آن به اندازه کافی آب جوش بریزید طوری که روی آن را بپوشاند حداقل حدود 2.5 سانتیمتر.

3.روی ظرف را بپوشانید و داخل مایکروفر با قدرت (100%) بپزید تا نرم شود، در حین پخت گاهی هم بزنید.

لوبیا چشم بلبلی 25 تا 35 دقیقه

نخود 50 تا 60 دقیقه

لوبیاسبز 25 تا 35 دقیقه

عدس 30تا 45 دقیقه

لوبیا قرمز 30 تا 45 دقیقه

لپه 20تا 30 دقیقه

3. بعد از پخت و قبل از آبکش کردن و مورد استفاده قرار دادن بگذارید ظرف با در بسته 5 دقیقه بماند.



golgolgolgol
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  راهنمای پخت گوشت و ماکیان با مایکروفر setareh05 1 288 ۲۳-۱۰-۱۳۹۰, ۰۱:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: setareh05