خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

راهنمای پخت ماهی ها با ماکروفر

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
59
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 64


محل سکونت :
ارسال: #1
راهنمای پخت ماهی ها با ماکروفر
سلام به خانومای گلClap
جدیدا یک کتاب خریدم با نام هنر آشپزی با ماکروفر چیزای خیلی خوبی داره..gol
سعی میکنم مطالب خوبشو تو این تاپیک بزارم تا همه استفاده کنید... yess

ماهی قزل آلا و شیر ماهی

مواد مورد نیاز برای 2 نفر..
2 عدد فیله ماهی شیر، پوست بگیرید
50 گرم ماهی قزل آلا ، تکه تکه کنید..
2 قاشق سوپ خوری آب انگور سفید
3 قاشق سوپ خوری خامه زده شده
1 قاشق چایی خوری نشاسته ذرت
2 ساقه پیازچه ریز ریز کنید
نمک و فلفل به اندازه کافی
آب یک عدد لیمو ترش
1 قاشق سوپ خوری جعغری ریز شده



روش تهیه:


هر فیله ماهی شیر را از طول نصف کنید و یک تکه نوار باریک از ماهی قزل آلا را از سمت پوست روی هر تکه فیله قرار دهید،هر یک را از انتهای پهن تر لوله کنید و با خلال دندان محکم کنید.

ماهی را از اطراف لبه یک ظرف کم عمق کوچک مخصوص مایکروفر بچینید و آب انگور را اضافه کنید روی ظرف را بپوشانید و داخل مایکروفر با قدرت بالا (100%) حدود 2 دقیقه تا فقط ماهی بپزد قرار دهید.

با دقت محلول اطراف ماهی را داخل ظرف دیگری بریزید نشاسته ذرت و خامه را اضافه کنید سپس پیاز را اضافه کنید و داخل مایکروفر با قدرت بالا(100%) برای 2 تا 3 دقیقه بپزید در حین پخت مرتبا هم بزنید تا سس غلیظ شود و جوش آید نمک و فلفل بزنید و آب لیمو و جعفری را اضافه کنید.

ماهی را با این سس سرو کنید.
Clap
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۲-۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ عصر، توسط elhaam.)
۲۲-۱۰-۱۳۹۰, ۱۱:۳۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از setareh05 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نلی_70
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
59
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 64


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: iهنر آشپزی با ماکروفر
پخت انواع ماهی

ماهی در مایکروفر سریع آماده می شود و شکل آن به همان صورت باقی می ماند و تمام محلول به دست آمده حفظ می شود می توانید ماهی را کامل یا به صورت فیله داخل مایکروفر بپزید. فقط روی هر یک را به وسیله برس کر بزنید یا داخل سس بغلتانید .

* ماهی را با درجه دیفراست یا با قدرت متوسط_پایین (30%) داخل مایکروفر یخ زدایی کنید.

راهنمای مدت زمان یخ زدایی ماهی ها

ماهی گرد کامل 4_6 دقیقه هر 450 گرم.
ماهی پهن کامل 3_4 دقیقه هر 450 گرم
فیله و استیک ماهی 3_4 دقیقه هر 450 گرم
میگو 2_3 دقیقه هر 100 گرم
میگو 3_4 دقیقه هر 225 گرم.


نکات مهم برای پخت ماهی

*روی پوست ماهی کامل چند برش بزنید این کار باعث می شود که بخار بیرون آید و از شکافتن و باز شدن پوست جلوگیری کند.

* ماهی را به صورت یک لایه یکسان بچینید تا یکسان پخته شود. زمانیکه ماهی را کامل می پزید دمها را روی هم قرار دهید یا اینکه آنها را کنار هم طوری بچینید که دم یکی سمت سر ماهی دیگر قرار بگیرد. برای پخت فیله های ماهی یا آنها را لوله کنید و با خلال دندان محکم به هم وصل کنید یا اینکه انتهای باریک را زیر انتهاهای ضخیم قرار دهید و یک لایه یکسان درست کنید زمانیکه تکه های استیک ماهی را می خواهید بپزید آنها را طوری بچینید که سمت انتهای باریک به سمت مرکز ظرف قرار بگیرند.


*بعد از پخت روی آن نمک بپاشید تا از خشک شدن بیرون ماهی و سفت شدن سطح جلوگیری شود.


*زمانیکه می خواهید ماهی را با کره بپزید بهتر است که ابتدا کره را ذوب کنید و به وسیله برس روی ماهی بزنید.


*در طول مدت زمان پخت روی آن را بپوشانید و رطوبت را حفظ کنید.


* در طول مدت زمان پخت ماهی را یکبار برگردانید.


*سعی کنید با قدرت پایین تر برای مدت زمان کمی بیشتر ماهی را بپزید.


* ماهی غلتانده در نان خشک یا خمیر معمولا مناسب پخت با مایکروفر نمی باشد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۱۰-۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ عصر، توسط setareh05.)
۲۲-۱۰-۱۳۹۰, ۱۲:۰۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از setareh05 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مدیون مهرت
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
59
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 64


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: iهنر آشپزی با ماکروفر
راهنمای مدت زمان پخت ماهی ها

هر 450 گرم با قدرت بالا(100%)
ماهی کامل گرد 4 دقیقه
ماهی کامل پهن 3 دقیقه
استیک و فیله های ضخیم ماهی 4_6 دقیقه
فیله های نازک ماهی 2_3 دقیقه
میگوهای خام 2_3 دقیقه

اگر دیدید که ماهی با قدرت بالا زیاد از حد حرارت می بیند سعی کنید قدرت را کم کنید و با قدرت متوسط (50%) با زمان کمی طولانی تر بپزید.




پخت ماهی

ماهی را به صورت یک لایه یکسان داخل یک ظرف کم عمق مخصوص مایکروفر بچینید اگر دوست دارید از کره ذوب شده روی آنها برنید یا اینکه حدود 2 قاشق سوپ خوری آب، آبمرغ یا شیر اضافه کنید.

روی ظرف ماهی را ببندید، از موارد بالا به عنوان راهنمای پخت استفاده کنید.

قبل از سرو ماهی را حدود 3 تا 5 دقیقه بگذارید بماند.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۱۰-۱۳۹۰ ۱۲:۱۸ عصر، توسط setareh05.)
۲۲-۱۰-۱۳۹۰, ۱۲:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از setareh05 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مدیون مهرت



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد