تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمای پخت گوشت و ماکیان با مایکروفر
#1
روش پخت گوشت و ماکیان

مایکروفر برای تمام گوشتها و ماکیان کامل و قطعه قطعه شده، گوشت چرخ کرده و انواع گوشتهای مکعبی ریز شده و داخل سس مناسب می باشد.

نکات مهم برای یخ زدایی کردن گوشت و ماکیان

هر گونه نخ فلزی را اگر روی بسته بندی است بردارید.


گوشت یا مرغ را روی قفسه مایکروفر قرار دهید تا محلولی از یخ زدایی بدست آید و در زیر آن جمع شود .

مواد را داخل مایکروفر با قدرت متوسط_پایین(30%) یخ زدایی کنید.


هر محلوولی که در اطراف گوشت و غیره در طول ذوب کردن جمع می شود را بیرون بریزید.


تکه های بزرگ و متصل به هم و پرندگان کامل را حداقل یکبار در طول مدت زمان ذوب کردن برگردانید.


زمانی که عمل ذوب کردن تمام شد تکه های کوچک را حداقل 10 دقیقه و تکه های درشت را حداقل 30 دقیقه بگذارید بماند.



راهنمای مدت زمان یخ زدایی کردن

برای هر 450 گرم با درجه دیفراست یا قدرت 30%

گوشت گاو متصل به استخوان 10-12 دقیقه

گوشت گاو بدون استخوان 8-10 دقیقه

گوشت گاو، استیک 8-10 دقیقه

گوشت بره با استخوان 5-6 دقیقه

گوشت ریز شده 8-10 دقیقه

گوشت مکعبی ریز شده و گوشت چرخ کرده 7-10 دقیقه

جگر و قلوه 7-9 دقیقه

مرغ کامل 6-8 دقیقه

بوقلمون کامل 10-12 دقیقه


مرغ و بوقلمون تکه شده 5-7 دقیقه
پاسخ }
#2
نکات مهم برای پخت گوشت و ماکیان

گوشتهای همراه با اسخوان زودتر از بدون استخوان پخته می شود.

بعد از پخت نمک و فلفل بزنید.

گوشت در قالبهای حلقه ای بهتر پخته می شود.

در حین پخت روی ظرف را بپوشانید.

گوشتهای متصل و ماکیان کامل را معمولا با قدرت بالا (100%) بپزید. گوشت و مرغ خوابانده در محلول را می توانید با قدرت (100%) به مرحله جوش برسانید و سپس با (50%) یا (30%) بپزید تا گوشت یا مرغ نرم شوند.

قطعات درش را در حین پخت یکبار برگردانید.

برای اینکه بدانید گوشت و مرغ پخته شده یا خیر چنگال را داخل ضخیم ترین قسمت فرو کنید در اینگونه موارد محلولی که خارج می شود شفاف می باشد.

بعد از پختن گوشت با استخوان یا مرغ کامل حدود 12_20 دقیقه بگذارید بماند تا حرارت بطور یکسان خارج شود و برش آسانتر شود.



راهنمای مدت زمان پخت گوشت و ماکیان

برای هر 450 گرم با قدرت بالا(100%)

گوشت گاو نیم پخته 5-6 دقیقه

گوشت گاو با پخت متوسط 6-7 دقیقه

گوشت گاو کاملا پخته 8-9 دقیقه

گوشت بره با پخت متوسط 7-8 دقیقه

گوشت بره کاملا پخته 8-10 دقیقه

جگر و قلوه 6-8 دقیقه

مرغ کامل 8-10 دقیقه

بوقلمون کامل 8-10 دقیقه

مرغ و بوقلمون قطعه شده 6-8 دقیقه

سینه مرغ بدون استخوان 2-3 دقیقه


اگر میدانید گوشت با قدرت بالا زیاد حرارت می بیند چند دقیقه اول را با قدرت 100% بپزید سپس با قدرت 75% یا 50% بپزید تا کاملا پخته شود.
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  راهنمای پخت برنج، پاستا، حبوبات، دانه های سبوس دار با مایکروفر setareh05 3 2,188 ۲۳-۱۰-۱۳۹۰, ۰۱:۴۴ ق.ظ
آخرین ارسال: setareh05