خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

راهکارهایی برای تشخیص تقلب ها در مواد غذایی


وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
207
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها



محل سکونت : tabriz
ارسال: #1
راهکارهایی برای تشخیص تقلب ها در مواد غذایی
[تصویر:  20130108135611_4.jpg]
تشخیص عسل خوب از بد
برای تشخیص عسل ؛ سر گوگرد دار چوب کبریت را وارد عسل کرده(آغشته به عسل) سپس با فندک سعی کنید آنرا آتش بزنید . اگر روشن نشد عسل خوبی خریدید.
*یا با قاشق مقداری از آنرا در ظرف آب سرد بریزید طوری که با فاصله از اب وارد اب شود، اگر مستقیم (اصطلاحا نخ عسل) در یک جا جمع شد عسل مرغوبی است.
* یا ظرف شیشه ای حاوی عسل را جلوی نور بگیرید اگر نور براحتی از ان عبور کرد عسل خوبی نیست ، باید تیره باشد

تشخیص رب گوجه فرنگی خوب از بد
خیلی از کارخانجات برای تولید رب گوجه فرنگی از کدو استفاده میکنند. برای تشخیص اینگونه ربها یک قاشق از رب را در یک لیوان آب حل کنید اگر قرمز رنگ بود خوب و اگر نارنجی یا زرد بود، کدو است.

تشخیص شیر خوب از بد
برای تشخیص شیری که در آن شیر خشک کمتر استفاده شده ، سر سوزن را وارد شیر کرده بیرون آورید اگر سریع قطره شیر چکید کیفیت آن پایین اگر زمان زیادی نیاز به چکیدن قطره بود کیفیت آن خوب است.

تشخیص چای خوب از بد
برای تشخیص چای یک پیمانه در آب سرد بریزید. اگر آب سریع رنگ گرفت در چای از رنگ استفاده شده اگر زمانی حدود20 دقیقه برای رنگ گرفتن آب زمان نیاز بود چای خوبی است.
۱۹-۱۰-۱۳۹۱, ۰۴:۲۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از fatiii به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مرجان گلی, NAHID.V, goli_poul, honar, khanoomgol977, eve, sibesabz, mahakp, الیساجون مامان
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
123
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 81


محل سکونت : تهران ، بچه ارومیه
ارسال: #2
RE: راهکارهایی برای تشخیص تقلب ها در مواد غذایی
در این بخش سعی کرده‌ایم روش‌های آسان و مطمئنی را به شما پیشنهاد کنیم تا با استفاده از آن‌ها بتوانید هنگام خرید ماهی انتخاب صحیحی داشته باشید.

1 - گوشت ماهی را چک کنید
گوشت ماهی باید سفت و براق باشد و هنگامی که انگشت خود را روی آن فشار می‌دهید پس از چند لحظه به حالت اولیه بازگردد.

2 - پوست ماهی را چک کنید
دقت کنید پوست ماهی براق،‌ تمیز و یکدست باشد.

3 - بوی ماهی را چک کنید
ماهی تازه نباید بیش از حد بوی ماهی بدهد بلکه باید بوی اقیانوس و دریا را تداعی کند.

4 - چشمان ماهی را چک کنید
ماهی تازه چشمانی براق دارد،‌ ماهی‌ای که چشمان کدری دارد ماهی تازه‌ای نیست.

5 - آبشش ماهی را چک کنید
آن‌ها باید خیس و به رنگ صورتی یا قرمز روشن بوده و خشک نباشند.

6 - رنگ ماهی را چک کنید
اگر رنگ ماهی ( گوشت یا پوست آن ) قهوه‌ای و یا زرد باشد، نشان از ماندگی ماهی دارد و زمان زیادی از صید آن می‌گذرد.

7 - فلس‌ها را چک کنید
در ماهی تازه فلس‌ها محکم به بدن چسبیده‌اند ولی در ماهی فاسد فلس‌ها براحتی کنده شده و به رنگ کدر درمی‌آید.

نکته : متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند در هفته حداقل دو بار ماهی بخورید.
امضای samir
خوشبختي وقتي اسمش خوشبختي که بين همه تقسيم بشه.
۳-۱۱-۱۳۹۱, ۰۲:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
123
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 81


محل سکونت : تهران ، بچه ارومیه
ارسال: #3
RE: راهکارهایی برای تشخیص تقلب ها در مواد غذایی
همه از خواص و فواید عسل می‌گویند و این روزها به دلیل گرانی و استقبال بسیار از این ماده غذایی، متاسفانه عسل‌های تقلبی زیادی هم در بازار پیدا می‌شود.

اما شما چگونه می‌توانید عسل اصل و خوب را از عسل تقلبی تشخیص بدهید؟ روش‌های زیادی که در حقیقت به افسانه شباهت دارد، در این‌باره شنیده می‌شود. مثلا می‌گویند اگر عسل شکرک بزند، تقلبی است یا اینکه رنگش باید کهربایی باشد یا اینکه اگر آن را در ظرف بریزیم، نباید رشته‌اش قطع شود، اما باید گفت که هیچ کدام از این روش‌ها، برای تشخیص عسل اصل از تقلبی، جواب نمی‌دهد.

عسل طبیعی و خالص، اصلا باید شکرک بزند. آنزیم‌ها و قند موجود در عسل باعث شکرک زدن آن می‌شود. اجسام خارجی از قبیل ذرات موم، گرده گل یا حتی گرد و غبار می‌توانند به‌عنوان هسته تبلور باشند. شاید بتوان گفت که عسل طبیعی و خالص را فقط می‌توان در آزمایشگاه‌های مواد غذایی از انواع تقلبی تشخیص داد.

تقلب در ساخت عسل به روش‌های متنوعی انجام می‌شود به صورتی که حتی اگر شما را بالای سر یک کندوی عسل هم بردند، باز هم نمی‌توانید مطمئن باشید عسل‌های روی شبکه موم‌های این کندوها تقلبی است یا اصل. یک روش تقلب در ساخت عسل این است که مواد گلوکزی را در آب و شیره گیاهان حل می‌کنند و به‌صورت عسل درمی‌آورند. راه دیگر این است که به جای گیاهان، زنبورها را با آب قند تغذیه ‌کنند. این عسل در آزمایشگاه به علت درصد بالای ساکاروزی که دارد، قابل‌تشخیص است، اما در مغازه‌های عسل‌فروشی تقریبا غیر ممکن.

یکی از روش‌های کمی مطمئن برای شناخت عسل خوب، این است که آن را داخل یک لیوان آب سرد بریزید. اگر قطره‌های عسل حل نشدند و ته لیوان ته‌نشین شدند، عسل اصل است، اما اگر عسل در آب حل و ذرات آن به صورت رشته‌هایی در آب ناپدید شدند، احتمال اینکه آن عسل تقلبی باشد بیشتر است.

منبع: هفته نامه زندگی مثبت
امضای samir
خوشبختي وقتي اسمش خوشبختي که بين همه تقسيم بشه.
۳-۱۱-۱۳۹۱, ۰۲:۳۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی aminegar 1 907 ۳۱-۶-۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ عصر
آخرین ارسال: خانوم خانوما
  نکاتی جالب برای تقلب در خانه داری !! tannaz.m 0 852 ۱۴-۶-۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ عصر
آخرین ارسال: tannaz.m
  راهکارهایی برای افزایش طول عمر یخچال mansore66 0 569 ۲۹-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ عصر
آخرین ارسال: mansore66


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد