تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 23 رای - 2.74 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راه نگهداري ترشي
#1

بهتر است ترشی را در شیشه های کوچک مربایی نگهداری کنید تا هر بار شیشه ای را باز می کنید ظرف چند روز تمام شود. اگر ترشی تان را در ظرف بزرگی می ریزید، بهتر است از جنس بلور باشد یا سفال لعاب دار و یا پلاستیک بهداشتی که درشان محکم بسته می شود. هنگام در آوردن ترشی هم بهتر است که آن را با قاشق و یا ملاقه ا[/align]ی فولادی اما زنگ نزده و خشک بردارید. در ضمن، هر گاه سرکه ترشی کم شد، کمی سرکه به آن اضافه کنید تا همیشه روی ترشی را این مایع بپوشاند. فراموش نکنید که ظرف ترشی را پس از انداختن ترشی باید مدتی در جایی آفتابگیر گذاشت زیرا نور خورشید به هر چه رسیده شدن آن کمک می کند ولی بعد از رسیدن بهتر است که آن را در جای خشک و خنک قرار دهید تا احتمال فساد به حداقل برسد.

بوی مهربانی می آید، کجا ایستاده ای؟ در مسیر باد؟
[عکس: car350ns___.png]
پاسخ }
#2
سلام پس اونایی که بصورت رو باز و فله میفروشن چه جور خراب نمیشن به این زودیا
پاسخ }
#3
lafبا سلام به شما عزیز
چند وقتی پیش به یکی از دوستانمان در مغازه ترشی فروشی کمک میکردم وهر روز صبح که درمغازه را باز میکرد اولین کاری که انجام میداد بر داشتن کپک روی ترشی ها بود واز ترشی که در یخچال قرار داده بود روی ترشی میریخت
میگن ادم هر چیزی را با چشم نبینه باور نمیکنه
نکته جالب اینه که ترشی که با سرکه باشد کپک نمیکنه ولی ترشی که با اب و سرکه تهیه میشه هرکاری بکنی کپک میکنه
فقط استفاده از ظرفهای با گنجایش کم که زود تمام بشه hihhihgaggaggag

عمر کوتاست پس زندگی باید کرد
پاسخ }