خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 15 رای - 2.87 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

راویولی اسفناج کلاسیک(به شکل قلب) با سس گوجه فرنگی ایتالیایی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
راویولی اسفناج کلاسیک(به شکل قلب) با سس گوجه فرنگی ایتالیایی
یه شام شیک و سبک و عاشقانه
ترجمه خودم


[عکس: 20120201030647_hearty_ravioli01.jpg]


مواد لازم :

برای فیلینگ :

450 گرم اسفناج، ساقه های بزرگ گرفته شده و خرد شده
1 قاشق سوپخوری دانه خردل
1 قاشق چای خوری روغن کنجد
1 / 2 قاشق چای خوری جوز
2 قاشق سوپخوری خرده نان
کمی نمک

بعد از پاک کردن و گرفتن ساقه ها،اسفناج هارو بشورین و ریز کنین
بعد بخار پز کنین یا تو آب بپزین
بعد در یه کاسه بزرگ بریزین و خردل ،روغن ،جوز رنده شده، نمک و خرده های نان را اضافه و خوب مخلوط کنید.

[عکس: 20120201025439_hearty_ravioli02.jpg]


برای خمیر راویولی :

1 فنجان آرد سمولینا
2 قاشق چایخوری روغن زیتون
1 / 2 فنجان آب
نمک کمی

در یک کاسه، همه مواد تشکیل دهنده خمیر ماکارونی ترکیب کنید تا خمیرمنسجمی بدست بیاد.
بعد در یک حوله بپیچین و اجازه بدین به مدت 30 دقیقه استراحت کنه



برای سس :

1 قوطی گوجه فرنگی پوست گرفته
1 پیاز خرد کرده
1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
1 دانه میخک، خرد کرده
سبزی های مختلف ایتالیا (تازه بهترین خواهد بود)(ما که نداریم فکر کنم بشه بجاش از آویشن و رزماری استفاده کنیمhih)
نمک و فلفل
آبلیموترش
کمی فلفل هندی

پیاز خرد کرده رو در روغن زیتون تفت بدین تا پیاز شیشه ای بشه
بعد سیر خرد کرده اضافه و در روغن سرخ کرده.
بعد گوجه فرنگی اضافه و شعله رو کم کنین تا بجوشه
حالا نوبت اضافه کردن گیاهان، آب لیمو، نمک و فلفله و همچنان روی حرارت کم بجوشه
در آخر مزه ش رو با نمک فلفل و میخک درست کنین


آماده کردن راویولی:

خمیر رو به چهار بخش تقسیم و هر بخش رو روی سطح آرد پاشی شده نازک باز کنین

هر خمیر رو توی قالب راویولی(همون شکل قالب های قطاب یا پیراشکی خودمونه) بگذارین و توش رو با مواد پر کنین

[عکس: 20120201030710_hearty_ravioli03.jpg]

قالب رو ببندین و با استفاده از چاقو اضافاتش رو بگیرین

[عکس: 20120201030750_hearty_ravioli04.jpg]

یه قابلمه بزرگ اب رو با نمک جوش بیارین و راویولی هارو بندازین توش
زمانیکه راویولی ها بیان بالا رو سطح آب یعنی آماده و پخته هستن

راویولی ها رو داغ روی سس بچینین و در صورت تمایل میتونین کمی پنیر روش رنده کنین

[عکس: 20120201030814_hearty_ravioli05.jpg]


نوش جان
ترجمه خودم1 (49)
01-02-2012, 05:38 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: راویولی اسفناج کلاسیک(به شکل قلب) با سس گوجه فرنگی ایتالیایی
(07-06-2017, 06:13 PM)Sherek1 نوشته: با سلام و خسته نباشيد خدمت شما و تشكر از آموزش خوبتون.ميخواستم بدونم اين قالب قلبي شكل رو از كجا ميتونم تهيه كنم؟

از مغازه های لوازم قنادی. قالب پیراشکی قلبی
08-06-2017, 04:21 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
428
تاریخ عضویت:
Jan 2015
مدال ها

اعتبار: 2,647


محل سکونت : کرمون خودمون
ارسال: #3
RE: راویولی اسفناج کلاسیک(به شکل قلب) با سس گوجه فرنگی ایتالیایی
سلام...این تاس کردن راویولی در سس گوجه یعنی چی....من شنیدم باید راویولی در سس گوجه تاس بشه؟!!!!
09-06-2017, 06:01 PM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پاستا با سس گوجه فرنگی samaneh1990 1 441 11-02-2016, 11:44 PM
آخرین ارسال: 20neda20
Package_favorite راویولی با گوشت tanha28 2 2,551 06-11-2012, 10:53 PM
آخرین ارسال: sima
  پاستا گوجه فرنگی Galaxy 0 678 23-08-2012, 02:24 PM
آخرین ارسال: Galaxy
  راویولی یا منتو با خمیر فیلو غزل بانو 0 1,401 08-08-2012, 02:35 AM
آخرین ارسال: غزل بانو
  پاستای سوسیس و گوجه فرنگی rainy 0 752 28-01-2012, 11:48 AM
آخرین ارسال: rainy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد