خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 2.87
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

راویولی اسفناج کلاسیک(به شکل قلب) با سس گوجه فرنگی ایتالیایی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
راویولی اسفناج کلاسیک(به شکل قلب) با سس گوجه فرنگی ایتالیایی
یه شام شیک و سبک و عاشقانه
ترجمه خودم


[تصویر:  20120201030647_hearty_ravioli01.jpg]


مواد لازم :

برای فیلینگ :

450 گرم اسفناج، ساقه های بزرگ گرفته شده و خرد شده
1 قاشق سوپخوری دانه خردل
1 قاشق چای خوری روغن کنجد
1 / 2 قاشق چای خوری جوز
2 قاشق سوپخوری خرده نان
کمی نمک

بعد از پاک کردن و گرفتن ساقه ها،اسفناج هارو بشورین و ریز کنین
بعد بخار پز کنین یا تو آب بپزین
بعد در یه کاسه بزرگ بریزین و خردل ،روغن ،جوز رنده شده، نمک و خرده های نان را اضافه و خوب مخلوط کنید.

[تصویر:  20120201025439_hearty_ravioli02.jpg]


برای خمیر راویولی :

1 فنجان آرد سمولینا
2 قاشق چایخوری روغن زیتون
1 / 2 فنجان آب
نمک کمی

در یک کاسه، همه مواد تشکیل دهنده خمیر ماکارونی ترکیب کنید تا خمیرمنسجمی بدست بیاد.
بعد در یک حوله بپیچین و اجازه بدین به مدت 30 دقیقه استراحت کنه



برای سس :

1 قوطی گوجه فرنگی پوست گرفته
1 پیاز خرد کرده
1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
1 دانه میخک، خرد کرده
سبزی های مختلف ایتالیا (تازه بهترین خواهد بود)(ما که نداریم فکر کنم بشه بجاش از آویشن و رزماری استفاده کنیمhih)
نمک و فلفل
آبلیموترش
کمی فلفل هندی

پیاز خرد کرده رو در روغن زیتون تفت بدین تا پیاز شیشه ای بشه
بعد سیر خرد کرده اضافه و در روغن سرخ کرده.
بعد گوجه فرنگی اضافه و شعله رو کم کنین تا بجوشه
حالا نوبت اضافه کردن گیاهان، آب لیمو، نمک و فلفله و همچنان روی حرارت کم بجوشه
در آخر مزه ش رو با نمک فلفل و میخک درست کنین


آماده کردن راویولی:

خمیر رو به چهار بخش تقسیم و هر بخش رو روی سطح آرد پاشی شده نازک باز کنین

هر خمیر رو توی قالب راویولی(همون شکل قالب های قطاب یا پیراشکی خودمونه) بگذارین و توش رو با مواد پر کنین

[تصویر:  20120201030710_hearty_ravioli03.jpg]

قالب رو ببندین و با استفاده از چاقو اضافاتش رو بگیرین

[تصویر:  20120201030750_hearty_ravioli04.jpg]

یه قابلمه بزرگ اب رو با نمک جوش بیارین و راویولی هارو بندازین توش
زمانیکه راویولی ها بیان بالا رو سطح آب یعنی آماده و پخته هستن

راویولی ها رو داغ روی سس بچینین و در صورت تمایل میتونین کمی پنیر روش رنده کنین

[تصویر:  20120201030814_hearty_ravioli05.jpg]


نوش جان
ترجمه خودم1 (49)
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۱۱-۱۳۹۰, ۰۵:۳۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پاستا با سس گوجه فرنگی samaneh1990 1 363 ۲۲-۱۱-۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ عصر
آخرین ارسال: 20neda20
Package_favorite راویولی با گوشت tanha28 2 2,335 ۱۶-۸-۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ عصر
آخرین ارسال: sima
  پاستا گوجه فرنگی Galaxy 0 634 ۲-۶-۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
  راویولی یا منتو با خمیر فیلو غزل بانو 0 1,340 ۱۸-۵-۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ صبح
آخرین ارسال: غزل بانو
  پاستای سوسیس و گوجه فرنگی rainy 0 699 ۸-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ صبح
آخرین ارسال: rainy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد