تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 20 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راویولی با گوشت
#1
Package_favorite 
راویولی رو مثل پاستاهای دیگه میشه به سادگی آبپز کرد و با سس دلخواه سرو کرد. این سس می تونه به سادگی سس سالسا باشه یا می تونه سس قارچ، یا سس بولونیز (گوشت چرخکرده (گاو و خوک) و گوجه فرنگی و ...) یا هر سس ایتالیایی دیگه ای باشه.

ممکن هم هست راویولی رو بعد از آب پز کردن سوخاری کرد و سرخ کرد. یا فقط سرخ کرد. که خوب کالری اش خیلی بیشتر میشه و خوشمزه هم میشه.

خود راویولی یه موجود بالش مانند ریزی هست واسه کسانی که ندیدن تاحالا که به صورت خمیر پیچیده شده مثل پیراشکی های ریز آماده طبخ ممکنه توی یخچال سوپرمارکت ها،‌یا فریز شده و یا حتی خشک شده به فروش برسه. گونه ی دیگه هم اینه که کنسروش رو آماده بخرید بجوشونید و بخورید!! (‌این دیگه خیلی تنبل خونه ای ه).




توی این بالشتک ها حالا می تونه چیزهای مختلفی باشه مثلاً قلقلی های گوشتی کوچولو یا قارچ و پنیر، یا اسفناج و پنیر یا...

این دفعه من ساده ترین نوع رو درست کردم. یه مدل های دیگه هم راویولی هست که اگه انشالله فرصتی پیش اومد اونها رو هم می نویسم. فعلاً گونه معمولی:

مواد لازم برای دونفر:

گوشت چرخ کرده ___________________________________ ١٠٠ گرم

قارچ ____________________________________________ ١٠٠ گرم

پیاز متوسط ______________________________________‌١ عدد

فلفل دلمه ای خردشده _____________________________ نصف فنجان

رب گوجه فرنگی _________________________________ ٢ قاشق غذاخوری

راویولی قارچ و پنیر ________________________________ ٢۵٠ تا ٣٠٠ گرم

نمک و فلفل و ادویه _______________________________‌به میزان لازم

طرز تهیه:

اول پیاز رو خرد می کنیم و توی روغن سرخ می کنیم. گوشت چرخکرده رو تویش سرخ می کنیم . رب و فلفل دلمه ای قارچ و نمک و فلفل رو اضافه می کنیم. در حد یه استکان کوچیک آب می ریزیم تویش و می گذاریم آروم بجوشه و غلیظ بشه.

راویولی ها رو توی آب جوش و نمک می جوشانیم. زمان پختش بسته به نوع روایولی که استفاده می کنید متفاوت ه (بین ۵ تا ١٧ دقیقه معمولاً‌)

راویولی رو آبکش می کنیم. و توی ظرف می کشیم با سس گوشتی که آماده کرده بودیم سرو می کنیم
پاسخ }
#2
[عکس: 99066.jpg]

مواد لازم برای خمیر:
ارد 3 لیوان
نمک 1 ق م
اب ولرم

طرز تهیه :
مواد خمیر رو با هم مخلوط کرده و اب رو کم کم اضافه میکنیم و خمیر تقریبا سفت بدست میارم . روش رو به مدت 15 دقیقه میپوشونیم .
در این فاصله مواد میانی رو اماده میکنیم .

[عکس: 99065.jpg]

مواد میانی :
گوشت چرخ کرده نیم چچرب نیم کیلو
پیاز متوسط 3 عدد
سیر 1 حبه
نمک و فلفل سیاه از هرکدام 1 ق م
طرز تهیه :
پیاز رو تو غذاساز ریخته خرد میکنیم . نقطه اساسی این کار این هست که پیاز خیلی ریز و ابکی نباشه .
بعد بقیه مواد رو هم اضافه کرده و ورز میدیم .


خمیر رو به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت رو به س قسمت مساوی تقسیم میکنیم .
هر قسمت رو رول میکنیم و از خمیر رول شده به ضخامت 2 سانت با چاقو بریده و با انگشت فشار میدیم تا صاف بشه .

[عکس: 99064.jpg]

هر قسمت رو به کمک وردنه به قطر 6 سانت باز میکنیم .

[عکس: 99063.jpg]

و وسط خمیر اماده شده به اندازه 1 ق مربا خوری از مایه گوشتی گذاشته و با دست و یا به کمک قالب پیراشکی کناره هاش رو محکم فیکس میکنیم تا موقع جوشوندن خمیر باز نشه .

[عکس: 99062.jpg]

[عکس: 99061.jpg]

[عکس: 99060.jpg]

توی یک قابلمه اب و نمک ریخته و بعد از جوشیدن راویولی های اماده شده رو میجوشونیم .
وقتی راویولی های روی اب اومدن 5 دقیقه دیگه به جوشوندنشون ادامه میدیم . میتونیم یکی از راویولی ها رو چک کنیم تا از پختشون مطمئن بشیم .

[عکس: 99059.jpg]

کره رو ذوب کرده و با فلفل قرمز مخلوط کرده و با سس ماست وسیر روی راویولی ریخته و سرو میکنیم .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
این هم یه نوع راویولی هستش ولی اسمش میشه مانتی گرجستانی :


[عکس: 99026.jpg]


برای 6-8 نفر
مواد لازم برای خمیر :
ارد 1 کیلو
نمک 1.5 ق م
اب ولرم به اندازه کافی

مواد میانی :
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز 2 عدد
روغن باری تفت دادن گوشت و پیاز

برای تزیین :
کره
پاپریکا
( کره و داغ کرده و پاپریکا رو توش تفت میدیم )

طرز تهیه :
مواد خمیر رو با هم مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه خمیر رو ورز میدیم . تا خمیر یکدست بشه .
خمیر رو با وردنه به ضخامت 1 سانت باز کرده و با کمک یک لیوان قالب میزینم .

[عکس: 99025.jpg]

خمیر ها رو دونه دونه باز کرده به اندازه یک نعلبکی . و وسطشون 2 ق غذاخوری سرپر از مایه گوشتی اماده شده مو میزایرم و کناره هاشو چین میدیم و بالا اورده و میبندیم . حالا کیسه های اماده شده مون رو تو سینی اردپاشی شده میزاریم .

[عکس: 97877.jpg]

تو یک قابمه اب جوش میزاریم وقتی جوشید قسمتی از مانتی ها رو توش ریخته و در ظرف رو میبندیم .

[عکس: 99023.jpg]

5 دقیقه بعد وقتی مانتی ها روی اب اومدن با کمک کفگیر برداشته و تو ظرف سرو میزاریم و روشون رو با سس کره و پاپریکا تزیین میکنیم .


[عکس: 99022.jpg]






پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  راویولی اسفناج کلاسیک(به شکل قلب) با سس گوجه فرنگی ایتالیایی Galaxy 2 1,507 ۱۹-۰۳-۱۳۹۶, ۰۶:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: مرضی سادات
  راویولی یا منتو با خمیر فیلو غزل بانو 0 1,437 ۱۸-۰۵-۱۳۹۱, ۰۲:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: غزل بانو