خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

راگو قارچ

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
راگو قارچ
[تصویر:  20140625122734_0ece613e1f3bb15e0301ca2a2f39cb88.jpg]

مواد لازم:
قارچ 500 گرم
رغن 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
آویشن خشک 1 قاشق چایخوری
سیر رنده شده 2 حبه
خامه 1/2 پیمانه
آب مرغ 1/2 پیمانه


طرز تهیه:
قارچ هارو بصورت ورقه ای خرد کنید
[تصویر:  20140625122836_mushroom-ragout-1.jpg]

روغن رو داخل تابه بزرگی ریخته و روی حرارت بذارید تا داغ شه(میتونید از 1 قاشق کره برای خوشبو شدن غذا استفاده کنید)
قارچ رو داخل تابه بریزید
[تصویر:  20140625122919_mushroom-ragout-2.jpg]

نمک-فلفل-آویشن رو اضافه کرده و قارچ رو تفت بدید تا رنگش قهوه ای شه (15 دقیقه)
[تصویر:  20140625123001_mushroom-ragout-3b.jpg]

حالا سیر رو اضافه کرده و کمی تفت بدید

آب مرغ رو اضافه کرده و کمی تفت بدید بعد خامه رو بریزید
[تصویر:  20140625123033_mushroom-ragout-5.jpg]

بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد راگو آماده ست
[تصویر:  20140625123059_mushroom-ragout-6.jpg]

[تصویر:  20140625123126_mushroom-ragout-7.jpg]

[تصویر:  20140625122734_0ece613e1f3bb15e0301ca2a2f39cb88.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۴-۴-۱۳۹۳, ۱۱:۳۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z.arghavani, نفس مامان, گلسا90, mah pishoni, 1368Sheri, مهرناز مامانی, samaneh1990, niloofar00, mansore66, farimaah



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد