تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 15 رای - 3.07 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راگو ماهی تن
#1
مواد لازم برای 6 نفر:

پیاز متوسط 4 عدد

سیر 3 تا 4 پره

گوجه فرنگی 1 کیلوگرم

فلفل قرمز تند بمقدار کم

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل بقدر کافی

سیب زمینی اسلامبولی کوچک 700 گرم

کنسرو ماهی تن 2 قوطی(یا 1 کیلوگرم ماهی تن تازه)

نخود سبز پخته 500 گرم(یا 1 قوطی متوسط کنسرو نخود سبز)

آویشن به مقدار کم(می توان از مقداری نعناع و ترخان استفاده کرد)



طرز تهیه:
در صورت استفاده از ماهی تن تازه،آن را پوست می گیریم و به قطعات کوچک،چهار گوش می بریم.بعد کمی نمک می زنیم و آن را با دو قاشق روغن زیتون کمی سرخ می کنیم.
ماهی را از ظرف خارج می کنیم و پیاز خلال کرده را در همان روغن و در همان ظرف کمی تفت می دهیم.
سیر را می کوبیم و به ظرف پیاز اضافه می کنیم و بهم می زنیم.

روی گوجه فرنگی ها آب جوش می دهیم و پوست آنها را کنده،خرد می کنیم و آنها را داخل پیاز می ریزیم.سیب زمینی را پوست می کنیم و داخل ظرف گوجه فرنگی می ریزیم.
در ظرف را می بندیم و می گذاریم کمی بپزد.

بعد ماهی و نخود را می ریزیم.
کمی نمک و فلفل قرمز و آویشن خرد شده(یا نعناع و ترخان هم به آن اضافه می کنیم.
دوباره در ظرف را می بندیم،حرارت را ملایم می کنیم تا تمام مواد پخته شوند و سس ته ظرف غلیظ شود.

در صورت استفاده از کنسرو ماهی تن،آن را به همراه نخود در اواخر طبخ با سایر مواد مخلوط می کنیم

[عکس: 20120102101715_630.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }